Belirtileri birlikte konuşalım canlar .

Geçen ay bende yaşadım bel ağrısı kuyruk sokumu kopacak gibi ağrıdı neden bilmiyorum

Sizde belirti var mı
Bir de ben 2 hamilelik geçirdim. Biri dış gebelik biri de kalbi durduğu için kürtaj oldum. Onlarda hamilelik belirtilerim hiç olmadı. Regli zamanıda belirti gösteren ya da ağrısı olan bir insan değilim. O yüzden hiç kestiremedim neyin ağrısı olduğunu belki sadece üşüttüm ama ben biraz teste güvenip hamile olduğuma inanıyorum

İnşallah ikimizde mutlu haberler alırız

Canlar . Benim son adet tarihim 5 Şubat . Fakat şu aralar kasıklarımda arada bir kanat çırpması gibi hareketlenme ve bugünde pembemsi akıntı oldu bu normalmi ? Sizde yazın konuşalım sohbet olsun canlar
Çatlama sonrası akıntı da artma oluyor mu bilginiz varmı

Canlar . Benim son adet tarihim 5 Şubat . Fakat şu aralar kasıklarımda arada bir kanat çırpması gibi hareketlenme ve bugünde pembemsi akıntı oldu bu normalmi ? Sizde yazın konuşalım sohbet olsun canlar
Reglime 4 gün vardı test yaptım 2ci çizgi yeri belli silik çıktı bende de kasıkta hareketlenmeler şişkinlik gögüs hassasiyeti sırt ağrısı akın mevcut pazartesi tekrar test yapıcam 8 yıldır cocuğum olmadı sebepsiz infertilite

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…