- 4 Şubat 2025
- 156
- 44
- 13
- 25
Geçen ay bende yaşadım bel ağrısı kuyruk sokumu kopacak gibi ağrıdı neden bilmiyorumBugün hafif bi göğüs ağrım başladı kasıklarımda ara ara ağrı oluyor birde belimde kuyruk sokumuna doğru bi ağrı var. Akıntım oluyor bir de ara ara. Ama bunlar regli ağrısı mı yoksa hamilelikten mi bilemiyorum
Bir de ben 2 hamilelik geçirdim. Biri dış gebelik biri de kalbi durduğu için kürtaj oldum. Onlarda hamilelik belirtilerim hiç olmadı. Regli zamanıda belirti gösteren ya da ağrısı olan bir insan değilim. O yüzden hiç kestiremedim neyin ağrısı olduğunuSizde belirti var mı
Freely markası birini 20 şubatta yaptım diğerini 21 şubattaVar bence canım testin markası neydi
Korkuyorum da yalancı pozitif çıkarsa diyeVar bence canım testin markası neydi
Olabilir tabiki ben bir önceki hamileliğimde regli gecikmesinin 2. Gününde test yaptığımda negatifti. 4. Gününde yaptığımda pozitifi görmüştümKaset testte bir şey çıkmadı ama daha erken olduğundan çıkmayabilir mi
İnşallah ikimizde mutlu haberler alırızBir de ben 2 hamilelik geçirdim. Biri dış gebelik biri de kalbi durduğu için kürtaj oldum. Onlarda hamilelik belirtilerim hiç olmadı. Regli zamanıda belirti gösteren ya da ağrısı olan bir insan değilim. O yüzden hiç kestiremedim neyin ağrısı olduğunubelki sadece üşüttüm ama ben biraz teste güvenip hamile olduğuma inanıyorum
Sabah ilk idrarla bir daha denersen daha net bi sonuç alabilirsin.Korkuyorum da yalancı pozitif çıkarsa diye
İnşallahİnşallah ikimizde mutlu haberler alırız
Erken gebelik testlerim hep iki çizgi çıkıyor ama birisi hep silikSabah ilk idrarla bir daha denersen daha net bi sonuç alabilirsin.
Siz nasıl değerlendirdiniz günaşırı mıErken gebelik testlerim hep iki çizgi çıkıyor ama birisi hep silik
Beta önce kanda daha sonra idrarda yükseliyor ya belki senin gebelik yeni olduğu için idrarda çift çizgiyi bu kadar silik görüyor olabilirsinErken gebelik testlerim hep iki çizgi çıkıyor ama birisi hep silik
Siz nasıl değerlendirdiniz günaşırı mı
Ara ara mide bulantılarım da var aslındaBeta önce kanda daha sonra idrarda yükseliyor ya belki senin gebelik yeni olduğu için idrarda çift çizgiyi bu kadar silik görüyor olabilirsin
eminim bebeğin seninleAra ara mide bulantılarım da var aslında
Çatlama sonrası akıntı da artma oluyor mu bilginiz varmıCanlar . Benim son adet tarihim 5 Şubat . Fakat şu aralar kasıklarımda arada bir kanat çırpması gibi hareketlenme ve bugünde pembemsi akıntı oldu bu normalmi ? Sizde yazın konuşalım sohbet olsun canlar
Evet oluyor catlamanın olduğu gün yumurtlama akıntısı daha yoğun oluyoÇatlama sonrası akıntı da artma oluyor mu bilginiz varmı
İnşallah cnmDarısı bana inşallah
Yumurtlama akıntısı kesin olmak zorun damı aşırı mı belli akıntınız oluyor sadece peteçeye değincemiAşağı yukarı aynıyız canım bekleyelim bakalım neler olacak
Reglime 4 gün vardı test yaptım 2ci çizgi yeri belli silik çıktı bende de kasıkta hareketlenmeler şişkinlik gögüs hassasiyeti sırt ağrısı akın mevcut pazartesi tekrar test yapıcam 8 yıldır cocuğum olmadı sebepsiz infertiliteCanlar . Benim son adet tarihim 5 Şubat . Fakat şu aralar kasıklarımda arada bir kanat çırpması gibi hareketlenme ve bugünde pembemsi akıntı oldu bu normalmi ? Sizde yazın konuşalım sohbet olsun canlar
Benimde böyle çıktı hamile dediler ama pazartesi testi tekrarlıcam siz de 2 gün sonra tekrarlayın ben bide kaset test yaptım erken gebelik değildi. Çizgi de belirginlik olursa artık netleşicez inşallahMerhabalar benimde adetim 4 gün gecikti erken gebelik testi yaptım silik çizgiler çıktı sizce hamilemiyimEki Görüntüle 3548235 Eki Görüntüle 3548236
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?