• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtileri birlikte konuşalım canlar .

Bugün hafif bi göğüs ağrım başladı kasıklarımda ara ara ağrı oluyor birde belimde kuyruk sokumuna doğru bi ağrı var. Akıntım oluyor bir de ara ara. Ama bunlar regli ağrısı mı yoksa hamilelikten mi bilemiyorum
Geçen ay bende yaşadım bel ağrısı kuyruk sokumu kopacak gibi ağrıdı neden bilmiyorum

Sizde belirti var mı ❤️
Bir de ben 2 hamilelik geçirdim. Biri dış gebelik biri de kalbi durduğu için kürtaj oldum. Onlarda hamilelik belirtilerim hiç olmadı. Regli zamanıda belirti gösteren ya da ağrısı olan bir insan değilim. O yüzden hiç kestiremedim neyin ağrısı olduğunu 😊 belki sadece üşüttüm 😂 ama ben biraz teste güvenip hamile olduğuma inanıyorum 😊

Bir de ben 2 hamilelik geçirdim. Biri dış gebelik biri de kalbi durduğu için kürtaj oldum. Onlarda hamilelik belirtilerim hiç olmadı. Regli zamanıda belirti gösteren ya da ağrısı olan bir insan değilim. O yüzden hiç kestiremedim neyin ağrısı olduğunu 😊 belki sadece üşüttüm 😂 ama ben biraz teste güvenip hamile olduğuma inanıyorum 😊
İnşallah ikimizde mutlu haberler alırız ❤️❤️

Canlar . Benim son adet tarihim 5 Şubat . Fakat şu aralar kasıklarımda arada bir kanat çırpması gibi hareketlenme ve bugünde pembemsi akıntı oldu bu normalmi ? Sizde yazın konuşalım sohbet olsun canlar
Çatlama sonrası akıntı da artma oluyor mu bilginiz varmı

Canlar . Benim son adet tarihim 5 Şubat . Fakat şu aralar kasıklarımda arada bir kanat çırpması gibi hareketlenme ve bugünde pembemsi akıntı oldu bu normalmi ? Sizde yazın konuşalım sohbet olsun canlar
Reglime 4 gün vardı test yaptım 2ci çizgi yeri belli silik çıktı bende de kasıkta hareketlenmeler şişkinlik gögüs hassasiyeti sırt ağrısı akın mevcut pazartesi tekrar test yapıcam 8 yıldır cocuğum olmadı sebepsiz infertilite

Back