Belirtiler üzerine sormak istediğiniz varsa cevaplayabilirim.

merhaba kızlar bende de aynı belirtiler var, adet tarihlerim biraz karışık geliyor o yüzden bilemiyorum ama tahmini olarak geçtim çünkü sat 3 temmuz.. iki gün önce idrar testim negatif çıktı, hala adet olmadım.. aslında pek de umudum yok ama yazdıklarınızı görünce heyecanlandım bi an :97:

Son düzenleme:
Kizlar ya adetime 6 gun vaar yumurtlamadan 7 gun sonra suan kasigim ve belim agriyor sari akintim gelioo bide 2 gun once pembe akinti geldi ?? Sizce nedir bu
Bide goguslerim hassas uclari
Koçişimi Çokk SeviyoruM
arkadaşım biraz daha bekle istersen.adetine 2 gün kala kanda çıkabiliyor

kızlar bence belirtilere takılmayın ben hamile kalmayı planlarken burda yazan çoğu şeyi okudum kendimi takibe aldım çoğu zaman heveslendim acaba hamilemiyim dedim ama öyle olmuyomuş anladım kafaya takmıcakmışsın onu öğrendim çatlatma iğğneleri oldum hormon yüklemesi yapıldı cinsel ilişkiyi bile saatle verdi dr um ama herşeyi oluruna bıraktım ve baktım ki hamileyim. hem de o halimle ev bile taşımışım :)
ve hatta hiç belirti yaşamadım adet gecikmem dışında ki bu ara ara oluyodu bende :)
yani kızlar beyninizi boşaltın ve takıntı haline kapılmayın o kadar ve emin olun ki Allah herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip edecektir buna inanın

sanırım aradığım topiği buldum :)
kızlar bana yardım edin ne olur?
sat 1 temmuz . 35 gün de bir regl oluyordum ama hala olmadım.
2 tane idrar testi negatif.
pazartesi günü beta hcg 1.20 negatif çıktı...
doktorum 1 hafta daha bekleyelim regl olmazsan tekrar beta hcg yapalım dedi.
eğer o da negatif çıkarsa söktürücü verecek bana...
benim belirtilere gelince;
her an regl olacak gibi kasık ve bel ağrısı..
garip bir şekilde sağ dizim ağrıyor..
çok sık tuvalete çıkma... hem küçük hem büyük.. ve gaz sorunu
her regl öncesi göğüslerim şişerdi benim ama bu sefer hiç bir şişlik olmadı...
koku hassasiyetim arttı, iştahım kesildi, yemek yeme fikri beni rahatsız ediyor ama canım bi anda bişeyler isteyebiliyor
halsizlik- yorgunluk özellikle öğlenleri ve akşamları,
dün baş dönmesindenve baş ağrısından işe bile gelemedim ve ara ara bulanık görüyorum
ne dersiniz sizce hamile miyim? geç döllenme olabilir mi?

sanırım aradığım topiği buldum :)
kızlar bana yardım edin ne olur?
sat 1 temmuz . 35 gün de bir regl oluyordum ama hala olmadım.
2 tane idrar testi negatif.
pazartesi günü beta hcg 1.20 negatif çıktı...
doktorum 1 hafta daha bekleyelim regl olmazsan tekrar beta hcg yapalım dedi.
eğer o da negatif çıkarsa söktürücü verecek bana...
benim belirtilere gelince;
her an regl olacak gibi kasık ve bel ağrısı..
garip bir şekilde sürekli değil ama aniden sağ dizim ağrıyor..
çok sık tuvalete çıkma... hem küçük hem büyük.. ve gaz sorunu
her regl öncesi göğüslerim şişerdi benim ama bu sefer hiç bir şişlik olmadı...
koku hassasiyetim arttı, iştahım kesildi, yemek yeme fikri beni rahatsız ediyor ama canım bi anda bişeyler isteyebiliyor
halsizlik- yorgunluk özellikle öğlenleri ve akşamları,
dün baş dönmesindenve baş ağrısından işe bile gelemedim ve ara ara bulanık görüyorum
ne dersiniz sizce hamile miyim? geç döllenme olabilir mi?

Ovülasyondan regle kadar süren göğüs ağrısında, gebelik belirtisi olan ağrıyı nasıl ayırt etmeliyiz?

kızlar benimde sarı akıntım var ama sürekli gelmiyo arada bi geliyo su gibi aktığını hissediyorum ve olduğu zaman çok yoğun bi şekilde geliyo. kasıklarıma aniden bi ağrı geliyo ve kıpırdayamıyorum bile göğüslerim de yanlardan çok ağrıyor adetime 5 gün var bide belirtilerde burun kaşıntısı diyo çok tuhaf bende de aynısı var ama herkes te adet öncesi pembe yada kahverengi leke geldiğini söylemişler bende o yok daha ama yine de olabilir mi

Benim adetime 5 gun var ama hic sancim yok göğsümde cok agriyo elleyemiyorum.aksamlari midrm bulaniyo kokular geliyo burnuma kan testide negatif idrarda cok sabirsizlaniyorum hamilemiyim piskolojik olabilirmi

Merhaba konu actiginiz icin tesekkurler.benim adetime 5 gun var ve cok sabirsizlaniyorum.Bu bebek icin 2.denememiz bundan onceki denemede hic boyle seyler hissetmemistim.kendimi hamile gibi hissediyorum yumurtlama zamanindan sonra 3,4 gun gogus agrisi oldu ve belim adet zamani gibi agriyor adet tarihim bitti biteli agriyor.simdi gogus agrim gecti..iki gundur alt karnimda sislik var sanki kucuk tuvaletimi cok tutmusum gibi agri da var.3 gundur kapizim.bu sabahta hasta gibi uyandim agzim tatsiz tuzsuzdu ogleden sonra duzeldi.istahimda eskisine gore acildi sanki ....acaba hamilemiyim yada bunalr psikolojik mi

Cnm tam da beni anlatmışsın benimde adetime 8 gün var inşallah bebişlerimizin habercisidir bu yaşadıklarımız

bensana baska bi konuda sorsam cvplarmisin tabi gebelik hakkinda

Cnm tam da beni anlatmissin benimde adetime 8 gün var inşallah bebişlerimizin habercisidir bu yaşadıklarımız
Hayirlisiysa insallah cnm.3 gundur kalp carpintim var bu neden acabaa? Bundan 1 ay once 3 ay kansizlik tedavisi gormustum o donemde oluyordu boyle carpinti kansizligim duzelince gecmisti simdi yine basladi.gecenin bu saatinde lavaboya kaldiriyor bide insani bu bebekse eger☺

cnm aynen bende de var ya sol göğsüm çok fena kalbim ağrıyo çarpıntım var belirtiyi geçtim korkmaya başladım vallahai

cnm aynen bende de var ya sol göğsüm çok fena kalbim ağrıyo çarpıntım var belirtiyi geçtim korkmaya başladım vallahai
önceden oluyormuydu çarpıntın canım benim kansızlığım düzeldikten sonra bu kadar şiddetli olmamıştı şimdi geçti şükür.arkadasım pazatesi kanda gebelik testi yaptır diyor ama korkuyorum açıkçası.bu kadar belirtinin üstüne ya hamile değilsem diye​

yok canım ilk defa böyle oldu bikaç gündür vardı ama bugün çok kötü oldum ya resmen kaldım hareket edemedim hamilelik belirtisi herkeste farklı olabiliyomuş bi test yaptır inşallah hamiledir beni de haberdar et merak ediyirum inşallah hamileyizdir

Benim de aksam ara ara carpintim oldu yine .ama gecen 3 gunku gibi olmadi onlar cok siddetliydi.pazartesine cesaretimi toplarsam giderim ama bu gidisle gidemicem sanki ya...sende kansizlik felan varmiydi canim .ben kansizligim varken kardiyolojiyede gittim kalpte sorun yok kansizligin duzelince carpintin devam ederse o zaman bi daha bakalim demisti ama 1 aydir felan hic carpintim olmuyordu

Hamile olmayi beklerrken 1 hafta once adet oldum yumurtlama gunumu de hesapladim ama tutmadi.normalde 33 gunde bir oluyorum. siZce erken olmam normal mi?daha yeni basladik 2. Ayimiz tecrubem de yok cvplarsaniz ck mutlu olucam.ben de gecikme yerine tam tersi olduannemde gebeyken adet gorurmus suphelendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…