• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtiler üzerine sormak istediğiniz varsa cevaplayabilirim.

Merhaba uzun zaman olmuş ama bsey sormak istiyorum esimle ccuk düşünüyoruz ve yaklaşık 1 haftadr her sabah uyandığımda tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum cnku sbaah uyandığım zaman sanki karnımda bir ağırlık varmış gibi karnım ağrıyor dün ilk kez karnında gün içinde agrılarım oldu ve bir ara saf gögsüme birden bir agrı girdi ve 1 dk olmadan gecti agrı. Onun dsnda da 2 gündür sürekli uyumak istiyorum. Ve adetime 10 gün var sizce bebek olma ihtimali var mı
psikolojiktir büyük ihtimalle. adete 10 gün kala yumurta döllendiyse bile daha rahme bile yerleşmemiştir.sizin bahsettiğiniz belirtiler her ay olmasa da arada benim adet belirtilerim böyle oluyor.stres yapmayın inşalla hepimiz anne olacağız inşallah tez zamanda

psikolojiktir büyük ihtimalle. adete 10 gün kala yumurta döllendiyse bile daha rahme bile yerleşmemiştir.sizin bahsettiğiniz belirtiler her ay olmasa da arada benim adet belirtilerim böyle oluyor.stres yapmayın inşalla hepimiz anne olacağız inşallah tez zamanda
Bugun beta HCG yaptırdım ve sonuc 37.6 :))))
Dgru söylemek gerekirse sizin yazdıklarınız moralimi bozdu ama yinede ne olur olmaz diye gttim iyiki gitmişim de 2 gün sonra tekrar gdicem. Gercekten muhteşem bi duygu Rabbim herkese nasip etsin inşallah 🙏❤️

Bugun beta HCG yaptırdım ve sonuc 37.6 :))))
Dgru söylemek gerekirse sizin yazdıklarınız moralimi bozdu ama yinede ne olur olmaz diye gttim iyiki gitmişim de 2 gün sonra tekrar gdicem. Gercekten muhteşem bi duygu Rabbim herkese nasip etsin inşallah 🙏
gözün aydın :) sağ salim kucağına al inşallah. senin anlattığın belirtilerin aynısını hatta iki katını ben her ay adet belirtisi olarak yaşıyorum... boşuna ümitlenip hayal kırıklığına uğrama diye uyarmak istedim sadece. benim hamilelik belirtilerim aşırı uyku ve bazı şeylerden tiksinme dışında hiç olmadı. hatta her ay göğüslerime dayanılmaz sızılar girerdi ama hamile kaldığım ay sadece göğsüm sertleşti hafif ağrıyordu.karnımda ise hiç bir ağrı olmadı. herkesin belirtileri farklı oluyo işte.

Öncelikle güzel dileklerin için tesekkur ederim inşallah bekleyen herkese de nasip etsin Rabbim 🙏 dediğin gibi herkesin belirtileri farklı oluyor. Ben normalde gerek yumurtalık dönemi gerek adet dönemimde asla kasık agrı yasamam. Ve benm ilk belrtm kasık ağrısı ve asırı seklde uykuya doymuyordum halada öyleyim. Suan da hamileliğin vermiş oldgu akıntım olmaya başladı. Yarın doktora gidicem tekrardan. Emin olun her fırsatta sizler içinde dua ediyorum. Rabbim düşmanıma bile bu acıyı yaşatmasın. 11 aylık evli olmama rağmen olmadığı için bu kadar stres olduysam 5-6 sene olmayanları tahmin bile edemiyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah 🙏❤️
gözün aydın :) sağ salim kucağına al inşallah. senin anlattığın belirtilerin aynısını hatta iki katını ben her ay adet belirtisi olarak yaşıyorum... boşuna ümitlenip hayal kırıklığına uğrama diye uyarmak istedim sadece. benim hamilelik belirtilerim aşırı uyku ve bazı şeylerden tiksinme dışında hiç olmadı. hatta her ay göğüslerime dayanılmaz sızılar girerdi ama hamile kaldığım ay sadece göğsüm sertleşti hafif ağrıyordu.karnımda ise hiç bir ağrı olmadı. herkesin belirtileri farklı oluyo işte.

Öncelikle güzel dileklerin için tesekkur ederim inşallah bekleyen herkese de nasip etsin Rabbim 🙏 dediğin gibi herkesin belirtileri farklı oluyor. Ben normalde gerek yumurtalık dönemi gerek adet dönemimde asla kasık agrı yasamam. Ve benm ilk belrtm kasık ağrısı ve asırı seklde uykuya doymuyordum halada öyleyim. Suan da hamileliğin vermiş oldgu akıntım olmaya başladı. Yarın doktora gidicem tekrardan. Emin olun her fırsatta sizler içinde dua ediyorum. Rabbim düşmanıma bile bu acıyı yaşatmasın. 11 aylık evli olmama rağmen olmadığı için bu kadar stres olduysam 5-6 sene olmayanları tahmin bile edemiyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah 🙏
Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin. benimde 3 gün var adetime. 4 hazirandı yumurtlama günüm. kan versem erken mi acaba? siz ne zaman öğrendiniz ilk değerinizi?

Öncelikle güzel dileklerin için tesekkur ederim inşallah bekleyen herkese de nasip etsin Rabbim 🙏 dediğin gibi herkesin belirtileri farklı oluyor. Ben normalde gerek yumurtalık dönemi gerek adet dönemimde asla kasık agrı yasamam. Ve benm ilk belrtm kasık ağrısı ve asırı seklde uykuya doymuyordum halada öyleyim. Suan da hamileliğin vermiş oldgu akıntım olmaya başladı. Yarın doktora gidicem tekrardan. Emin olun her fırsatta sizler içinde dua ediyorum. Rabbim düşmanıma bile bu acıyı yaşatmasın. 11 aylık evli olmama rağmen olmadığı için bu kadar stres olduysam 5-6 sene olmayanları tahmin bile edemiyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah 🙏
dualarına çok ihtiyacım var, bebeğimi 3. aya girmeye bir kaç gün kala kap durması sonucu kaybettim kürtaj oldum :( rabbim kimseye yaşatmasın o acıyı.benim adet belirtim alt karnımda dolgunlun ve sürekli sıkışıklık hissi. çooook kişide de bu %100 hamilelik belirtisidir :) ismim EMİNE, bana ismen dua et tez zamanda tekrar hamile kalayım ve sağ salim kucağıma alayım inşallah

dualarına çok ihtiyacım var, bebeğimi 3. aya girmeye bir kaç gün kala kap durması sonucu kaybettim kürtaj oldum :KK43: rabbim kimseye yaşatmasın o acıyı.benim adet belirtim alt karnımda dolgunlun ve sürekli sıkışıklık hissi. çooook kişide de bu %100 hamilelik belirtisidir :) ismim EMİNE, bana ismen dua et tez zamanda tekrar hamile kalayım ve sağ salim kucağıma alayım inşallah
İnşallah canım Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın 🙏

Back