hazinem benim de adetime 1 hafta var kasık ağrım vardı biraz hafifledi şuan yaşadıklarım gögüs hassasiyeti kasıktan ziyade vajinamın üstü sızlıyor böyle içine doğru sızı yayılıyor dünde 2 3 kez rahmimde seyirme oldu belim ve bacaklarım çok ağrıyor bazen sol bacağım çekiliyor yorgunluk falan var ama normalde de oluyor bana karnım şiş ve dolgun birde canım benim adetime 1 hafta kala acayip iştahım açılır yerim yerim tam adetliyken normale dönerim fakat şuan tam tersi hiç acıkmıyorum ağzımın tadı da yok ve tatlı da yeme isteğim yok sence gebe kalmış olabilirmiyim yani bu belirtilere göre tahminin nedir.
kızlar ben geldiiim.
adetim 3 gün gecikmişti.bu akşam test alıp sabaha yapacaktım.gerek kalmadı.adet oldum.1-2 sene daha çocuk düşünmüyoruz.inş.istediğimiz zaman hemen gelir bebişimiz.
Allah hiçbir kadının kollarını boş bırakmasın. :Saruboceq:
kendinize iyi bakın.......
bir gün bu topicte görüşmek dileği ile yerimseniben
:enbuyukkk:
bana da yardımcı olursan sevınırım bugun ya da yarın adet olmam gerek ama dun ıkı uc damla kan geldı ben de adet oldum sandım ped koydum fakat dunku kandan sonra bes altı damla kahverengı renkte akıntım oldu anlayamadım adet mı olacagım bır kac gundur de cok hafıf bulantılarım var sence neden tesekkurler
benım adetim geçiti bu hamile olabilirim kızlar
ya sancım var adet olcak gibi olmuyor amaa iki gecedir uykusuzluk problemim var karnım çok sertleşti göğüs uçlarım iyice belirdi gece yüzüstü yatamadım ağrısından her ay sol şişerdi daha çok bu ay sağ daha çok şişti.belimde ağrı çok az ama sol yanım harekette batıyo.midem ağrıyo.en geç perşembe olacak adetim yada olmıcakmı kiii hamilemiyim bennnn neyimm ben
hazinem ben sana birşey sormak istiyorum
vajinaya parmak sokarak gebe olup olmadığını tespit eden arkadaşlar var bunun bi gecerliliği varmı?
eğer parmağına birşey gelirse gebe değilsin ama gelmezse gebesin demekmiş.
bel ağrıları gebelik belirtisi midir?
ya sancım var adet olcak gibi olmuyor amaa iki gecedir uykusuzluk problemim var karnım çok sertleşti göğüs uçlarım iyice belirdi gece yüzüstü yatamadım ağrısından her ay sol şişerdi daha çok bu ay sağ daha çok şişti.belimde ağrı çok az ama sol yanım harekette batıyo.midem ağrıyo.en geç perşembe olacak adetim yada olmıcakmı kiii hamilemiyim bennnn neyimm ben
slmlar rahimin ters olması hamile kalmayı zorlaştırırmı yada ne gibi bir zararları olabilir,şimdikten teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?