Belirtiler üzerine sormak istediğiniz varsa cevaplayabilirim.

inşallah kalmışsındır yazdıklarına bakılırsa %.50 gibi bir şansın var moralini yüksek tut,fazla kendini dinleme olurmu canım

hayrlısı canım,uygun zamanda inşallah hamile kalırsın.

bana da yardımcı olursan sevınırım bugun ya da yarın adet olmam gerek ama dun ıkı uc damla kan geldı ben de adet oldum sandım ped koydum fakat dunku kandan sonra bes altı damla kahverengı renkte akıntım oldu anlayamadım adet mı olacagım bır kac gundur de cok hafıf bulantılarım var sence neden tesekkurler

slmlar rahimin ters olması hamile kalmayı zorlaştırırmı yada ne gibi bir zararları olabilir,şimdikten teşekkürler.

mrb hazinem...benimde adetime 3 gün kaldı,yalnız benim adetime 2 hafta önce göğüslerim şişti ve acıyorlarda,adet olcakmışım gibi sancım oluyor,sol kasığıma sağ kasığımdan daha çok ağrı giriyor ayrıca halsizlik var sürekli uyumak istiyorum banada yardımcı olursan sevinirim iyi geceler....

canım hamile olabilirsin ve hatta yerleşme kanaması yaşamış dahi olabilirsin hadi inş hayırlısı.

merhaba banada yardımcı olursanız sevinirim...3 aylık evliyim ve hamile kalmak istiyorum bunun içinde uğraşıyoruz bu günlerde mide bulantım ve boğazımda bi acıma hissi var resmen acıyor dayanılacak gibi değil ayrıca boğazımdan köpük gelecekmiş gibi bi durum oluyo bu hamilelik belirtisi olabilirmi

hazinem ben sana birşey sormak istiyorum
vajinaya parmak sokarak gebe olup olmadığını tespit eden arkadaşlar var bunun bi gecerliliği varmı?
eğer parmağına birşey gelirse gebe değilsin ama gelmezse gebesin demekmiş.

ya sancım var adet olcak gibi olmuyor amaa iki gecedir uykusuzluk problemim var karnım çok sertleşti göğüs uçlarım iyice belirdi gece yüzüstü yatamadım ağrısından her ay sol şişerdi daha çok bu ay sağ daha çok şişti.belimde ağrı çok az ama sol yanım harekette batıyo.midem ağrıyo.en geç perşembe olacak adetim yada olmıcakmı kiii hamilemiyim bennnn neyimm ben

beteraycım , aynı seyleri ben de yasadım 2 gece önce ama dün sabah hüsrana uğradım ,hem de beklediğimden 3 gün önce:çok üzgünüm:

umarım sen mutlu haber verirsin , hayırlısı olsun insallah..

sevgili pptya87;eskiden bu yöntem çok kullanılırmış,bilindiği gibi adete yakın rahim aşagıya iner o gibi durumlarda evet ele gelen et parçası dedikleri şey olabilir.gebelikte ise rahim yukarıda olduğu için bu hissedilemez. yani doğruluk payı vardır.

adet olacak gibisin canım.inşallah yanılıyorumdur ama.hayırlısı olsun

slmlar rahimin ters olması hamile kalmayı zorlaştırırmı yada ne gibi bir zararları olabilir,şimdikten teşekkürler.

kesinlikle hayr yok böyle birşey,halk arasında kısırlığa sebep olabilir deniliyor ya bu yanlış canım

umarım olmaz tabi yarına bağlı herşey.bugün okadar yorgun uyandımkii sabah işe geç kalıyordum kocacım hazırlamış kahvaltıyı gözlerimi 40 dk açamadım sonra zorla açtım halada çok uykum var gibi bide aşırı sinirliydim bugün çocukları azarlayıp durdum yazık onlaraaaa.bugün krem-sarı arası bi akıntı oldu

bana da yardımcı olursanız sevinirim :)
Ya benim de bir haftadır adet olacakmış gibi ağrılarım var
18i adet günümdü ama bir türlü olmadım
arada bir gözlerim bulanık görüyor
uykuya da düşkünüm ama bu önceden de vardı :)
göz bebeklerimde ara ara büyüme oluyor
bugün bel ağrılarım da oldu baş dönmesi mide bulantısı da bi kaç kere oldu
ama çok istiyorum psikolojik de olabilir bunlar
ne zaman test yaptırmlıyım

bi de ben kan testi yaptırdım ama çok erken adetimden on gün önce <2 çıktı
hamile olma ihtimalim var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…