Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence kan testi yaptırabilirsin canım adetin 2 gün gecikmiş eğer bebek varsa çıkar tatlım.
hayırlısı olsun dilerim bebeğin seninledir.
Teşekkür ederim eğer sabaha kadar bir şey olmazsa gidip yaptırcam
peki kızlar gebelikte çok sık idrara çıkılır bu tamam da çok sık büyük tuvalet yapılırmı?
ben hamile olup olmadığımı çok sık idrara çıkmaktan hayatta anlayamam çünkü normalde de günde 17 18 kez idrara çıkıyorum.
adetim 11 gün gecikti beta-hcg 204.36 çıktı geçen hafta perşembe yaptırmıştım dr ultrasonda baktı kese gözükmüyo dedi ben de bel ağrılarım olunca kanamam mı olucak acaba dedim çünkü geçen ay beta-hcg 91 çıkmıştı ve çok şiddetli bel ağrılarım olmuştu ardından adet oldum yine aynısı olur diye korkuyorum pazartesi tekrar test yapıcaz bakalım değerlerin yükselmesi gerekiyomuş...adetine kaç gün var bilmiyorum ama sadece bel ağrısı belirleyici olamaz canım
peki kızlar gebelikte çok sık idrara çıkılır bu tamam da çok sık büyük tuvalet yapılırmı?
ben hamile olup olmadığımı çok sık idrara çıkmaktan hayatta anlayamam çünkü normalde de günde 17 18 kez idrara çıkıyorum.
Ya benim kan testim 7,01 çıktı ben şimdi hamile değil miyim?
Testte çift çizgi çıkmıştı oysaki![]()
cnm sen hamilesin bence yanlış bilmiyorsam eğer bu değer senin hamile olduğunu gösteriyor,zaten çift çizgide çıkmış testinde.dr sorsana.
Ya benim kan testim 7,01 çıktı ben şimdi hamile değil miyim?
Testte çift çizgi çıkmıştı oysaki![]()
geçenlerde ilişki sonrası rahimimde acayip dayanamayacağım kadar çok ama çok canım yandı,sonrasında biraz hafifledi ama hayatımda ilk defa öyle bir ağrım oldu,ve şuandada acayip belim ağrıyo sebebini çok merak ediyorum beklenmeyen adet günüm 1 kasım yorumlarınızı bekliyorum.