• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtiler üzerine sormak istediğiniz varsa cevaplayabilirim.

bence kan testi yaptırabilirsin canım adetin 2 gün gecikmiş eğer bebek varsa çıkar tatlım.
hayırlısı olsun dilerim bebeğin seninledir.

arkadaşlar merhaba. benim de bugün şiddeti artan şekilde kasıklarımda batmalar var. ağrıdan çok kasılma gibi...bir de bugün yanmaya dönüştü. bacak içlerime ve vajinaya doğru da yayılıyor. göğüslerimde az hassasiyet ve sızlama var. fazlasıyla sinirli ve alınganım bu ara. öyle mide bulantım ve baş dönmem de yok fazlaca...karnımın alt kısmı regl olmaya yakın zamanlardaki gibi hassas ve hafif sert ve sancılar oluyor. Adetim de 24 ekim-26 ekim arası olacaktı...Daha 5 gün civarı var yani. Sizce bu belirtiler nasıl, hamile olabilir miyim? Daha önce bu yanma ve batmalar olmazdı kasığımda. Ne dersiniz :Saruboceq:

olabilir tabiki tatlım benimde adetime bugünü saymazsak 4 gün kaldı bende kasık bel bacak ağrısı yaşıyorum gögüslerim hassas ve karnım adet günüme yakın olarak şiş ve sert zaten başdönmesi mide bulantısı daha çok adet günü geçtikten sonra oluyormuş birde bugün akıntı başladı ama yoğun değil su gibi az bi akıntı genelde adetime yakın akıntım hiç olmazdı yinede umutlanmak istiyorum belki erken adet olurum o yüzden böyle oluyordur diyorum kendi kendime ama dilerim hamileyizdir.

peki kızlar gebelikte çok sık idrara çıkılır bu tamam da çok sık büyük tuvalet yapılırmı?
ben hamile olup olmadığımı çok sık idrara çıkmaktan hayatta anlayamam çünkü normalde de günde 17 18 kez idrara çıkıyorum.

peki kızlar gebelikte çok sık idrara çıkılır bu tamam da çok sık büyük tuvalet yapılırmı?
ben hamile olup olmadığımı çok sık idrara çıkmaktan hayatta anlayamam çünkü normalde de günde 17 18 kez idrara çıkıyorum.

bende kabızlık gibi bişey var ama günde 2-3 çıkıom büyük tuvaletekafamçokkarıştı

adetine kaç gün var bilmiyorum ama sadece bel ağrısı belirleyici olamaz canım
adetim 11 gün gecikti beta-hcg 204.36 çıktı geçen hafta perşembe yaptırmıştım dr ultrasonda baktı kese gözükmüyo dedi ben de bel ağrılarım olunca kanamam mı olucak acaba dedim çünkü geçen ay beta-hcg 91 çıkmıştı ve çok şiddetli bel ağrılarım olmuştu ardından adet oldum yine aynısı olur diye korkuyorum pazartesi tekrar test yapıcaz bakalım değerlerin yükselmesi gerekiyomuş...

adetime tam 1 hafta var (adetime 1 hafta bu belirtiler erken gibime geliyo hamilelik icineyvahedigeldismile)
goguslerim sisti...
wc den cikamaz oldum...

bugun ilk defa coook uzun zamandir kabiz oldum.... sizceee????

bu belirtilerin çogu bende yok. sadece uyku ve ateş var.adetim de 2 gun gecikti hamilemiyim sizce .daha 1 yıllık hamileyim ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum .yaşadığım yerde kuçucuk bi yer .lutfen bana yol gosterin.2 gunluk gecikme hamilelik belirtisi olabilir mi?

canım çok oldum biliyorum ama 3 yıldır tek cabam anne olmak o yüzden başıma ne gelse gebeliğe yorar oldum.
sabaha karşı saat 5 falandı midem bulanmaya başladı ve saat 8 e kadar sürdü sadece bulantı.kusma yok öyle titreme ateş falan onlarda yok eşimde mideni üşütmüşsündür dedi ama ben midemi üşüttüğüm zaman midem de mutlaka sertlik olur şuan öyle bi durum yok hatta midem gayet yumuşak diğer belirtilerimde var zaten şimdi şunu merak ediyorum gebelikte bulantı sadece sabahmı olur gece yada sabaha karşı olamazmı?

Son düzenleme:

Ben de aynen canım senin gibi idrara çok çıkarım ve bu ara büyük tuvalete de çok çıkar oldum. Bu da belirti mi acaba?

geçenlerde ilişki sonrası rahimimde acayip dayanamayacağım kadar çok ama çok canım yandı,sonrasında biraz hafifledi ama hayatımda ilk defa öyle bir ağrım oldu,ve şuandada acayip belim ağrıyo sebebini çok merak ediyorum beklenmeyen adet günüm 1 kasım yorumlarınızı bekliyorum.

Ya benim kan testim 7,01 çıktı ben şimdi hamile değil miyim?
Testte çift çizgi çıkmıştı oysaki :(

cnm sen hamilesin bence yanlış bilmiyorsam eğer bu değer senin hamile olduğunu gösteriyor,zaten çift çizgide çıkmış testinde.dr sorsana.

Doktora soramadım telefonla öğrendim
İnşallah canım ya
Laboratuardaki kız hamile değilsin de hamilesin de diyemem çünkü çok düşük dış gebelik de olabilir bir doktora görün dedi
Pztesiye kadar beklicem inş hayırlısıyla bebişim gelir göbüşüme

geçenlerde ilişki sonrası rahimimde acayip dayanamayacağım kadar çok ama çok canım yandı,sonrasında biraz hafifledi ama hayatımda ilk defa öyle bir ağrım oldu,ve şuandada acayip belim ağrıyo sebebini çok merak ediyorum beklenmeyen adet günüm 1 kasım yorumlarınızı bekliyorum.

hazinemm lütfen yazımı okurmusunn

Back