merhaba hazinem banada yardımcı olurmusun.. adet günüm ekimin 16 sı adetimden 10 gün önce göğsümde ağrı sızı olmaya başladı.. kasıklarımda batmalaarr ...ama ıkı gundurde karın ağrım var adet olacak gibi.. bi kaç gündür çok rüya görüyorumm göğsüm karnım kaşınıyor..fosforlu sarı akıntım varr..adetten 10 gün önce vajinada yanma oluyorduu.. ne dersinn bi ümit varmıı
bide göğüsüm bu gün şişti ve damar oluştu sankim üzerlerindede kiloda almıyodum ne zamndır ama son 1 haftadır 1 kilo almışımm iştahım açıldı ondan galibaaa...ayrıca gece uykum hiç gelmiyodu son 1 aydır hatta sabahlara kadar oturuyodummm ama şu son 3 gündür gece 12den önce uyku basıyoooooozemuszemus haa bide bide ateş basıyo ve aynı zamndada üşüyorum ellerim ayaklarım buz gibi oluyoooobayanssulusmileayyy bendede amma belirti var heee pisikolojikmi acepbilmiyorumkismile
canım benim adetim düzensiz 10 gün falan gecikirdi hep.en son agustos 19 unda oldum adet.gecen gün dayanamayıp bir test yaptım.2-3 saat sonra hafif pembe bir renk belirdi.akşamına yaptım 1 saat sonra renk belirdi.göğüslerimin ucu acıyo.kasıklarımda acyip batmalar vardı ki gece ayaklarımı uzatıp yattıgımda bi gerginlik oluyodu rahatsız ediyodu.canım hiç tatlı istemedi ki ben tatlıya bayılırım.acayip bir bel agrısı var.bugün yine test yapayım belki daha belirginleşmiştir dedim ama bu sefer hiç bir şey cıkmadı.dün sabahtan akşama kadar cok hareket ettim.acaba bir şey vardı da ben mi kaybettim diye düşünüyorum hep.kasıklarım bugün cok fazla agrımıyo.ama adette olmuyorumm.off ya.
merhaba hazinem ben 17 haftalık düşük yaptım.bundan 47-50 gün sonra hamile kalırsam çok sorun olur mu?düşüğümün 25.gününde adet oldum.şimdiden teşekkürler
merhabalar
2,5 yıllık evliyim.bebek düşünmüyoruz şimdilik.ama bu ay baya bi şüphe ediyorum.
adetim hiç gecikmezdi.bugün itibariyle 2 gün gecikti.göğüslerimde hassasiyet var.bel ağrısı, sol kasıkta bakma ? bunlar belirti olabilir mi acaba? haftasonu olduğundan test alamadım.yarın 3.gün adet olmazsam test yapsam çıkar mı acaba?
cnm bu saydıkların gebelik belirtisiyle aynı düzensiz olmuyorsan adetini ozaman şüphelenmekte haklısın cnm,yarın bi test alıp evde yaparsan çıkma ihtimali yüksek cnm.bizide haberdar edrsin artık.
merhaba canım bende bu aydan çok umutlu olanlardanım 25 ekimde adet olacağım 12 ekim yumurtlama günümdü adetimin 12.14.15.ve 17 günlerinde ilişkiye girdim dün adetime 9 gün kala yani bel ve kasıklarımda hatta bacaklarımda ağrı başladı halen de devam etmekte göbeğim şiş ve içime bile çekemiyorum bu sabahta saat 9.30 da kalktım 12 ye kadar mide bulantısı yaşadım şuan halsizim uykum var kasık bacak bel her yerim ağrıyor ve gögüslerimde sadece hassasiyet var fakat tek bir nedenden dolayı gebe olamadığımı düşünüyorum o da akıntımın olmaması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?