Belirtiler üzerine sormak istediğiniz varsa cevaplayabilirim.

benimde normalde adet olmadan önce göğüslerim ağrır ve şişerdi ama bu sefr şişmedi ve ağrımıyo ayrıca bu aralar tansiyonum çok aşırı düşük 7-5 çıktı en son,sivilce çıkmazdı bende ama bu sefer sivilce çıktı.sık idrara çıkıyorum ve idrarım çok tuhaf çok tortulu ve arada çok bulanık.regl tarihim yarın ben reglime4 gün varken yaptım test ama negatif çıktı maalsef hıı kipriklerime gelince evett rimel sürerken bile zorlanıyorum o kadar karışık yaniiiikaydirigubbakcemile3ayrıcada gazman kibim oldumm son 1 haftadır büyük abdestede çok sık çıkar oldum ve gaz ve şişkinlik var hala bu belirtilere bakılırsa kesin hamileyimmm ama hayırlısı artık mucize olur benim için bu arada böle bizlere faydalı bir topik açtığın için teşekür ederim cnm.....

bide göğüsüm bu gün şişti ve damar oluştu sankim üzerlerindede kiloda almıyodum ne zamndır ama son 1 haftadır 1 kilo almışımm iştahım açıldı ondan galibaaa...ayrıca gece uykum hiç gelmiyodu son 1 aydır hatta sabahlara kadar oturuyodummm ama şu son 3 gündür gece 12den önce uyku basıyoooooozemuszemus haa bide bide ateş basıyo ve aynı zamndada üşüyorum ellerim ayaklarım buz gibi oluyoooobayanssulusmileayyy bendede amma belirti var heee pisikolojikmi acepbilmiyorumkismile

yazdıklarına bakılırsa biraz ümit var canım.yinede adetini bekle sabırlı ol bitanem.inşallah hayal kırıklığına uğramazsın.

ewet canım psıkolojik olabilir.kendini çok fazla dinliyorsun.sakin ol ve adet gününün geçmesini bekle.yada adetine yakın kan testi yaptır.

canım zaten düzensiz adet görüyorum diyorsun.hamile kaldığını bu belirtilere bakarak söylemek zor.kimi zaman bazı belirtiler birbirine karışıyor insan vücudu kişiye bunu yapıyormuş

merhaba hazinem ben 17 haftalık düşük yaptım.bundan 47-50 gün sonra hamile kalırsam çok sorun olur mu?düşüğümün 25.gününde adet oldum.şimdiden teşekkürler

slm kizlar benim adetime 1 hafta var iki gündür gögüs uclarim aciyor, üst kirpiklerim birbirine karisti ve ayaklarimda üsüme var sizce bu hamilelik belirtisi olabilirmi lütfen yardim edin cok istiyorum bu arada bende yeniyim:)

merhaba hazinem

Benim kızlıktan beri kist sorunum var ve halen devam ediyor.birde üstüne adet düzensizliği eklenince hamile kalamıyorum.bende doktora gittim .serophene kullandım.11.gün yumurta boyutum 14 tü.doktorum 5 gün sonra yine gel dedi .iyi mi yoksa kötü mü .akıntılarım arttı acaba çatladı mı.

merhaba hazinem ben 17 haftalık düşük yaptım.bundan 47-50 gün sonra hamile kalırsam çok sorun olur mu?düşüğümün 25.gününde adet oldum.şimdiden teşekkürler

gebelik süren 17 haftalık olduğu için bünyenin kendisini yenilemesi lazım bu da 3 ay gibi bir zaman gerekiyor.dr lar bazen de 6 ay korun diyorlar bilgine

hazinem canim benim sorumu cvplamamissin lütfen banada yardim edermisin suanda adetime 3 gün var akintim var sürekli, ellerim ve ayaklarimda üsüme adetime 1 hafta kala gögüs uclarimda acima vardi ve kirpiklerde karisma sence bu nedir? cevabini bekliyorum tsklerr..eyvahedigeldismile

mrb hazinem...benimde adetime 4 gün kaldı,yalnız benim adetime 2 hafta önce göğüslerim şişti ve acıyorlarda,adet olcakmışım gibi sancım oluyor,sol kasığıma sağ kasığımdan daha çok ağrı giriyor ayrıca halsizlik var sürekli uyumak istiyorum banada yardımcı olursan sevinirim iyi geceler....

merhabalar
2,5 yıllık evliyim.bebek düşünmüyoruz şimdilik.ama bu ay baya bi şüphe ediyorum.
adetim hiç gecikmezdi.bugün itibariyle 2 gün gecikti.göğüslerimde hassasiyet var.bel ağrısı, sol kasıkta bakma ? bunlar belirti olabilir mi acaba? haftasonu olduğundan test alamadım.yarın 3.gün adet olmazsam test yapsam çıkar mı acaba?

merhaba canım bende bu aydan çok umutlu olanlardanım 25 ekimde adet olacağım 12 ekim yumurtlama günümdü adetimin 12.14.15.ve 17 günlerinde ilişkiye girdim dün adetime 9 gün kala yani bel ve kasıklarımda hatta bacaklarımda ağrı başladı halen de devam etmekte göbeğim şiş ve içime bile çekemiyorum bu sabahta saat 9.30 da kalktım 12 ye kadar mide bulantısı yaşadım şuan halsizim uykum var kasık bacak bel her yerim ağrıyor ve gögüslerimde sadece hassasiyet var fakat tek bir nedenden dolayı gebe olamadığımı düşünüyorum o da akıntımın olmaması.

cnm bu saydıkların gebelik belirtisiyle aynı düzensiz olmuyorsan adetini ozaman şüphelenmekte haklısın cnm,yarın bi test alıp evde yaparsan çıkma ihtimali yüksek cnm.bizide haberdar edrsin artık.

cnm bu saydıkların gebelik belirtisiyle aynı düzensiz olmuyorsan adetini ozaman şüphelenmekte haklısın cnm,yarın bi test alıp evde yaparsan çıkma ihtimali yüksek cnm.bizide haberdar edrsin artık.

cevap için teşekkür ederim canım.yarın akşam iş çıkışı alıp sabaha testi yapmayı düşünüyorum.1-2 sene daha düşünmediğimiz için o kadar dikkat ediyorduk ki. herşeyin hayırlısı tabi.kısmette ne varsa onu yaşarız.
sonucu ertesi güne yazarım mutlaka. yerimseniben

mrb hazinem...benimde adetime 3 gün kaldı,yalnız benim adetime 2 hafta önce göğüslerim şişti ve acıyorlarda,adet olcakmışım gibi sancım oluyor,sol kasığıma sağ kasığımdan daha çok ağrı giriyor ayrıca halsizlik var sürekli uyumak istiyorum banada yardımcı olursan sevinirim iyi geceler....

Son düzenleme:
günaydın ...
öncelikle bildiklerinle bizlere yardımcı olma isteğin için çok teşekkür ederim ..
topiği ölee bi geziyordum kirpik karışmasını okuyunca kirpiklerimi kontrol ettim hakikaten karışmış tam ovulasyon günümde 2 gün üst üste ilişkiye girdik .. 3-4 gün oldu..... adetime 8 gün var göğüslerimde acıma olması lasımdı yok ... belimde dün hafiften ağrı ardı birde sağ yum. da hafif ara ara batma var ... bu 8 gün artık bana 8 yıl gelir ...

kızlar ben geldiiim.
adetim 3 gün gecikmişti.bu akşam test alıp sabaha yapacaktım.gerek kalmadı.adet oldum.1-2 sene daha çocuk düşünmüyoruz.inş.istediğimiz zaman hemen gelir bebişimiz.
Allah hiçbir kadının kollarını boş bırakmasın. :Saruboceq:
kendinize iyi bakın.......
bir gün bu topicte görüşmek dileği ile yerimseniben
:enbuyukkk:

Son düzenleme:
hazinem benim de adetime 1 hafta var kasık ağrım vardı biraz hafifledi şuan yaşadıklarım gögüs hassasiyeti kasıktan ziyade vajinamın üstü sızlıyor böyle içine doğru sızı yayılıyor dünde 2 3 kez rahmimde seyirme oldu belim ve bacaklarım çok ağrıyor bazen sol bacağım çekiliyor yorgunluk falan var ama normalde de oluyor bana karnım şiş ve dolgun birde canım benim adetime 1 hafta kala acayip iştahım açılır yerim yerim tam adetliyken normale dönerim fakat şuan tam tersi hiç acıkmıyorum ağzımın tadı da yok ve tatlı da yeme isteğim yok sence gebe kalmış olabilirmiyim yani bu belirtilere göre tahminin nedir.

bu kadar karamsar olma canım,belkide hamile olabilirsin.illa akıntı olması gerekmiyo.adetine yakın da başlayabilir.hayrlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…