- 6 Ocak 2017
- 1.015
- 1.088
- 53
- Konu Sahibi Mucize2107
-
ben hiç belirtim olmadıArkadaşlar bildiğiniz gibi burada hamilelik belirtisi yazdığımızda bir dolu belirti bulabiliyoruz peki ya belirtisiz adet zamanı hamile olduğunu öğrenenler yok mu? Şu meşhur göğüs hassasiyeti illa ki tüm gebelerde oldu mu yani? Adetine bir kaç gün kalmış ama belirtisi olmayanlara umut olmak adına belirti olmadan hamilelik haberini almış arkadaşlarımızdan dönüş bekliyoruz.
Kelebekcikk34 & Mucize2107
Iste takmamak mumkun olmuyor canim 1 yildir korunmasiz bekliyorum rabbimm tez zamanda nasip etsin insallahhh beklemek cok zoraralikta kimyasal gebelik gecrdim.adetimin duzeni bozuldu 40kusurlu gunlerde anca adet olabldm.psikoloji alt ust tabi.iki kez adet oldum ucuncude olmadim.hic bi belirtim yoktu acaba hamilemiym diye kafayi yememek icin test yaptım ki hamileymsm.sadece adet sancim vardi baska hic bisey yoktu.ha oldum ha olcam gibi.zaten belirtiler sonradan cikiyo.gununuz gecene kadar geri kalan belirtiler adrt belirtileri cunku bulantilar bile ikinci aya yakin basliuo.insallah allah tez vakitte nasib eder herkese kimsenin kucagi bos kalmasin beklemek cok zor.ama birazda kafaya takmamaktan geciyms ben bunu anladim.
Yani goguste yada kasiklarda batmalar olmadi dimiben hiç belirtim olmadı
Iste bendede belirti yokk canimm bu ayda boyle geciyo adet gelecek galiba genelde belirti soyler hamilelerValla kızlar size umut olmak isterdim ama insanın vücudunda değişiklikler oluyor benim normalde göğüsleri m sizlardi adet olmadan önce sizlamadi şişti sadece ama ben adet olacağım sanıyordum bütün gün Ped ile gezdim adet sancı m vardı bildiğin
ise gir kitap oku.netten yabanci diskler izle.orgu or.ben bunlarin hepsini yaptim hatta ise girdim ikinci maaşımı alamadn ciktim hamileyim diye.1 yildr olmuyorsa bi dr a gorun belki bi sorun vardr simdi hersyein caresi var esinle birlikte bi git bakalm.arkadasmnda 1 yildr korunmadgi halde olmadi gecen ay dr a gitti bugun hamile haberini aldim.artik ilaclardn mi vakti miydi bilemeyiz.Iste takmamak mumkun olmuyor canim 1 yildir korunmasiz bekliyorum rabbimm tez zamanda nasip etsin insallahhh beklemek cok zor
amiin cumlemizinkini insalalh.sende tez vakitte alirsn guzel haberi insallah@dilekylmz22maviucurtma33 BlueSpace emily07 dönüş yaptığınız için cok teşekkürler hanımlar çünkü durum iyice belirti yoksa gebelikte yok halini almıştı.Allahım bu güzel duyguyu bizede nasip etsin sağlıkla hayırla.Sizede kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Profil durumun tam benlikmiş umarım hayat banada aldığını en güzel şekilde geri veriramiin cumlemizinkini insalalh.sende tez vakitte alirsn guzel haberi insallah
Benımde hıc belırtm olmadı adetm 5 gun gectı grıp oldum hap kullanayım bısey yoksa dıye test yaptm ve cıft cızgı cıktı.8.haftada bulantılarm basladı anca oyle anladm hamılelıgımı.hıc belırtm olmadı.hamıle kalana kadar bende hep arastırmıstm belırtı olmadan hamılelelık olur mu dıye ve yasayarak ogrendm oluyormus tek belırtı adet gecıkmesı benceYok mu bize umut olacak anne adaylari
verir canim insallah tez vakitte.biraz pozitif dusunmekten geciyorms ben bunu ogrenene kadr baya yiprattim kendimi.cok kaybettim ama bu sefer olcak gibi insallah.bi kimyasal bi kalp durmasi bu ucuncu bu nasip olur insallah.ilk once kendini inandr sende veya esinde bi sorun yok anne olacagina inandr baska türlü olmuyo.kendimizi yiyip bitirmekle olmuyoms yani.Profil durumun tam benlikmiş umarım hayat banada aldığını en güzel şekilde geri verir
Ya ne güzel çok şanslısınız. Ben kafamı kaldıramıyorum. Yemek yiyemiyorum. Sevdiğim herşeyden tiksindim.valla ben 8 haftalık hatta 9 hafta olmak üzere hamileyim hala daha ne bulantı ne kusma ne hassasiyet hiç bir belirtim yok. ara ara aksıkalrım ağrıyor o akdar..
Süpermiş valla :)valla ben 8 haftalık hatta 9 hafta olmak üzere hamileyim hala daha ne bulantı ne kusma ne hassasiyet hiç bir belirtim yok. ara ara aksıkalrım ağrıyor o akdar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?