Belirti olmadan gebelik öğrenenler belirtisizlere umut olun...

Iste bendede belirti yokk canimm bu ayda boyle geciyo adet gelecek galiba genelde belirti soyler hamileler
Bende gelecek galiba diyordum gelmedi diyorum ya Ped koydum gezdim öyle inşallah seninki de gelmez biraz anlamıştım ama umitlenmek istemediğim için hiç takmadim hep adet olmaya hazırlamıştım kendimi

Iste takmamak mumkun olmuyor canim 1 yildir korunmasiz bekliyorum rabbimm tez zamanda nasip etsin insallahhh beklemek cok zor
bir düşüğüm var korunmayı bıraktıktan sonra niye olmuyoki diye çok taktım kafaya. Nasipte varsa olur illa denk gelir dediğim ay oldu. Düşünmemek çok zor belki ama Allah'a bırakmak daha kolay. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canim gittik bnde kist esimde morfoloji skntisi var kurler falan yptik iyi bi seviyedeyz suan ama olmadi drlarda olur dedi ama artik drlarada gtmek istemiyrm cok yiprandim cunku bu ay son sansm olmazsa tup bebege basliyacam

F Fatimasevket sen ne kadar bekledin canım korunmadan benim 9 ay oldu bu ayda olmassa 4 gün var adetime
Canm evlendıgımızın ılk 6 ayı esım korundu bıraz ıstemedık kı hataymıs korunmak.ondan sonra da 9 ay olmadı bu ayda olmasa doktora bı gıdelm dedık esımle .o ay hamıleymısım adet gelmeyınce gecıkmenın 5. gunu test yaptm oylesıne cok sukur melegım gelmıs darısı sıze olsn ıns canm

Ne guzell hayirli olsun rabbim kucagina alip koklamanida nasip etdin insallah bizlerede dua et canimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…