Belirti mi

Merhabalar, benim de bat 13 Eylul du. 2 gün geçti. 5 gün kala kan testi yaptirdim negatif. Dün 1 gün geçince idrar yaptım negatif. Ama yumurtlamadan beri sol kasık ağrım var, hayatımda ilk defa yaşadığım. Son 3 aydır düzenli 35 günde bir adet oluyordum. Ondan önce degisikti 40 gün 50 Vs. Yine bozuldu mu yoksa gebelik var mı? Varsa da bazilarinda kan testinde bile çok geç çıkıyormuş. Öyle bir durum mu var

Benim de bu konuda kafam çok karışık hcgde negatifti ama çok erken yaptırmıstım sonra erken gebelik testi aldım 2 gün önce yaptım. Onda da negatif ama hala adet olmadım.. Tüm belirtiler adet olacağım yönünde ama gelen giden yok. Bazen hormonlarımız bize şaka yapıyor sanırım..

Evet hcg miktarı düşük olunca çok geç cıkıyor hatta normalde adet 10 gün geçince test yapılır ama o kadar çok bekleyen hevesli çocuk hasreti çeken karınlar var ki dayanamıyor erken yapıyor

Ben bugun doktoruma gittim. Pko belirtilerim devam ediyormuş ve enfeksiyon var dedi. O yüzden agrimis bu kadar

Evet hcg miktarı düşük olunca çok geç cıkıyor hatta normalde adet 10 gün geçince test yapılır ama o kadar çok bekleyen hevesli çocuk hasreti çeken karınlar var ki dayanamıyor erken yapıyor ☺
6 gün erken gebelik testinden yaptım ben dün 3 saniyede tek çizdi cıktı değil gölge hayalet çizgi bile yok :) geç döllenmeye sarıp okumak istemiyorum regl olucak gibiyim belim cok agrıyor bugün olmalıyım ama hala olabilmis değilim..

Kısmet oluruna bırakın. Bu yazıya bı sitede denk geldim gerçekten kasmayınca oluyor

Eklentiler

• F80392AC-E023-4B88-A15D-99C8DB6555FB.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 32
Kısmet oluruna bırakın. Bu yazıya bı sitede denk geldim gerçekten kasmayınca oluyor
Aslında benimki hiç planlı bir şey değildi. Sonra takvime bakınca tam zamanında böyle bir sey yasadığımızı farkettim. Durum bundan ibaret. Büyük olasılıkla da gün içinde adet olurum gibi geliyor..

Benımde planlı bısey olmadı ama olunca oluyor işte Hayırlısıyla zamanı gelınce inş olur

Güzel Hanımlar merhaba❤ Yumurtlama dönemimde eşimle gün aşırı ilişkimiz oldu.evvelsi gün kasığımın soluna şiddetli bi kramp girdi 1 saat yatırdı beni hareket edemedim. Bugun de Sanki içim düşecek hareket ettikçe mini mini batmalar var.oturup kalkarken sezeryan yerim geriliyor.akıntım beyaz. Belimde de bi ağrı.adetime 12 gün falan var.yumurtlamada hiç yaşamazdım böyle şeyler kendimi bildim bileli. Dinlerim kendimi cunku. Bu belirtilere benzer belirti yaşayıp gebe kalan var mı ? Rabbim izin ederse ikinciyi istiyoruz ❤ Rabbim olmayanlarada nasip eylesin inşallah sağlıkla.

Tekrar kan testi yaptır istersen stres de adet olmayı geciktiriyor
Salı gününe kadar bekleyeyim diye düşünüyorum kuzu. Çünkü sağlık ocağında çarşamba ve cuma günü çıkıyor sonuçlar.. Dediğin gibi strestense o zamana kadar gelmesi lazım..

Ben de hayatımda ilk kez vücudumda acayip şeyler hissettim sizinkine benzer türden bhcg baktırdım (onu erken yaptırmıstım) cıkmadı. Adeta iki gün kala 6 gün erken gebelik testi yaptım cıkmadı. Görünen o ki ben de bir sey yok. Ama siz deneyimlisiniz..İnşallah hissettiğiniz gibidir. İsteyen herkese versin Allahım Bu arada Youtube da yurt dısında yasayan bir kız var hesap adı Ilkkar onun gecen yıl hamilelik macerasını anlattığı videoları var yaptığı testler nasıl negatif cıkmıs ama nasıl hissetmis vs gibi.. Onu da izleyince insanın kafası iyice karısıyor :)

Tamam hemen bakayım. Benim 1 cocugum var. Ona hamile iken şiddetli batmalar olmuştu Sadece. Dinlemiştim vucudumu. Asla göğüslerim acımamıştı ama bunda batma ve bel ağrısı, göğüs acıması, mukozal akıntım var. Gebe olmayı umuyorum Diliyorum size de verir sıhhatle sağlık ile rabbim Olmayan herkese nasip olsun Keşke Süreç böyle uzun sürmese de hemen öğreniversek beklemek zor geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…