Belirti mi

7-10 gün aralığı diye okudum her yerde ama minnacık bile olsa bir değer cıkmaz mı ki? Beklemek çok zor çarşambaya kadar.. Bu hafta bitse kesin cıkıyormus ama insan sabredemiyor
12. Gün diyorlar bende 12. Günde tahmınen silik çıktı tam tarihi hatırlamıyorum ama 12 günden fazla da olmus olabılır öncesinde test negatifti

12. Gün diyorlar bende 12. Günde tahmınen silik çıktı tam tarihi hatırlamıyorum ama 12 günden fazla da olmus olabılır öncesinde test negatifti
Ben kan tahlili yaptırıcam... Onun için 7-10 gün diye biliyorum onu. Hazır kitler için çok erken evet..

Gogusleriniz sisyiyse hamilelik belirtisi olabilir.En net belirtilerdendir.Uclarindaki kahverengi kisim koyulastimi?

Aleykum Selam bu arada.Slmi almayi unuttum

Bende bulantı yoktu ama gogus halkaları buyumustu ve taneler çıkmıştı beyaz akıntım vardı bel ve kasiklarimda kramplar vardı sık idrara cikiyodum ama kimyasalmis şuan aynı belirtileri yaşıyorum ama adetime 10 gün var olabilir yani vücudumun değişimini hissetmiştim ben hep bi rahatsizlik hissi var kasiklarimla sisler

Göğüs dışında diğerleri de bende hala var anlamış değilim ben de bekleyelim bakalım

Kesinlikle ama doktor da kafamı karıştırdı. Var da diyemem yok da diyemem diyerek. 0.500 küsür değer de varmış
Benzerini yaşadım o çok stresli bır durum ama ben kendımı olursa olur (olacağı varsa zaten tutunur) yoksa kısmet diye rahatlattım yoksa oluşacak olan bebeğe de zarar verıyor

Arkadaşlar karnımın alt bölmesinde şişlik var ilişkiye gireli 11 gün oldu mide bulantısı var adetime 6 gün kaldı hamilelik mı var acaba
Cnm bende hamileyim inan bir hafta geçti yumurtlamadan bulantı başladı hamile olduğuma emindim eğilip kalktığımda hafif kusma oluyordu bide yüzümde sivilce bile çıktı adet olacak gibi adet gunumden birgün sonra lekelenme oldu ama hamileymisim bazen pisikolojik olabilir ben hastalandım ayrıca acillik oldum sırtım bobrrklerim çok ağrıyordu kokulardan rahatsız oldum belirtiler çok fazlaydı inşallah vardır cnm sitres yapma

Benzerini yaşadım o çok stresli bır durum ama ben kendımı olursa olur (olacağı varsa zaten tutunur) yoksa kısmet diye rahatlattım yoksa oluşacak olan bebeğe de zarar verıyor

Ben de öyle bıraktım, geçen on gün çok zorladı ama şimdi daha rahatım mesela şişlik dışında hatta kendimi kum döktüğüme inandırdım. bakalım bekleyip görücez. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…