- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.719
- 83
- Konu Sahibi Deryaulugg
-
12. Gün diyorlar bende 12. Günde tahmınen silik çıktı tam tarihi hatırlamıyorum ama 12 günden fazla da olmus olabılır öncesinde test negatifti7-10 gün aralığı diye okudum her yerde ama minnacık bile olsa bir değer cıkmaz mı ki? Beklemek çok zor çarşambaya kadar.. Bu hafta bitse kesin cıkıyormus ama insan sabredemiyor
Ben kan tahlili yaptırıcam... Onun için 7-10 gün diye biliyorum onu. Hazır kitler için çok erken evet..12. Gün diyorlar bende 12. Günde tahmınen silik çıktı tam tarihi hatırlamıyorum ama 12 günden fazla da olmus olabılır öncesinde test negatifti
Gogusleriniz sisyiyse hamilelik belirtisi olabilir.En net belirtilerdendir.Uclarindaki kahverengi kisim koyulastimi?Selamün aleyküm arkadaşlar ben normalde 21 günde bir adet görüyorum bugün normalde olmam gerekiyordu ama olmadım normalde de adet olmama yakın sağ ve sol olmak üzere belim ve kasigim ağrılı olurdu ama bu ay sadece bazen sağ bazen sol kisimlarima sancı girip az süreyle geçiyor goguslerimde şişlik ve damarlar oluştu idrarımı yaptığımda idrarim yanık oluyor ve sadece sabah koyu renkte oluyor migdem arıyor zaman zaman akıntım çok fazla yok bu ay ilk defa böyle oldum ve içime sıkıntı girip duruyor çok istiyorum bebiş olmasını dua edin lütfen olmuş olsunn ve nezaman test yapım sizce ?????şimdiden yazan herkesten Allah razı olsun ❤❤❤
Aleykum Selam bu arada.Slmi almayi unuttumSelamün aleyküm arkadaşlar ben normalde 21 günde bir adet görüyorum bugün normalde olmam gerekiyordu ama olmadım normalde de adet olmama yakın sağ ve sol olmak üzere belim ve kasigim ağrılı olurdu ama bu ay sadece bazen sağ bazen sol kisimlarima sancı girip az süreyle geçiyor goguslerimde şişlik ve damarlar oluştu idrarımı yaptığımda idrarim yanık oluyor ve sadece sabah koyu renkte oluyor migdem arıyor zaman zaman akıntım çok fazla yok bu ay ilk defa böyle oldum ve içime sıkıntı girip duruyor çok istiyorum bebiş olmasını dua edin lütfen olmuş olsunn ve nezaman test yapım sizce ?????şimdiden yazan herkesten Allah razı olsun ❤❤❤
Kan testi yaptır istersen, forumda okudugum kadarıyla kaset testler her zaman dogruyu vermeyebiliyormuş..Kızlar adetim gecikti 1 gün test yapsam mı
Bu arada benim değerim 1.20 çıktı o nedenle ben de adet tarihimi beklemeye karar verdim.12. Gün diyorlar bende 12. Günde tahmınen silik çıktı tam tarihi hatırlamıyorum ama 12 günden fazla da olmus olabılır öncesinde test negatifti
En doğrusu hiç stres olmaya gerek yok zaten gecıkıyor oluncaBu arada benim değerim 1.20 çıktı o nedenle ben de adet tarihimi beklemeye karar verdim.
Ben test yaptım tek çizgiBu arada benim değerim 1.20 çıktı o nedenle ben de adet tarihimi beklemeye karar verdim.
Kesinlikle ama doktor da kafamı karıştırdı. Var da diyemem yok da diyemem diyerek. 0.500 küsür değer de varmışEn doğrusu hiç stres olmaya gerek yok zaten gecıkıyor olunca ☺
Hayırlısı bende de bir şey çıkmazsa yabancı gebelik olduğunu düşünücemBen test yaptım tek çizgi
Bende bulantı yoktu ama gogus halkaları buyumustu ve taneler çıkmıştı beyaz akıntım vardı bel ve kasiklarimda kramplar vardı sık idrara cikiyodum ama kimyasalmis şuan aynı belirtileri yaşıyorum ama adetime 10 gün var olabilir yani vücudumun değişimini hissetmiştim ben hep bi rahatsizlik hissi var kasiklarimla sisler
[/QUOT
Sizin ne zaman adetGöğüs dışında diğerleri de bende hala var anlamış değilim ben de bekleyelim bakalım
17-18 Eylül gibi bekliyorum.Sizin ne zaman adet
21 benimde17-18 Eylül gibi bekliyorum.
Benzerini yaşadım o çok stresli bır durum ama ben kendımı olursa olur (olacağı varsa zaten tutunur) yoksa kısmet diye rahatlattım yoksa oluşacak olan bebeğe de zarar verıyorKesinlikle ama doktor da kafamı karıştırdı. Var da diyemem yok da diyemem diyerek. 0.500 küsür değer de varmış
Cnm bende hamileyim inan bir hafta geçti yumurtlamadan bulantı başladı hamile olduğuma emindim eğilip kalktığımda hafif kusma oluyordu bide yüzümde sivilce bile çıktı adet olacak gibi adet gunumden birgün sonra lekelenme oldu ama hamileymisim bazen pisikolojik olabilir ben hastalandım ayrıca acillik oldum sırtım bobrrklerim çok ağrıyordu kokulardan rahatsız oldum belirtiler çok fazlaydı inşallah vardır cnm sitres yapmaArkadaşlar karnımın alt bölmesinde şişlik var ilişkiye gireli 11 gün oldu mide bulantısı var adetime 6 gün kaldı hamilelik mı var acaba
Benzerini yaşadım o çok stresli bır durum ama ben kendımı olursa olur (olacağı varsa zaten tutunur) yoksa kısmet diye rahatlattım yoksa oluşacak olan bebeğe de zarar verıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?