• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirti mi

Tamam hemen bakayım. Benim 1 cocugum var. Ona hamile iken şiddetli batmalar olmuştu Sadece. Dinlemiştim vucudumu. Asla göğüslerim acımamıştı ama bunda batma ve bel ağrısı, göğüs acıması, mukozal akıntım var. Gebe olmayı umuyorum🙏🏻❤ Diliyorum size de verir sıhhatle sağlık ile rabbim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Olmayan herkese nasip olsun ❤ Keşke Süreç böyle uzun sürmese de hemen öğreniversek😩 beklemek zor geliyor

Ben adet olacağım zaman bel agrısı, kasık agrısı filan çekmem aslında çok az göğüs hassasiyetim olur bir de ödem olur tüm vücudumda. Bu kez belim çok ağrıyor böbreklerim ağrıyor ve hayatımda hiç içmediğim kadar su içiyorum. Ama bugün de regl olmayacağım mesela bunu hissediyorum. Biz kadınların vücudu çok enteresan bu hormonlar bizi çılgına çeviriyor.. :) Bu arada iyi dilekler için amin :KK200:

Hala regl olmadığım gibi üstüne farenjit oldum üç yıldır olmadım şimdi oldum o lala :kızgın: Bir de dilimin altında iki gündür bol tükrük salgısı var. Eğer hamile isem yarın 5. haftaya girmiş olucam. Bence kendime yabancı bir gebelik yaşıyorum ben de anlamadım..

Bu mesajı yazdıktan 1 saat kadar sonra pembe yerleşme kanaması olduğunu düşündüğüm peçete kirletecek şekilde kanamam oldu. Ertesi gün hiçbir şey olmadı hatta şeffaf ve normal bir akıntım vardı. Bugün akşam üstü itibariyle önce pembe sonrasında kırmızıya dönen regl kanaması gibi kanama başladı tam kasığımın ortasında bir sızı ile birlikte ve şu saate kadar artarak devam ediyor hatta klozete oturduğumda bildiğiniz akıyor. Normal bir regl gibi değil dibe çöken kanı 3 kez sifon çekmeme rağmen gönderemedim. Ve bol miktarda pıhtı ile devam ediyor, hemşire arkadaşımın söylediğine göre sanırım kimyasal yaşıyorum. Bu arada olacağı zaman Ella filan çok da etkin olmayabiliyormuş onu da söyleyeyim ben ikinci kez kullanmak durumunda kalmıstım. Aslında bu sabah bir gariplik olduğunu sezmeliydim su içme isteğim olmadı hiç, üstelik farenjit olmama rağmen. Boğazım kupkuru ve ılık bir şeyler içmek iyi geliyor oysa. Öğle saatlerinde termosumu görünce aklıma geldi su ve geçirdiğim dönemdeki gibi iştahla içmedim. Vücudunuzu gerçekten tanıyorsanız ve test için erken olsa da oradaki canlı 1 mikron bile olsa varlığını biz kadınlara hissettiriyor. Mükemmel bir makine olan vücut da taa ilk günden itibaren sistemini buna göre dizayn ediyor.. Kendimi yarın hcg yaptırmamak için zor tutuyorum. Biraz kafam karışık. Bu arada bugün itibari ile 5+1 olması gerekiyordu sağlıklı koşullarda.. Dilerim sizin için her şey gönlünüzce olur.

Back