- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
Olayın başı ve sonu var . Ben orada ailen madem gelinim diyor neden evlilik konusu açılmıyor manasında mantıklı bulmadığım için öyle söyledim defalarca öyle demek istemedim dedikçe inanmıyorum sana dedi. Kestirip attı. Gerçekten de 4 senedir uzaktan senede bir kere görüşmeye razı gelmiş bir insana yapılacak davranış şekli midir? Bu zamana kadar hiç ayrılık yaşamadıgimuz gibi her şey benim cabamla oldu. Şimdi bir yanlış anlaşılma yüzünden ilişkiyi bitirmek hiç konuşmamak ne kadar doğru?
Merhabalar benim konum biraz uzunca ve konuşacak çevremde hiç kimse yok o yüzden verdiğiniz cevaplar çok önemli benim için. Ben üniversiteden mezun olduktan sonra iş bulup çeyiz alışverişi yapan birikim yapan hayatı ciddiye alan birisiyim. Erkek arkadaşım ise benden 2 yaş küçük üniversiteden bu sene mezun olacak olup gerçek hayat ile tanismadigini düşündüğüm birisi.ve onunla 4 yıllık Bir ilişkim var ve farklı şehirlerdeyiz. Senede bir kere bile görüştüğümüz olduğu çok az buluşmaların olduğu bir ilişkim var . Ve ben senede bir kaç kez buluşuyoruz gittikçe kopuyoruz birbirimizi tanımıyoruz bile dedikçe sevgilim sürekli benim sorun yarattığımi vs belirtti ve beni suçlayarak bastırdı. Artık kavga çıkmasın diye gel bile demiyorum. Asıl konuya geliyorum ben onu gerçekten seviyor muyum bilmiyorum? O kadar hayatımda yok ki onunla hayaller kurmaz oldum. Evlilik mevzusu açıldığında ben okuyorum ya diyip kavga çıkardı hep artık evliliğe dair onunla ilgili iyi bir hayal bile yok . İşinde gücünde birisi olduğum için dolaylı olarak istemeye gelenler oluyor ona söyleyince o kadar ciddiye almadı ki kendi mevzularindan bahsetti. Maalesef beni onemsemdigini düşünmüyorum. Ve maalesef ilgisiz halleri, senede bir kere buluşmalar vs derken benim ona karşı heyecanım hissim kalmadı diyebilirim. geleceğim diyor eskisi gibi heyecan bile yapmıyorum çünkü alıştım onsuzluğa. Ona tüm dertlerimi aile sorunlarımı anlatırken ben ne yapayım diyip işin içinden çıkabilecek kadar bencil ve beni yalnız bıraktı. Şimdi ise ben birisini beğenmeye başladım ve çalıştığım iş yerinde. bunu utanarak itiraf ediyorum çünkü hiç kimsenin haberi yok. Bir yandanda hayatımda ki kişiye kıyamıyorum. onu gerçekten sevip sevmediğimi bilmiyorum. hoşlandığım kişinin bundan haberi yok şuan kendimi suçluyorum sadece. Sevgilimi terk edersem kendine zarar verir diye korkuyorum. Bazen onsuz kalırsam yaşayamam diyorum ama son senelerde ilişki adına kafam çok karıştı. İlgisiz hâli yüzünden başkasının şefkatine sevgisine ihtiyaç duyar oldum. Tüm sorunları mesafelerden dolayı aramızda ki bağların koptuğunu söyledim. Benim anlaşılmaz birisi olduğumu sürekli sorun çıkardığımi söyledi. Artık psikolojik baskısı yüzünden kendimi suçlar oldum. Senede bir iki kere buluşarak ilişki yürütülmesinin zor olduğunu söyledikçe işin içinden beni suçlayarak çıktı. Bazen onu çok sevdiğimi düşünüyorum bazen de beğendiğim bir çocuk var onu düşünüyorum. Kendimi ahlaksiz bir eylem yaptığını düşünüyorum. Lütfen bana fikir veriniz? Benim şuan yaşadığım duygular normal mi? Bu şekilde gerçekten ilişki yürür mü? Sevgilime başkasını beğendimi söyleyerek dürüst mü olmalıyım?ne yapmayalım
Acele ettiğim yok, kendi hayatına geç başlamış bir birey olması benim sorunum değil ayrıca.
Karşı tarafı böyle ağlayıp zırlayarak trip atarak ikna edeceksiniz zaten hiç ikna olmasınlar daha iyi. Seven adam emin olun hem gönül alır hem evlenmek için uğraşır ya da hazır olan diyeyim. Ama siz evlenmeye niyeti varsa bile soğutmuşsunuz kendinizden ki kendi adıma konuşayım direk ayrılacağım bi tipsinizDaha önceden erkek arkadaşımla olan sorunumuzu belirtmiştim( eski sorumu okursanız daha net anlacaksiniz). Uzak mesafeden çok az görüştüğüm sevgilim bu yıl üniversiteden mezun oldu. Bende her zaman ki gibi neden gelmiyorsun neden ailen evliliğe teşvik etmiyor vs tarzında konuştum. Hatta ağlıyorum telefonda. O sırada madem annen beni gelinim olarak anlatıyor herkese neden hiç evlilik konusu açılmıyor, annenin ailenin aklından şüphe ediyorum hatta Kendi aklımdan şüphe ediyorum vs dedim. Ama bunları derken hem ağlıyorum hem bağırıyorum bunaldigimi da söylüyorum . O benim ağlamami her zaman ki gibi önemsemedi. Trip atarak telefonu kapattı. Öbür gün bir şekilde konu buraya geldi ve benim ne cürret ile ailesinin aklından şüphe edeceğimi söyledi. Bir daha konuşmayalım ailemi herkesi sil dedi. Aileme hakaret edemezsin salak diyemezsin dedi. Ben öyle demek istemedim dedikçe inanmıyorum sana dedi. Bende artık anlamak istediğin şekilde anlayıp beni dinlemediğini küçük sorunlar ile ilişkiyi bitirdiğini bundan sonra yazmayacağımi vs belirttim . O da benim net olduğumu anlayınca biraz geri durdu fakat ben her yerden aileni takipten çıktım dedim bir daha yazmadim.1 aydır hiç konuşmuyoruz. Ayrılıkla ilgili giderli şarkılar paylaşıyor ama bir kere olsun bana ulaşmaya çalışmadı.4 yıllık ilişkinin bu yüzden bitmesi normal mi? Hiç bir zaman ayrılık yaşamadıgimuz halde beni hiç Merak etmemesinin sebebin nedir? Suçlu kim buradan? Gerçekten bu kadar büyük tepki verilecek bir davranış mi yaptım da böyle oldu gerçekten anlayamıyorum
Niye tek taraflı çabaladın? Senden böyle bi şey mi istedi? İstediyse neden kabul ettin?Olayın başı ve sonu var . Ben orada ailen madem gelinim diyor neden evlilik konusu açılmıyor manasında mantıklı bulmadığım için öyle söyledim defalarca öyle demek istemedim dedikçe inanmıyorum sana dedi. Kestirip attı. Gerçekten de 4 senedir uzaktan senede bir kere görüşmeye razı gelmiş bir insana yapılacak davranış şekli midir? Bu zamana kadar hiç ayrılık yaşamadıgimuz gibi her şey benim cabamla oldu. Şimdi bir yanlış anlaşılma yüzünden ilişkiyi bitirmek hiç konuşmamak ne kadar doğru?
Niye üsteliyorsun o zaman? Zorla evliliğe razı gelse mutlu olabilecek misin gerçekten?İşi hazırdı, birikimi de vardı ama genel olarak soğuktu. Evlilik ciddiyet ona göre değildi aslında. Bu olay da tuzu biberi oldu.
Konuyu okuyunca, evlenip kendi başını degil, karşi tarafın başıni yakacak gibi görünüyor.4 yılda 4 kez mi görüştünüz sadece vay be diyecek bir şeyim yok evlenip başınızı yakmayın
Evet tam da böyle insana yapılıyor bu hareket. Çünkü adam sizin için hiç cabalamamis ilişkinize yatırım yapmamış.Olayın başı ve sonu var . Ben orada ailen madem gelinim diyor neden evlilik konusu açılmıyor manasında mantıklı bulmadığım için öyle söyledim defalarca öyle demek istemedim dedikçe inanmıyorum sana dedi. Kestirip attı. Gerçekten de 4 senedir uzaktan senede bir kere görüşmeye razı gelmiş bir insana yapılacak davranış şekli midir? Bu zamana kadar hiç ayrılık yaşamadıgimuz gibi her şey benim cabamla oldu. Şimdi bir yanlış anlaşılma yüzünden ilişkiyi bitirmek hiç konuşmamak ne kadar doğru?