- 29 Nisan 2013
- 17
- 0
Benim de kafa derimde kendimi bildim bileli egzama var.Senelerce yalnız bir bölgedeydi zaman zaman hafifler zaman zaman da çıldırtacak dercede kaşınırdı.Yaklaşık 1sene öncesine kadar uzun zaman rahatsızlık vermemişti bana varlığını unutmuştum bile lakin 1 senedir yayılmış durumda.Kafa derimin belirli bir kaç bölgesinde peyda oldu işin kötüsü şimdikiler eski halinden çok daha beter önceden kızarıklık ve üstünde hafif pul pul kabuklar vardı.(-mış) ben göremiyordum da annem öyle tarif ediyordu.Şimdi kalın kalın kabuklar var yara gibi.Delirtecek raddede kaşınıyor dayanamayıp kaşıyorum kabukları kopuyor kanıyor bu defa tekrar kabuk bağlıyor sonra.Doktora defalarca gittim bir sonuç alamadım.En son gittiğim doktor ' bu hastalık geçmez tamamen biliyorsun değil mi? ' deyince pes ettim uzunca zaman doktora gitmedim.Dayanamayacak duruma gelince 3 ay önce bir doktora daha göründüm bana eczanede özel olarak hazırlanan bir karışım yazdı içeriğini bilmiyorum. Yağlı bir şey. Onu düzenli kullanırsam hafifler gibi oluyor ama onu da kullanmak sıkıntı. Tek başıma süremiyorum üstelik yağlı vıcık vıcık bir şey devamlı saçımı yıkamaktan bıktım bünyem de zayıf habire hasta oluyorum. Bir kaç gün kullanmayıversem elimi kafamdan çekemeyecek duruma geliyorum o derce artıyor kaşıntısı.Şimdi bir de yaz geldi cinnet geçirecek haldeyim Aynı durumda olan kimse var mı? Saçlarımdan kabuk toplamaktan bıktım Ben umudu kestim yaa geçmez diyen doktor haklı sanırım.of of ! Amma da uzun yazdım :/ velhasıl öyle işte...