kızlar buradaki ilk mesajım surekli siteyi takip edip faydalanıorum ama ilk defa benim size bi faydam dokunacak elimde egzamam vardı biopsi falan yaptırdım kullanmadığım cilt kremi kalmadı kucuk kucuk kabarcıklar oluşup sonra kaşınıp patlayıp yara oluodu çok sancılı bi dönem psikolojiye falan hiç girmiorum zaten
( biopsi sonucu dışardan bir maddeye karşı alerjim oldugu yonundeydi ama bu madde tabiki de saptanmadı!!! bende kendfi yöntemlerimle denedim hani mesleklerden kaynaklanan egzamalar vardır ya bende öle bi durum söz konusu değildi bende sıvı sabun, ya da sebze ve meyvelerden olabi,leceğini duşundum hatta tuzdan bi,le şüphelendim kendime eldicen aldım ama temizlik eldiveni kalın olanlardan bilmiorum isim verebilir miyim
ve mutfakta temizlikte her yerde eldivenle iş yaptım mutfak için ayrı temizlik için ayrı satın aldım ve egzamam geçti ve artık hiç olmuor ha bi de
afyondaki termal tesislerden bi tanıdığımız su getirdi onla da bi kaç kere yıkandım elimi artık onun hikmeti midir yoksa ben elimi bişeye surmuorum diye olmuo bilemiorum ama sonuç olarak kurtuldum ben kuru soğan ve domatesten supheleniorum ama bunu da ayrıca belirtmek isterim inş en azından bi kaçınızın yarasına melhem olurum inş hepinize sevgilerle :))