Belirli bölgelerde Egzama.... Paylaşım alanı

Merhaba gecmis olsun benim kuzenimde de var seboreik ekzema o da çok ilaç kullandı teyzem iyi bir dermatolog gerçekten geçmeyen bir hastalıkmis.kortizonlu kremler çok mucizevi ilaçlar ama dikkatlivkullanmak gerekiyor mesela hastalık alevleninçe bir iki gün sürüp bırakmak gibi.yuzune uzun donem sürekli kortizonlu sürersen cildin inçelir minik damarsal yapılar oluşur.birde mesela uzun donemde elidel veya prototip gibi kortizonlu olmayan onlar gibi yan etki yapmayan ilaçlar kullanabilirsin.birde marmara üniversitesinde excimer ışık tedavisi yapılıyor orayada basvurabilirsin tam tedavi etmiyor ama hastalar uzun donemde çok memnunlar.

atopiclair kremi öneririm ben. bebeğimde var benim, oldukça iyi geliyor, kortizonlu kremler kadar etkili. bir deneyin, günde 3-4 kez kullanmak lazım yalnız

kızlar buradaki ilk mesajım surekli siteyi takip edip faydalanıorum ama ilk defa benim size bi faydam dokunacak elimde egzamam vardı biopsi falan yaptırdım kullanmadığım cilt kremi kalmadı kucuk kucuk kabarcıklar oluşup sonra kaşınıp patlayıp yara oluodu çok sancılı bi dönem psikolojiye falan hiç girmiorum zaten ( biopsi sonucu dışardan bir maddeye karşı alerjim oldugu yonundeydi ama bu madde tabiki de saptanmadı!!! bende kendfi yöntemlerimle denedim hani mesleklerden kaynaklanan egzamalar vardır ya bende öle bi durum söz konusu değildi bende sıvı sabun, ya da sebze ve meyvelerden olabi,leceğini duşundum hatta tuzdan bi,le şüphelendim kendime eldicen aldım ama temizlik eldiveni kalın olanlardan bilmiorum isim verebilir miyim ve mutfakta temizlikte her yerde eldivenle iş yaptım mutfak için ayrı temizlik için ayrı satın aldım ve egzamam geçti ve artık hiç olmuor ha bi de afyondaki termal tesislerden bi tanıdığımız su getirdi onla da bi kaç kere yıkandım elimi artık onun hikmeti midir yoksa ben elimi bişeye surmuorum diye olmuo bilemiorum ama sonuç olarak kurtuldum ben kuru soğan ve domatesten supheleniorum ama bunu da ayrıca belirtmek isterim inş en azından bi kaçınızın yarasına melhem olurum inş hepinize sevgilerle :))

Ablamın var egzaması...
Koskoca Ankara' da gitmediğimiz doktor kalmadı diyebilirim.
Artık ayakları da yara ve insanlarla iç içe olması gereken bir işe sahip.
Avuç içleri nasıl diyeyim semsert bir deri, katur kutur ses geliyor.
Sürülmedik losyon, krem, içilmeyen ilaç kalmadı.
5 ayda bir biyopsi yapılmasından sıkıldı ve resmen bıraktı artık tedaviyi.
3 yıldır çekiyoruz bunu ve kendi adıma o kadar üzülüyorum ki...
Ama bu kaplıcaları herkes öneriyordu, şimdi siz de su getirildi deyince merak ettim.
Kendiniz gerçekten o suların bir faydası olduğunu gördünüz mü?
Yoksa eldiven demişsiniz, ablam da uzun zaman kullandı, hiçbir faydası olmadı eldivenin.
İşin sihri suda olabilir mi dersiniz?:44:

walla aynen bende ankarada yaşıorum benimde gitmediğim doktor kalmadı surekli kortizonlu krem yazıp alerji ilacı yazıp gönderiolar benim sadece ellerimde vardı ama ben 10 senedir çekiodum eldiven çok işime yaradı hatta ben eldiven sayesinde diye duşunuorum ama sanki suda hızlı iyileşmesini sağladı diye duşunuorum yani derim tazelendi yenilendi hani alerjik maddeylede ilişkim kesilince alerjim kalmadı diye duşunuorum ablanızın biyopsi sonucu ne çıkıo?

arkadaşlar benim saçlarımda seboroit egzama vardı doğal bitkisel bi yağ karışımı kullandım şimdi ne saçlarımda yanma var ne dökülme saçlarım çıktı gürleşti çok memnunum

Egzama, sedef ve mantar için reishi mantarlı sabunları deneyin arkadaşlar. Bu sabunlar yeni gelmiş Türkiyeye. Bize de komşumuz tavsiye etti mahallede mantarı sedefi olan herkes çok memnun kaldık bu sabunlardan. Altı üstü sabun ama gerçekten çok etkili. Şu site satılıyor: Ayak Mantarı Tedavisi

arkadaşlar benim saçlarımda seboroit egzama vardı doğal bitkisel bi yağ karışımı kullandım şimdi ne saçlarımda yanma var ne dökülme saçlarım çıktı gürleşti çok memnunum
karışımın nelerden oluşuyordu benim de saçımda var badem yağı ve bepanten yazdı doktor onu kullanıyorum

Ben de egzamadan şu an içn kurtulmuş biri olarak deneyimimi yazmak istiyorum. Birilerine faydası olur inş .
Benim de 1 yıldır göz çevremde egzama vardı. 3 farklı doktora gittim , kortizonlu kremler ve kortizonlu ilaçlar verdiler . Ancak 1 hafta kullanıyorum, geçiyor, bırakınca tekrar başlıyordu . Geçici bir çözümdü ve kortizonlu kremlerin zararı büyüktü , deriyi inceltiyor ve damarların yüzeye çıkmasını sağlıyor . İnternet te çok araştırdım ve herkesin söylediği kesin bir tedavisi olmadığı ve hiç geçmediği .
O kadar moralim bozulmuştu ki . Göz çevresi bir de düşünün. En hassas yer . Egzama başladığından beri de kırışıklık oluştu. Hiç bir şey süremiyorum da , daha beter kızarıyor, pullanıyor , sızlıyor filan . Sonra bi ara dut kürünü denedim. Onda da bi fayda göremedim . Sonra bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine 4. Kez başka bir doktora gittim . Çok umudum yoktu ama bu doktorun kortizonlu kremlere karşı olduğunu duyunca denemeye karar verdim . Daha önce yama( alerji) testi yaptırmıştım. benim 2 maddeye karşı alerjim çıktı . ama bu iki madde hayatımızın her alanında var ve doktorun söylediği kullandığım hangi ürünün buna neden olduğunu bulmamızın imkansız olduğu . Bu yüzden 1 ay boyunca bütün kimyasallardan uzak durmam gerektiğini söyledi . Makyaj yasak , banyoda şampuan yüze değmeyecek, sigara dumanına maruz kalınmayacak , parfüm sıkılmayacak . Bu süreç içinde de protopic kullanılacak sabah akşam . Gün arasında da , göz çevresi kuruduğu içinde göz çevresi kremi verdi . 1 aydan sonra da yavaş yavaş kimyasalları ( makyaj, parfüm ) hayatıma sokacağım Ve böylece neyin ben de hassasiyete sebeb olup egzama yaptığını bulabilecrğiz. sonuç ALLAH ıma bin şükür kızarıklar ve kırışıklıklar geçti . Hala daha inanamıyorum. Herkese de acil şifalar diliyorum. İnş. Bu dertten muzdarip herkesinki de geçer .

öncelikle gemiş olsun bende yıllerdr egzamayla mücadele ediyorum bütün doktorlar kortznlu veriyor melhem bu doktor hangi ildebelki gitme imkanm olur

enginar suyunun iyi geldiğini duydum arkadaşlar gerçekten iyi gliyor mu acaba benimde sa diplerimde vardı alnıma ordan kaşlarıma ordnda göz kapaklarıma geçti acaba kesin bir çözümü yokmu bu egzamanın sirekninde iyi geldiğini duymuştum çok moralini bozuyor bu hastalık insanın inşallah kesin çaresi vardır birgün burda görürüm o mucizevi formülü..

ben henüz denemedim ama dut kurusu kürünün çok iyi geldiğini söylüyolar herbalistler falan tam nasıl yapıldığını bilmiyorum isterseniz netten araştırabilirsiniz

arkadaşlar ben uzun zamandır evde olan ve 2 3 aydır kullandığımn ve hiç bu kadar iyi geldiğini bilmediğim bir kremi sizinle paylaşmak istiyorum Biorichi çay ağacı kremi kullanıyorum bu egzamanın kalıcı bir çözüm yolu yok ama gerçekten çok iyi geliyor yumuşatıyor doğal olduğuu için kızarıklığını 1 günde hafifletiyor kaşıntısını alıyor sürekli kullanım gerekiyor ama kortizonlu kremler gibi deriyi inceltmiyor ben çok faydasını gördüm internette kullananların yorumlarını okuduğunuzda birçok faydası olduğunu görüceksiniz inşallah bir an önce hepinize şifa verir Allah'ım.

Kızlar bende egzama geçirdim. Avuç içim ve parmaklarımı sarmıştı kaşımaktan kanatıyodum artık ve üzülüp sinirlenince kıpkırmızı oluyolardı alevleniyolardı. Kaşıntı hapları ve kortizonlu kremlar felan kullandım ama banamısın demedi. Sonra başka bi doktora gittim. Bana kortizonlu iğne verdi. İğneyi vuruldum ertesi gün kabarcıklarım söndü ve ikinci gün hiçbişey kalmadı. O gün bugündür de Allah'a şükür hiç tekrarlamadı.

ALLAH şifa versin kızlar AMİN
RABBİM dermansız dert vermesin AMİN

merhaba arkadaşlar umarım sesimi duyarsınız da yardım edersiniz
bundan 6 7 ay önce karnımda kaşıntı başladı şlk zamanlar önemsemedim geçer dedim ama geçmek bir yana sürkli ilerledi o kadar kaşınıyorduki karnım kaşınmaktan kızardı ve doktora gittim bana strese baglı egzema dedi ilaç verdi kullanmaya başladım.İlaç almamala birlikte kaşıntı vücüdümün her yerine yayıldı uyuyamaz oldum kasınmaktan bu arada 3 doktora daha gittim hepsıde aleji için ilac verdi karısımdan yapılma kerm verdiler kullandım daha sonra yavaş yavas gecti kasıntılar 2 3 aydır kasınmıyordum bundan 21 gün önce spora başladım ve 10 gündürde tekrardan başladı kasıntılar bugün tekrardan doktora gittim avil iyne verdi 5 tane birde hap verdi ama hapı içmeye korkuyorum tekrardan vücüdüma yayılıcak diye böyle bir sıkıntıyla karsılasan arkadas var mı arnızda ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…