- 18 Kasım 2020
- 20.469
- 49.301
- Konu Sahibi Minnosprenses
Parem bence çok kişi varCiddi mi bi bizim minnoş var sanıyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Parem bence çok kişi varCiddi mi bi bizim minnoş var sanıyordum
Gönder kız bekliyorum
Evet ciddiyim. Eşimle dışarıda yemek yiyelim diye çıkıyoruz, sakatat yiyip dönüyoruzCiddi mi bi bizim minnoş var sanıyordum
Aman ya al iste biri daha minnoş tanışın bacimEvet ciddiyim. Eşimle dışarıda yemek yiyelim diye çıkıyoruz, sakatat yiyip dönüyoruz
Tanışalım. Gel minnosum. Sen bana sirdani anlat ben sana mumbari. MinnosprensesAman ya al iste biri daha minnoş tanışın bacim
AhahahH şırdan görünüşü kötü lezzeti efsoTanışalım. Gel minnosum. Sen bana sirdani anlat ben sana mumbari. Minnosprenses
Bi elime geçsem minnoş o sirdanla dövecem seniAhahahH şırdan görünüşü kötü lezzeti efso
En romantik yemekler başka nasıl yenir ki
Ben gidiyomTanışalım. Gel minnosum. Sen bana sirdani anlat ben sana mumbari. Minnosprenses
Görünüşü aynen yaAhahahH şırdan görünüşü kötü lezzeti efso
Ahahahha parem bende senin gibi düşünürdüm ama kezzetliBi elime geçsem minnoş o sirdanla dövecem seni
Biz kokoreç, şırdan, mumbar, ciğer, paça aklına ne gelirse 12 dwn sonra çıkıp yeriz ben de eşimde w bayılırızEn romantik yemekler başka nasıl yenir ki
İyi yapeyonuz ya çok güzel oluyo be. Biz de cok seviyoz ve hatta Son lokma için kavga ediyozAhahahha parem bende senin gibi düşünürdüm ama kezzetli
Biz kokoreç, şırdan, mumbar, ciğer, paça aklına ne gelirse 12 dwn sonra çıkıp yeriz ben de eşimde w bayılırız
MssPARE gör pareeeeeeeeeİyi yapeyonuz ya çok güzel oluyo be. Biz de cok seviyoz ve hatta Son lokma için kavga ediyoz
Ahahahha parem bende senin gibi düşünürdüm ama kezzetli
Biz kokoreç, şırdan, mumbar, ciğer, paça aklına ne gelirse 12 dwn sonra çıkıp yeriz ben de eşimde w bayılırız
Tanışın dediysem böylede birden bire kaynaşın demedimİyi yapeyonuz ya çok güzel oluyo be. Biz de cok seviyoz ve hatta Son lokma için kavga ediyoz
Yaaaaa yerim seniTanışın dediysem böylede birden bire kaynaşın demedim
Gisganiyom ben
Ayrılın şimdi alla alla
Bide beni yeme olmaz olmazzzzzYaaaaa yerim seni
Ahahahha canım paremBide beni yeme olmaz olmazzzzz
Seviyorum seni bütün sakatatlara rağmenAhahahha canım parem