- 18 Kasım 2020
- 20.710
- 49.800
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
Parem bence çok kişi varCiddi mi bi bizim minnoş var sanıyordum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Parem bence çok kişi varCiddi mi bi bizim minnoş var sanıyordum![]()
Evet ciddiyim. Eşimle dışarıda yemek yiyelim diye çıkıyoruz, sakatat yiyip dönüyoruzCiddi mi bi bizim minnoş var sanıyordum![]()
Aman ya al iste biri daha minnoş tanışın bacimEvet ciddiyim. Eşimle dışarıda yemek yiyelim diye çıkıyoruz, sakatat yiyip dönüyoruz![]()
Tanışalım. Gel minnosum. Sen bana sirdani anlat ben sana mumbari.Aman ya al iste biri daha minnoş tanışın bacim![]()
AhahahH şırdan görünüşü kötü lezzeti efso
Bi elime geçsem minnoş o sirdanla dövecem seniAhahahH şırdan görünüşü kötü lezzeti efso![]()
En romantik yemekler başka nasıl yenir ki
Ben gidiyom
Görünüşü aynen yaAhahahH şırdan görünüşü kötü lezzeti efso![]()
Ahahahha parem bende senin gibi düşünürdüm ama kezzetliBi elime geçsem minnoş o sirdanla dövecem seni![]()
Biz kokoreç, şırdan, mumbar, ciğer, paça aklına ne gelirse 12 dwn sonra çıkıp yerizEn romantik yemekler başka nasıl yenir ki![]()
![]()
![]()
İyi yapeyonuz ya çok güzel oluyo beAhahahha parem bende senin gibi düşünürdüm ama kezzetli
Biz kokoreç, şırdan, mumbar, ciğer, paça aklına ne gelirse 12 dwn sonra çıkıp yerizben de eşimde w bayılırız
![]()
İyi yapeyonuz ya çok güzel oluyo be. Biz de cok seviyoz ve hatta Son lokma için kavga ediyoz
![]()
Ahahahha parem bende senin gibi düşünürdüm ama kezzetli
Biz kokoreç, şırdan, mumbar, ciğer, paça aklına ne gelirse 12 dwn sonra çıkıp yerizben de eşimde w bayılırız
![]()
Tanışın dediysem böylede birden bire kaynaşın demedimİyi yapeyonuz ya çok güzel oluyo be. Biz de cok seviyoz ve hatta Son lokma için kavga ediyoz
![]()
Yaaaaa yerim seniTanışın dediysem böylede birden bire kaynaşın demedim
Gisganiyom ben
Ayrılın şimdi alla alla![]()
Seviyorum seni bütün sakatatlara rağmenAhahahhacanım parem
![]()