• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Torpil yapana yaptırana her zaman kızıyoruz ki ben de çok kızıyorum ama birşey sormak istiyorum.
Allah için elinizi vicdanınıza koyun
işsizken birinin yada birilerinin vasıtasi ile memur yada işçi olma fırsatı buldunuz .
Hanginiz hayır der kendinize dürüst olun. Bu açlıkta bu krizde bunu diyebilecek tek bir allahın kulu olur mu. Hiiiiç sanmıyorum.

Fırsatım var ve yapmıyorum.
Şahsiyet meselesi...

Torpil yapana yaptırana her zaman kızıyoruz ki ben de çok kızıyorum ama birşey sormak istiyorum.
Allah için elinizi vicdanınıza koyun
işsizken birinin yada birilerinin vasıtasi ile memur yada işçi olma fırsatı buldunuz .
Hanginiz hayır der kendinize dürüst olun. Bu açlıkta bu krizde bunu diyebilecek tek bir allahın kulu olur mu. Hiiiiç sanmıyorum.

Firsatim vardi, bugun hala var.. inanilmaz yerlerde var hemde tanidiklarim.. yapmadim, yaptirmadim, yaptirmam..

Ya tamam hepiniz en mükemmel, en birincisiniz ok, burda en kötü en pis en kaka benim oldu mu? Herkes çok güzel şekilde istediği yerlere giriyo bir ben yanlışım. Herkes süpeeeer haklıya hakkını veriyor, kimse tanıdık vasıtası ile iş yapmıyor. Ben ülkede ilk ve tekim buna kalkışan. Ben yok olmalıyım bence de. Bu açıklamamdan sonra dağılabilirsiniz sayın linç severler ov yeaaah. :KK70:

Milletin kaç yıl sınavla uğraşarak elde ettiği işi gerçekten tanıdığınız aracılığıyla mı elde etmek istiyorsunuz?
Ha cevabınız evetse eğer, olacağı varsa 1.5 yılda çoktan olurdu. Şimdi bir de seçimler var, zor.

Milletin kaç yıl sınavla uğraşarak elde ettiği işi gerçekten tanıdığınız aracılığıyla mı elde etmek istiyorsunuz?
Ha cevabınız evetse eğer, olacağı varsa 1.5 yılda çoktan olurdu. Şimdi bir de seçimler var, zor.
Sınavla almıyorlardı ben gittiğimdeeeee,
Sararıp soldum bu iş peşindeeee,
Linçlerinizden kurtulmak dileğiyleeeee.
Dırırırıımmmm. :rapci:

Özel sektör farklıdır, adam sahibi olduğu işyerine kimi isterse onu alır.
Fakat belediye vs gibi herhangi bir devlet kurumuna torpil ile giren hiçkimseye bu ülkenin bir vatandaşı olarak hakkımı asla helal etmiyorum.
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ya tamam hepiniz en mükemmel, en birincisiniz ok, burda en kötü en pis en kaka benim oldu mu? Herkes çok güzel şekilde istediği yerlere giriyo bir ben yanlışım. Herkes süpeeeer haklıya hakkını veriyor, kimse tanıdık vasıtası ile iş yapmıyor. Ben ülkede ilk ve tekim buna kalkışan. Ben yok olmalıyım bence de. Bu açıklamamdan sonra dağılabilirsiniz sayın linç severler ov yeaaah. :KK70:

Yazdıkların uslubundan niye işe alınmadığın da belli senin gibi biri belediyede olsa işimiz düşse muhattap falan olsak aman aman kriz geçirtir insana

Sınavla almıyorlardı ben gittiğimdeeeee,
Sararıp soldum bu iş peşindeeee,
Linçlerinizden kurtulmak dileğiyleeeee.
Dırırırıımmmm. :rapci:

Ne dememizi bekliyorsunuz bilmiyorum ama inşallah herkes emeğinin karşılığını alır ve bir yerlere hakkıyla gelir diyorum dırırırııımm:rapci:

Bu konu niye bu kadar abartıldı ki.Devlete giren herkesin torpille girdiğini bilmeyen var mı.Kamu veya kamu destekli kuruluşlarda torpilsiz kuş uçmadığını bilmeyen görmeyen varsa asıl ben onlara şaşıyorum.Saldırmanız gereken bu üye değil bu düzeni bu hale getirenler.

Yazdıkların uslubundan niye işe alınmadığın da belli senin gibi biri belediyede olsa işimiz düşse muhattap falan olsak aman aman kriz geçirtir insana
Madem benim gibi birinden bu kadar rahatsızım neden konumu takip edip duruyorsun? :D Aha ben de diyordum uzun zamandır sustu nerde bizim ego tatminci nereden kafasını çıkartacak diye. Canım ben burada böyle konuşuyorum çünkü sen ve senin üsluba sahip kimselerin ciddiye alınacak bir tarafı yooook, yoksa nerde nasıl konuşulması gerektiğini sizden iyi biliriz icabında. İyi ki bu konuyu açmışım dimi bak bugün de kendini tatmin ettin sayemde, hadi gene iyisin. :D

Ben lisedeki daha alttan kalan derslerini vermeyen diplomasini eline alamayan derslere girmeyen kiz arkadasimi ve tum akrabalarini kimligimi kaybettgim icin yenileme gittigimde gordum.agzim bir karis acikta kaldi. Sokaklarimiz yakin cok gorusmezdik ama universiteye gitse mutlaka haberi gelirdi. Mahalledeki annelerimiz teyzelerimiz komsualr samimi. Velhasil sonra bir baktimki teyzesi belediyede cayci olmus dayisi kantim acmis. Bilmem nesi diger odadan sesleniyo. Yani sulaleyi toplamislar. Bir sinirle ciktim gittim. Ozellikle detaylari ogrenmek istedim nasil girdiler diye tabiki torpil. O belediyeye secim zamanlarinda bir guzel calistilar kapimiza aanda kalem dagitmaya gelip oy istediler. Ben universite okumadim. Ama okuyupta alinin teriyle oraya giremeyen herkesin hakki haram olsun. Torpille kim giriyosa Allah nasip etmesin. Kul kakki cok buyuk cunku

Bu konu niye bu kadar abartıldı ki.Devlete giren herkesin torpille girdiğini bilmeyen var mı.Kamu veya kamu destekli kuruluşlarda torpilsiz kuş uçmadığını bilmeyen görmeyen varsa asıl ben onlara şaşıyorum.Saldırmanız gereken bu üye değil bu düzeni bu hale getirenler.
Bunu buradaki yüksek IQ’lu vatandaşlara anlatamazsınız yalnız, hepsi her şeyi muazzam biliyor maşallah. Devleti yönetse yeridir bunlar. Muazzammmm yönetirler eminim. :D

Ben lisedeki daha alttan kalan derslerini vermeyen diplomasini eline alamayan derslere girmeyen kiz arkadasimi ve tum akrabalarini kimligimi kaybettgim icin yenileme gittigimde gordum.agzim bir karis acikta kaldi. Sokaklarimiz yakin cok gorusmezdik ama universiteye gitse mutlaka haberi gelirdi. Mahalledeki annelerimiz teyzelerimiz komsualr samimi. Velhasil sonra bir baktimki teyzesi belediyede cayci olmus dayisi kantim acmis. Bilmem nesi diger odadan sesleniyo. Yani sulaleyi toplamislar. Bir sinirle ciktim gittim. Ozellikle detaylari ogrenmek istedim nasil girdiler diye tabiki torpil. O belediyeye secim zamanlarinda bir guzel calistilar kapimiza aanda kalem dagitmaya gelip oy istediler. Ben universite okumadim. Ama okuyupta alinin teriyle oraya giremeyen herkesin hakki haram olsun. Torpille kim giriyosa Allah nasip etmesin. Kul kakki cok buyuk cunku
Ben üniversite mezunu halimle giremiyorum zaten. Torpilli ya da torpilsiz hiçbir şekilde olmuyor zaten bizim iş. Ondan beddua etmeniz yersiz şu an. :)

Madem benim gibi birinden bu kadar rahatsızım neden konumu takip edip duruyorsun? :KK70: Aha ben de diyordum uzun zamandır sustu nerde bizim ego tatminci nereden kafasını çıkartacak diye. Canım ben burada böyle konuşuyorum çünkü sen ve senin üsluba sahip kimselerin ciddiye alınacak bir tarafı yooook, yoksa nerde nasıl konuşulması gerektiğini sizden iyi biliriz icabında. İyi ki bu konuyu açmışım dimi bak bugün de kendini tatmin ettin sayemde, hadi gene iyisin. :KK70:

Dedim ya işi gücü bıraktım bunla uğraşıyorum diye yorumları okuyodum yoksa bu kadar özletmezdim cicim

Back