Merhaba. Ben yaklaşık 1,5 yıldır belediyeye işe girmek için uğraşıyorum ama sürekli oldu, olacak deniyor ve olmuyor. Üniversite mezunuyum, kendimi iki alanda birden geliştirdim. Yani belediyede çalışırsam iki alanda birden katkı sağlayabilirim. Ama bir türlü yok şu güne kadar haber gelecek, yok kendi kızımız gibi uğraşıyoruz senin için vs vs deniyor ama hala tam bir netice yok. Hala bekliyoruz ailecek.Örneğin şöyle oluyor; “2-3 güne kadar x yer hakkında bilgi gelecek, sabırlı olun” diyor bize belediyede sorumlu olan kişi, sonra belediyeye bi gidiyoruz başka bir belediye çalışanı bize bambaşka bir tavırla konuşuyor. Acayip yıldım gerçekten. Daha önce belediyede çalışan biri varsa bana bilgi verebilir mi acaba gerçekten artık çok bunaldım, çok sıkıldım. O kadar içim karardı ki bu işleri bilen biri varsa bana yol göstersin lütfen. Açıkçası bize aracı olan insanlar da vardı ama ya işe yaramıyor ya o aracı olan insanlar belediyeye sırtını dönmesin diye bizi oldu olacak diye oyalıyorlar belediye çalışanları sonra boşveriyorlar, sadece bir tahmin tabi... Az çok bu işlerden anlayan biri varsa lütfen bana bilgi versin. Bu işleyişlerden anlayan birileri vardır illa ki. En azından beklerim veya beklemekten vazgeçerim tamamen... Ya da beklemek yerine başka bir şey denerim en azından. Bu iş olacak diye beklediğimiz için elime geçen başka fırsatları da tam olarak değerlendiremedim.
Not: Ankara’daki bir belediyeye girmek için uğraşıyorum, şehir soranlarınız olursa.