Belçika'da 'Evetçi Türklerin çifte vatandaşlığı iptal edilsin' çağrısı

Hmmm Avrupa'ya bak sen ne kadarda dost imiş bize esef duydum şu anben eveti çok zorlanarak verdim, ama dünyadaki tepkileri görünce Hayır vermeyi nasıl aklımdan geçirdim diyorum ülke bir dönemece girdi herseyin iyi ve güzel Olacağını temenni etmek en güzeli Avrupa bize uyum sağlasın ayrıca ne Avrupaymis arkadaş medeniyeti bizden Ogrenip bize pazarliyorlar42 millet derler sadece istanbul için, o kadar farklı rengi kendi içinden barındırabilir mi Avrupa....Hem Hayır diyene saygı duyacak,evet diyene duymayacak sonra biz Avrupa'yız ne güzelde göz boyamislar mubarek.... Batsın Avrupalari Hayır propagandasına izin verecek evet vermeyecek ...neyse işte çekte cek

Bazen ABD'yi sevmeyen ülkeler diye anketler yayınlanır bakarım Türkiye en üst sıralardadır, Türkiye'nin dış mihraklar takıntısını İngiltere büyükelçisi bile ti'ye alıyor twitterda. (ha dış mihraklar elbette var ama Türk insanın diğer devletlere karşı alerjisi üst seviyede) Şimdi siz batı olun, bu sistemi getirmek isteyin. Türkiye'nin iç işleri bizi ilgilendirmez, Türk halkı ne istiyorsa o ya mı daha çok oy gelir yoksa Hollanda'da yaşanan olaya mı?

Erdoğan one minute'ü ocak 2009'da demiş, bak aşağıdaki linke tarihe

http://www.milliyet.com.tr/mayinlar...nomiyazardetay/21.05.2009/1097123/default.htm

suriye sınırındaki toprakların temizliği israil'e 44 yıllığına devri karşılığında veriliyordu.

chp ve mhp'nin anayasa mahkemesine başvurması sonrasında iptal edildi bu arazi devri

bu arazi temizlendikten sonra da suriye savaşı başladı. şimdi de türkiye'nin iran sınırındaki mayınlar temizleniyor

http://www.milliyet.com.tr/turkiye-nin-dogu-sinirindaki-mayinlar-igdir-yerelhaber-1954660/

inşallah bu başkanlık muhabbeti de olası bir iran savaşında türkiye'nin daha aktif katılımı için ortaya konulmamıştır.

Yani gördüklerin kadar beyaz-siyah olmayabilir olaylar

Ekonomilerini etkileyecegin icin kiskaniyo olmasinlar?
Hollandada haberlere bile cikmisti. videonun basligini google translateden, Turkceye cevirince konuyu anlarsin umarim.
Neticede o havalimanina girip cikan herkesin biletine odedigi paranin bir kismi havalimanina gidiyor.

En cok zoruma gidende bu. Esede bile diktator demeyen Avrupa, Erdogani diktator yapti..

Ya da onlar gelsin buradaki hayircilar gitsinrefah ülkede refah refah yasasınlar

Ülkeyi Evetçiler mi kurtarmış da Hayırcılar gidiyor pardon? Ya da bu vatan %50'nin mi sadece? Biz Mustafa Kemal Atatürk'ün bize bıraktığı Cumhuriyette her daim YAŞAYACAĞIZ. Bize öyle ülkeden gitsinler falan demek kimsenin haddine değildir. Oradaki Evetçiler gelsinler bence de. Bu Anayasaya oy veriyorsa, bu Anayasa'ya göre yönetilmesi için Türkiye'ye gelecek.

Buradaki hayircilarla oradaki evetciler yer degistirsin herkes mutlu olsun bence.Bir mubadele her seyi cozer

Noldu biz buradan EYYYYY diye seslenirken onlar Türkiye'ye EYYYY diyemeyecek mi sandınız? Yoksa zannettiğiniz gibi dünya liderimiz yok mu bizim ? Adamlar hem kötülük mü yapıyor burası çok güzel olacak demediniz mi. Demekki diyorlar ki Evet verenler gidin bizden çok daha güzel gelecek bekliyor sizi ülkenize sahip çıkın. Kötü mü? Hayır veren terörist olduğu için Belçika onları bu güzel Türkiye2den mahrum etmek isteyerek sayın Cumhurbaşkanımıza bir jest yapmış olmalı heralde.

Aktif kullandiklari maden yok. Nukleer santral ve ruzgar enerjisini kullaniyolar.
O yuzden kaza bela olma ihtimalide gectigimiz yillar icin imkansiz denecek kadar az.

Cunku demokrasiyi bitirecek bir karar veren insanların kendi demokratik ulkelerinde yasamalarini istemiyorlar. Cok dogal degil mi? Ulkelerine uyum saglayamadiklarini dusunuyorlar, cok da haklilar.

Degil, 2016 yilinda hollandada referandum yapildi. %60 hayir oyu cikmasina ragmen hukumet halkin sesini hice saydi. Bunlarmi bize demokrasi dersi verecekler?

Yalnız Erdoğan'ı övmen, sonra hırsızlıklara alışmıssınız tabi demen... demeyeydin iyiydi

Orada çalışan bir fabrika işçisinin aldığı ücretle Türkiye'yi kıyasladın mı peki? Peki çalışma saatlerini? Bizim öğetmenlerimiz de "Biliyorsunuz değil mi mezun olduktan sonra "İŞSİZ" kalacağınızı" diyor mesela? Bilmem anlatabildim mi?

Degil, 2016 yilinda hollandada referandum yapildi. %60 hayir oyu cikmasina ragmen hukumet halkin sesini hice saydi. Bunlarmi bize demokrasi dersi verecekler?

https://www.theguardian.com/world/2...ject-closer-eu-links-to-ukraine-in-referendum

Bundan mi bahsediyorsunuz referandum diye? Aynı şey mi bu ile bızım anayasa referandumu? Hollanda da yaşayıp Türkiye Hollanda arasındaki farkı nasıl göremiyorsunuz, cidden zorluk yasıyorum anlamakta.

Ayni sey oldugunu soylemedim, burda halk ciddiye alinmiyo zaten demek istemistim.
Sozde ulke demokratik oldugu icin halki referendume davet ediyor, fakat cikan sonuca riayet etmiyolar.
Ha konu ulkede yasayan insanlari etkilemez diye dusunebilirsiniz, fakat oekraynali ucuz isciler sayesinde issizlik hirsizlik vs. artti.

Allah askina söyleyin eskiler ne yapmis bu vatan ve millet icin? Hangi soruna cözüm üretmisler bana bi örnek yazin..Aydinlatin bizi..

1923 ile 1950 yılları arasında Osmanlı'dan kalan Duyun-u Umumiye borçları dahil kapatılarak tek bir kuruş dışardan borç alınmadan yapılanları bir araştırın, bulamazsanız ben yardımcı olurum. Sonra 2003 yılından beri satılanları bir inceleyin isterseniz. Zira buraya tüm bunları yazsam okumaktan gözleriniz kan ağlayabilir. Yani diyorsunuz ya diğerleri ne yaptı. Bence 15 yılda neler satıldı, hangi kurumlar özelleştirildi bir bakın isterseniz.

Siz 15 yıldır iktidarın kendisine aldıklarını araştırdınız mı hiç?
Yanlış hatırlamıyorsam Demirel'in bir adet özel uçağı vardı. Peki Erdoğan'ın kaç tane? Google yaz bence.
Saray?
Gemicik?
Ayakkabı Kutusu?

15 yılda bunlarda oldu? Neden yazmadınız?

Sen o havalimanında kullanacağın teknolojinin büyük kısmını oradan karşılayacaksın zaten. Almanlar bizi kıskanıyor gülünçten de öte artık. Adamların bütçesi fazla veriyor ve bizi kıskanıyorlar. Rahat batıyorsa demek

En cok zoruma gidende bu. Esede bile diktator demeyen Avrupa, Erdogani diktator yapti..

Esad'a nerede diktatör demediler? Suriye'ye girdiler işte, daha ne yapacaklar? Ayrıca Esad da seçimle geldi, neden diktatör herşey sandıksa?

Buradaki hayircilarla oradaki evetciler yer degistirsin herkes mutlu olsun bence.Bir mubadele her seyi cozer

Aynen öyle olsun, ben bu mübadele fikrine EVET derim, ama Avrupa'daki Türkler demez çünkü dönmek isteseler zaten mübadeleye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…