Nasilmis? Nasil benim sana nerde yasaman gerektigini söylemeye hakkim yoksa seninde yurtdisinda yasaylara yok.. ister türkiyede yasarlar ister yasamazlar türkiyede yasamayanlar ülkelerini sevmedikleri icin degil baska sebeblerden dolayi yurtdisinda yasiyolar.. sen yurtdisinda yasiyo olsaydin oy kullanmaya gitmicekmiydin?
Ya hepsine cevap verilir de Nükleer demeyin allah aşkına.
O nükleer santraldeki bir sızıntı nelere mal olacak? Biz daha diğer ülkelerin onlarca yıl önce çözdüğü maden problemlerini aşamamışız. Nükleer eksik kalsın.
Madem 3. Havalimanını cok kıskanıyor bu Almanlar neden ucak yolcu bindirme köprüleri icin TYSSENKRUPP ile is yapiyoruz.Peki Almanlar ülkemiz ve cumhurbaskanimiz icin neler söylediler duymazdanmi gelinseydi erdogandan o yüzden nefret etmiyolar türkiyeyi güclendirdigi icin sevmiyolar 3. Havalimanini yaptigi icin sevmiyolar acik acik biseyler yapmaliyiz yoksa türkiye eski gücüne heri dönecek diyolar.. madem türkiye cok umurlarindaydi cok seviyolardi neden avrupabirligine alinmadi?
Konya kadar olan Hollandadaki maden kazalari hakkinda da bilgi ver bence.O kazalarda ihmal yuzunden olen 305 iscinin olum sebebinin fitrat olduğunu soyleyenler de var mi? Biz daha madenleri denetleyemiyor is kazalarina onlem alamıyoruz. Kurban oldugum Rabbim nukleerden korusun biziKonya kadar buyuk Hollandanin bile birtane Nukleer santrali var. Ruzgar enerjisi icin o kadar yatirim yapmis olduklari halde. Enerji temin edebilmek icin nukleer santrali cok onemli. Cok uzun zaman alir suan gunes ve ruzgar enerjisine gecmek. Ayrica nufusta artiyor, enerji kullanimida.
Konya kadar olan Hollandadaki maden kazalari hakkinda da bilgi ver bence.O kazalarda ihmal yuzunden olen 305 iscinin olum sebebinin fitrat olduğunu soyleyenler de var mi? Biz daha madenleri denetleyemiyor is kazalarina onlem alamıyoruz. Kurban oldugum Rabbim nukleerden korusun bizi
Peki siz nasıl yorumluyorsunuz....Almanya'ya ne ?????Almanya'da da ayni talep olmus. Bunu insanlarımız nasil "Avrupa bizim guclenmemizden korkuyor" diye yorumluyor, hakikaten anlayamiyorum.
Siz gecen hayır vercektim ama düşündüm oyumu evet verdim yazmıştınız seçimlerde 3 4 gün önce. Ben sizi yurtdışında yaşıyor sanıyordumFrkafka Türkiye de yaşıyorum ...Yurtdışında akraba bile yok sadece empati kurdum. Ve Allah'a şükürler olsun ulkemi seviyorum bu zor acı günlerin geçeceğine inanıyorum yanan yureklerin ferahini Rabbim verir insallah
Peki siz nasıl yorumluyorsunuz....Almanya'ya ne ?????
Evet öyle yazdımda yurtdışı ile nasıl bağlantı kurdunuzSiz gecen hayır vercektim ama düşündüm oyumu evet verdim yazmıştınız seçimlerde 3 4 gün önce. Ben sizi yurtdışında yaşıyor sanıyordum
Yorumda bulunması ayrı ,ülkesi için demokratik hakkı ile oy kullanan insanları vatandasliktan çıkarmak ile tehdit etmek ayrı. ..Suriye'de size neyse Almanya'ya da o. Yani gidip Esad rejimi şöyle diktatör böyle zalim diyip sonra Almanya'nın bizim hakkımızda yorumda bulunmasını kıskançlığa yormak abes. Suriyeliler de acaba Türkiye bizi kıskanıyor diye düşünüyor mudur
Yurtdışı oyları Türkiyeden önce kullandı. Kullandım deyince Sizde yurtdışı kullandınız diye düşünmüştüm. Nasıl bağlantı iyi kurmuşum demiEvet öyle yazdımda yurtdışı ile nasıl bağlantı kurdunuz
Yorumda bulunması ayrı ,ülkesi için demokratik hakkı ile oy kullanan insanları vatandasliktan çıkarmak ile tehdit etmek ayrı. ..
Almanya'da da ayni talep olmus. Bunu insanlarımız nasil "Avrupa bizim guclenmemizden korkuyor" diye yorumluyor, hakikaten anlayamiyorum.
Gayet iyi ancak vericem yazmisimdir verdim değil,sizin yanlış yazdığınızi düşündüm (verdim) yazısınıYurtdışı oyları Türkiyeden önce kullandı. Kullandım deyince Sizde yurtdışı kullandınız diye düşünmüştüm. Nasıl bağlantı iyi kurmuşum demi
Cunku demokrasiyi bitirecek bir karar veren insanların kendi demokratik ulkelerinde yasamalarini istemiyorlar. Cok dogal degil mi? Ulkelerine uyum saglayamadiklarini dusunuyorlar, cok da haklilar.Peki siz nasıl yorumluyorsunuz....Almanya'ya ne ?????