Degil, 2016 yilinda hollandada referandum yapildi. %60 hayir oyu cikmasina ragmen hukumet halkin sesini hice saydi. Bunlarmi bize demokrasi dersi verecekler?
Ekonomilerini etkileyecegin icin kiskaniyo olmasinlar?
Hollandada haberlere bile cikmisti.videonun basligini google translateden, Turkceye cevirince konuyu anlarsin umarim.
Neticede o havalimanina girip cikan herkesin biletine odedigi paranin bir kismi havalimanina gidiyor.
Valla o bu degil de evet diyen tek bir gurbetcinin bile buraya gelince ayy turkiyede boyle mi Almanyada boyle,Hollanda soyle diye hava atmalarinin yolu fena kesildi artik.Agizlarina kürekle vurmayi dusunuyorum bu kiyaslamaya gidenlerinAynen öyle olsun, ben bu mübadele fikrine EVET derim, ama Avrupa'daki Türkler demez çünkü dönmek isteseler zaten mübadeleye gerek yok
Yahu bizim zaten havaalanımız var Atatürk havalimanı. 3. havaalanı açılınca Atatürk'ü kapatacaklar yine TEK havaalanımız olacak. Sadece biraz kapasitesi artacak bu kadar. Almanlar neden kıskansın?
O halk oylamasında tek adamlığa geçelim mi demediler, kendi ülkeleriyle değil Ukrayna'nın AB'ye uyumu destekliyor musunuz gibi birşey bağlayacılığı da yoktu sonuçların. Bu belirtilerek oylandı
O tek adami halk sectikten sonra tek adam degil, halkin adami oluyor.
Yurddisina ne kadar seyehat ediyorsunuz bilmiyorum ama suanki ataturk havalimaninin kapasitesi daha fazla insanin aktarmali ucus yapmasina yetmiyor. Her ucus ulkeye kazanc anlamina geliyor. Bu yuzden aktarmalar Alman ve Hollanda havalimanlarindan oluyor. Turk havalimaninin buyumesi o ulkerin para kayip etmelerine sebep olacak.
Posta isindede oyle. Avrupadaki butun postalar once almanyada bir sehirde toplanir, ordan gitmesi gereken yerlere ozel sistemle gider. Yolcularlada artik oyle. Ben Amsterdamdan Ankaraya direk ucus bulamiyorum. Ya Almanya Munihten aktarmali, ya da Istanbuldan aktarmali ucmak zorundayim.
Bu nasıl baskı bu nasıl demokrasi isteyen evet der isteyen hayır der bu ne ya böyle herkes bi saygılı olsun artık
Ben sizin yorumlarınıza söylemedim konu başlığına cevap verdim. Yorumları okumadım. Evet dersen seni sınır dışı ederiz hayır dersen bizim vatandaşımız olursun gibi bi mantık demokratik ya da görüşlere saygı duyan kafa değil.Kim nerede birbirine saygısızlık yapmış? Gayet demokratik bir ortamda konuşuyoruz :)
Türk havayolları artık uçuş rotası iptal ediyor, piyasa değerinin neredeyse yarısı kadar zarar açıkladı. Demek ki neymiş sadece havaalanı ile olmuyormuş o işler, imaj da önemliymiş.
Heee yani sen seçim sonuçlarına güveniyorsun, o zaman söyler misin Esad da seçimle geldi neden diktatör?
Havalimanina inis yapan tek firma THY degil. Bir havalimani yapilan her ucustan para kazanir.
O yuzden THY karina bakmak yanlis olur. Hatta havalimaninin sitesine bir goz atinda, gelen kac farkli sirket var anlayin.
http://ataturkairport.com/en-EN/flightinfo/Pages/Flightinfo.aspx
Ufkunuzu biraz genisletin rica ediyorum!
Sen kimi kiminle kiyasladiginin farkindamisin?
Ulkelerindeki son secimde ilk kez farkli adaylar olan bir ulkedeki secime demokratik bir secim diyebilirmisin?
Adam zulum yaparak bes milyon insanin kacmasina sebep olmus.
Ayrica secimler Suriye ordusunun kontrolunde bulunan bolgede yapilmis.
Ben sizin yorumlarınıza söylemedim konu başlığına cevap verdim. Yorumları okumadım. Evet dersen seni sınır dışı ederiz hayır dersen bizim vatandaşımız olursun gibi bi mantık demokratik ya da görüşlere saygı duyan kafa değil.
Buradaki hayircilarla oradaki evetciler yer degistirsin herkes mutlu olsun bence.Bir mubadele her seyi cozer
İnşallah tüm ülkeler cift vatandaşlıkları iptal eder. Aminnnn. Gelin buraya uzakta kalmayalım birbirimize. Tekrar amin
Hayır diyenlerinkine dokunulmasın
Bizim ne günahımız var