Belçika Paylasim Alani(Tanisma)

okyanuscugum neden calışmıyorsun orada? Kendine bir işyeri aç. Bak anne nasihatı sana canım

haklisin dusunuyordum fakat su an yeni dogum yaptim iki oglum oldu buyugu 2.5 yasinda henuz onu bu yaz tatilinden sonra okula vericem kucugude biraz daha buyutunce bakicam durumlara artik ablacim (sana abla diyebilirmiyim kizmazsan) bugun yine bi turk arkadas geldi sacmaladi moralimi bozdu gitti o gidince evde yalniz kaldim esimde evde yoktu zaten oturdum agladim babacimda turkiye'de amaliyat olmustu tam bugunde hepsi birikince agladim iste aslinda ben boyle olsun istemiyorum turkiyede arkadaslarim vardi ama onlar boyle degillerdi beni kendini begenmis goruyorlar ama hicte degil bende herkes kadar basit bi insanim neyimi begeniyim yani aslinda patlamak istedigim guvenip konusmak istedigim birine ihtiyacim var ama ...yok iste neyse bunaltmayayim seni cok sagol guzel dusuncelerin icin:çiçek:

canım, neden bunaltasın ki. Öncelikle geçmiş olsun baban için. Orada evine gelen arkadaşından bahsetmişsin. Seni üzmüş. Dert etme böyle şeyleri. O öyle görüyorsa varsın öyle görsün. Yanıldıgını ieride anlar. Senin bu duruma üzülecek birşeyin yok. Çocuklarını güle güle büyüt. Özel mesajda atabilirsin arkadaşa anneye ablaya ihityaç duydugun an güzelim. Bunaltırım diye düşünme. İnsanz hepimiz. Bazen paylaşmak güzeldir.

Bende Belcika'da yasiyorum..ILk geldigimde zorlandim bu arkadaslik konusunda...Kafa dengi arkadas bulmak zaten cokkk zor..Artii buldugunla idare edecek duruma geliyorsun zamanla...
Ama Allah kimseyi yanliz birakmiyor...Su anda cok yakin oldugum 4 arkadasim var cok sukur...Tabiiki hepsi "ithal gelin" :))))
Buralarda turkiyedeki gibi degil hayat ,insalnar,samimiyet.....

Ama insan zamanla alisiyor...Ve biraz daha tanistikca yada gorustukce daha iyi taniyorsun insanlari..Senin yapabilecegin sey bence kendini tanitip ispatlamak...(demissin ya beni kendini begenmis goruyorlar diye )
Allah kolaylik versin ne diyim......:))

senden sonra bende belçikadayım diye yazan öğrenci arkadaşa sormuştum canım. Sana kolay gelsin. Zor iki cocuk büyütmek.

evet haklisin turkiyedeki gibi zaten olamaz ama insanlar soyunu unutmasin bence ben aile birlesimi sonucu burdayim fakat ithal degilim yasakkelimezaten herseyine alistim fakat ya ici disi bir bi allah'in kulu yokmu diyorum ya vardirda bana denk gelmedi galiba zatengenel konusmadim
bu arada sen ithal gelinmisin mesela cok pardon?
bende en az herkesin kendini begendigi kadar kendimi begenirim ama ego boyutunda degil:1no2::hooray:
kendini tanitip ispatlama konusuna gelince beni zaten taniyorlar tanimak istedikleri gibi ama ispatlama konusuna gelince ne konuda ispatlama yani anlayamadim..... bu yapilanlar sadece bana yapiliyo diye sinir olmuyorumki ben sonradan gelen herkese var ki bu tavir erkek kadin ithal gelin ithal damat farketmez
mesela daha 1 2 hafta once markette biri orta yasli biri genc iki kadin gordum ilk belcikali sandim baktim turkce konusuyolar turk olduklarini anladim orta yasli olan digerine avrupada market adabini anlatiyodu kizcagizi assaglarcasina fakat kiza biseyler ogrettigini saniyo tabi kendi aklinca,kiz tabirinizce sanirim su ithal gelinlerdendi ama bence boyle bi kavram yok kadina ters ters baktim turk oldumu ozaman cakti kiz zaten acayip oluyodu yazik ya neyse anlatamiyom galiba zaten sen cok kucuk yasta gelmissen burda buyumussen beni anlaman biraz zor iyi dileklerin icin sagol:çiçek::teytey:

agzina saglik hay agzini opeyim deyimi vardirya o derece yazmissin yani iste olayin ozeti budur bravo:1hug::çiçek::içelim:

senden sonra bende belçikadayım diye yazan öğrenci arkadaşa sormuştum canım. Sana kolay gelsin. Zor iki cocuk büyütmek.

kusura bakmayin foruma henuz alisamadim ben
ben 20 yasindayim belcikada yasiyorum
bu yil kaydimi dondurdum ama eylulde tekrar devam edicem
yuksek okul okuyorum ben
brukselde oturuyorum, bu basligida gorunce cok sasirdim belçika'li bayan uyelerinde oldugunu bilmiyordum cok mutlu oldum

günaydın okyanus güzelbir gün diliyorum çocuklarınla biirlikte
tüm belçikaya günaydın.

tesekkurler ablacim seninde gunun guzel olsunislerimi bitirdim cocuklari ogle uykusuna yatirdim actim net i bu forum benim icin iyi oldu valla seni tanidima coook sevindim iyiki varsin:1hug:

alisirsin guzelim bende aslinda cok yeniyim
en guzelini yapiyorsun okumak en guzeli
evet ilk gordugumde bende sasirmistim bruksel'i severim orda nasrettin hoca diye bi turk lokantasi var bilirsin oraya cok gideriz kiymali pidelerini cok severim hele soyle acili olursa bak canim cekti
bu arada ne uzerine okulun yani ne okuyosuna.s.

sen de iyi ki varsın. sevdiklerine ve kendine iyi bak. sevgiyle kal. Görüşürüz. Ben çocukları çoktan büyüttüm. Darısı başına

sana kolay gelsin. Umarım oralara gittiğine deger. Başarılı bir öğrenci ol. Yuzumuzu kara çıkarma olur mu canım

sen de iyi ki varsın. sevdiklerine ve kendine iyi bak. sevgiyle kal. Görüşürüz. Ben çocukları çoktan büyüttüm. Darısı başına

insallah bende o gunleri gorurum sagol allah hepimize gostersin hele yurt disinda cocuk yetistirmek isimiz zor galiba
gorusuruz :teytey:

slm gullcem neresinde kaliyosun belcikanin ben hasselttenim yakinizdir umarim neler yapiyosun ne kadar zamandir burdasin alistin miii bana yazarsan sevinirim

Selam canim benim,cok ozur dilerim mesajini gormemisim,ben anversteyim canim,yolun duserse beklerim,bana buradan bir msj atman yeterli.

Hayir ben burda dogmadim...Turkiyeden evlenip geldim...Gelelide 9 yili doldurmak uzereyim...Yani senin dediklerini cok iyi anlayabiliyorum...Saygilar sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…