- 7 Mayıs 2007
- 2
- 0
-
- Konu Sahibi suleyuksel
Merhaba banus,nasilsin?Bende anversteyim canim,berchemde,sen nerdesin?bende anverste kaliyorumm :))
ben hasseltte oturuyorum ama her hafta yuzmeye gidiyoruz maasmechellena hangi okulda okuyosun belki bilirim msjlarini bekliyorum
Sukriye slmlar, bende hafta ici Hasseltte kaliyorum burda okudugum icin, hafta sonlari'da maasmechelene gidiyorum evime. Hasseltte nerde oturuyosun nereye yakin. Kebabci aydin'i biliyomusun? O sokakta kaliyorum ben
erkek arkadaşım orada ama inan bana çok karasızım liwe diye bi yerde galiba tam olarak yaşadıgı yerin ismini bilmiyorum.
aaayyyy yeter Turkiye'yi cok ozluyorum bu ne ya her kafadan bi ses belcikalilardan cok turkler turklere yabanci dusmanligi yapiyo canim genel konusmuyom tabi ama bir cogu oyle nedense alin belcika sizin olsun diyesim var be hele su adres ayiranlar sonrada bol bol konusanlar durust olsunlar biraz turkiye'ye ve belcikaya yada neresi olursa sanirim beni anlayanlar vardir aranizda zaten yoruma acikjeyyar
Elifcigim ne demek istedigini anlamadim ama takma kafani guzelim,belcikalilardan cok turklerin turklere dusman oldugu konusuna gelince;evet bende karsilastim ama baktim olmuyor cekildim geriye,anlatabiliyormuyum guzelim?sevgiler...
okyanus bende almanya ya evlenip geldim bazilari acikca istanbuldan niye geldinki dedi kismet yani kime ne ama dediklerine katiliyorum burdada durum ayni tek turkce konustugum hatunlar kk dakiler gunde bi saat ugramak yetiyo 4 sene olmak uzere daha burda bi kisi yok artik dertte etmiyorum almanlarla cat patta olsa almanca konusmaya basladim insan olsun alman turk farketmiyo ama samimiyeti bi yere kadar demek gerekiyo.sanirim bebek yok olunca pek takmazsin etraftakileri
okyanuscugum dert etme guzelim bu tur lafları. Sen kendi dogrularınla yaşamaya devam et. İleride seni anlayan mutlaka çıkacaktır.
sunu demek istiyorum ithal gelin ithal damat kelimeleri igrenc,kendinden sonra gelenlere yukardan bakma,hele hele onlardan sonra gelip daha fazla sey yapmissan turkler adina sevinmek soyle dursun nefretlerini acik acik belli etmeleri,kimligini bile merak ediyorlar kimse irticaci degil olsa sizene diyesim var ha bide kendileri para icin adres ayirir ama ne hikmetse seni forem e sikayet eder tabi bisey tutturamaz,turkiyeyi kotulerler yoluymus suyuymus camuruymus ve daha bunun gibi bir suru ornek....aslinda daha anlatacak cok sey var ama....anlatabiliyommu? hepsinide protesto ediyom kardeeeesiiiiiiiiiiiiimmmmmmm:tomato: :teytey::çiçek: