Belçika Paylasim Alani(Tanisma)

bende belçikanin anvers sehrinden katiliyorum. Burda dogdum burda büyüdüm ondan hersey bana burda çok güzel geliyor. Tabiki baska bir yerden göç edenler için biraz alismak olur.

merahaba belcikadan bayanlar bende belcikada yasiyorum Hasseltte oturuyorum sizlerlede dost olmak isterim bayanlar mesjlarinizi bekliyorum haaa bide beni haberdar edin yaa kadin gecelerinden eglencelerden falan evde oturuyorum surekli cok SIKICIII herkese sevgi ve selamlarr.......

slm eftelya neden bu kadar karamsarsin.bu ruh hali senin isini zorlastirir ve alismani geciktirir.bende tam iki yil doldu buraya geleli ilk yilimda senin gibi dusundum hep bunalima girdim kendimi asagilanmis hissettim ama sonra anladim ki bunun bana bi faydasi yok.Sana haddim olmayarak bi tavsiyede bulunmak isterim kendinden daha kotu ve zor durumda olanlari dusun gerekirse pollyannacilik oyna daha iyi hissedeceksin bunaldiginda bana yazabilirsin beni dostun kabul edersen sevinirim kendine bir kac ugras bulmanini oneririm uzme kendini kardesim her gecenin sonu sabahtir elbet sevgiler sukriye

derya neresine geliyosun canim yaaa.Hayirlisi olsun bakalim evlenip mi geliyosun umarim severim ben sevdim valla cunku sevmek zorundayim bana msj yolla beklerim sukriye

ben hasseltte oturuyorum ama her hafta yuzmeye gidiyoruz maasmechellena hangi okulda okuyosun belki bilirim msjlarini bekliyorum

ben hasseltte oturuyorum ama her hafta yuzmeye gidiyoruz maasmechellena hangi okulda okuyosun belki bilirim msjlarini bekliyorum

Sukriye slmlar, bende hafta ici Hasseltte kaliyorum burda okudugum icin, hafta sonlari'da maasmechelene gidiyorum evime. Hasseltte nerde oturuyosun nereye yakin. Kebabci aydin'i biliyomusun? O sokakta kaliyorum ben

Sukriye slmlar, bende hafta ici Hasseltte kaliyorum burda okudugum icin, hafta sonlari'da maasmechelene gidiyorum evime. Hasseltte nerde oturuyosun nereye yakin. Kebabci aydin'i biliyomusun? O sokakta kaliyorum ben

slm canim dedigin kebapciyi bilyiorum aydin snaks giderim arada:) ben runks te kaliyoorum ama gidiyorum sik sik maasmecehelene eltim ordan geldi buraya ne okulu yada hangi okla gidiosun sen hasseltte canimyerimseniben

slm gullcem neresinde kaliyosun belcikanin ben hasselttenim yakinizdir umarim neler yapiyosun ne kadar zamandir burdasin alistin miii bana yazarsan sevinirim

erkek arkadaşım orada ama inan bana çok karasızım liwe diye bi yerde galiba tam olarak yaşadıgı yerin ismini bilmiyorum.

slm canim ben yeniyim burda iki yil bitti evt ama genede her yerin adini bilmiyorum duymadim orayida gel ya gezmis olursun biliyo musun ben buraya okumaya gelen iki kisiyi misafir etmistim evimde cay icmeye gelmislerdi eltimlere baya dertlesmis onalara turk kardesleri olarak destek olmak istemistik olun duserse bi kahvemi ic gelince sevindirirsin beni canim zamani belli mi ne zaman geleceksin????fisfisfis

slm..vallahı kocamın yanına gidiyorum canım oda işe gidecek benı nasıl gezdırcek bilmıyorum ama kursa falan gidiyorum burda ordada dil okulu devam edecek bakalım belkı vakıt gecer

aaayyyy yeter Turkiye'yi cok ozluyorum bu ne ya her kafadan bi ses belcikalilardan cok turkler turklere yabanci dusmanligi yapiyo canim genel konusmuyom tabi ama bir cogu oyle nedense alin belcika sizin olsun diyesim var be hele su adres ayiranlar sonrada bol bol konusanlar durust olsunlar biraz turkiye'ye ve belcikaya yada neresi olursa sanirim beni anlayanlar vardir aranizda zaten yoruma acikjeyyar

Elifcigim ne demek istedigini anlamadim ama takma kafani guzelim,belcikalilardan cok turklerin turklere dusman oldugu konusuna gelince;evet bende karsilastim ama baktim olmuyor cekildim geriye,anlatabiliyormuyum guzelim?sevgiler...

Elifcigim ne demek istedigini anlamadim ama takma kafani guzelim,belcikalilardan cok turklerin turklere dusman oldugu konusuna gelince;evet bende karsilastim ama baktim olmuyor cekildim geriye,anlatabiliyormuyum guzelim?sevgiler...

sunu demek istiyorum ithal gelin ithal damat kelimeleri igrenc,kendinden sonra gelenlere yukardan bakma,hele hele onlardan sonra gelip daha fazla sey yapmissan turkler adina sevinmek soyle dursun nefretlerini acik acik belli etmeleri,kimligini bile merak ediyorlar kimse irticaci degil olsa sizene diyesim var ha bide kendileri para icin adres ayirir ama ne hikmetse seni forem e sikayet eder tabi bisey tutturamaz,turkiyeyi kotulerler yoluymus suyuymus camuruymus ve daha bunun gibi bir suru ornek....aslinda daha anlatacak cok sey var ama....anlatabiliyommu? hepsinide protesto ediyom kardeeeesiiiiiiiiiiiiimmmmmmm:tomato: :teytey::çiçek:

okyanus bende almanya ya evlenip geldim bazilari acikca istanbuldan niye geldinki dedi kismet yani kime ne ama dediklerine katiliyorum burdada durum ayni tek turkce konustugum hatunlar kk dakiler gunde bi saat ugramak yetiyo 4 sene olmak uzere daha burda bi kisi yok artik dertte etmiyorum almanlarla cat patta olsa almanca konusmaya basladim insan olsun alman turk farketmiyo ama samimiyeti bi yere kadar demek gerekiyo.sanirim bebek yok olunca pek takmazsin etraftakileri

okyanuscugum dert etme guzelim bu tur lafları. Sen kendi dogrularınla yaşamaya devam et. İleride seni anlayan mutlaka çıkacaktır.

evet meltem bende zaten hicbirini sallamiyom bile, cocuk var iki oglum var onlardan once daha bunaliyodum ama simdi daha iyiyim zaten ama bu kendini begenmislik neyse anlamiyom hadi kendine iyi bak sanada allah kolaylik versin bunlardan ne deyim byeeee...:teytey:

okyanuscugum dert etme guzelim bu tur lafları. Sen kendi dogrularınla yaşamaya devam et. İleride seni anlayan mutlaka çıkacaktır.

birsen tesekkurler samimiyetin icin haklisin zaten dert etmiyorum biraz kaba olucak ama .... urur kervan yurur neyse sagol tekrarileride beni anlayan umarim cikar benim gibi dusunenler vardir galiba ben turkiyeyi seviyorum onlar gibi avrupa sevdasina satmam ulkemi bu arada gercekte ismin birsen mi ? bilmiyom ama annemin ismide birsen canim annem aklima geldi annecimin adasina sevgiler :çiçek:

Okayanuscugum cok haklisin canim,bende bunlari daha once anlatmaya calismistim ama anlayan az cikti,tr den geldigimiz icin gorgusuz muamelesi goruyoruz ama bir bilseler biz tr deyken onlarin su an yasadiklarindan cok daha iyi yasiyorduk,senin soylemek istediklerinin hepsini cok iyi anliyorum guzelim cok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…