- Konu Sahibi suleyuksel
okyanuscugum neden calışmıyorsun orada? Kendine bir işyeri aç. Bak anne nasihatı sana canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okyanuscugum neden calışmıyorsun orada? Kendine bir işyeri aç. Bak anne nasihatı sana canım
merhaba nasılsın ne okuyorsun orada
Bende Belcika'da yasiyorum..ILk geldigimde zorlandim bu arkadaslik konusunda...Kafa dengi arkadas bulmak zaten cokkk zor..Artii buldugunla idare edecek duruma geliyorsun zamanla...
Ama Allah kimseyi yanliz birakmiyor...Su anda cok yakin oldugum 4 arkadasim var cok sukur...Tabiiki hepsi "ithal gelin" :))))
Buralarda turkiyedeki gibi degil hayat ,insalnar,samimiyet.....
Ama insan zamanla alisiyor...Ve biraz daha tanistikca yada gorustukce daha iyi taniyorsun insanlari..Senin yapabilecegin sey bence kendini tanitip ispatlamak...(demissin ya beni kendini begenmis goruyorlar diye )
Allah kolaylik versin ne diyim......:))
Okayanuscugum cok haklisin canim,bende bunlari daha once anlatmaya calismistim ama anlayan az cikti,tr den geldigimiz icin gorgusuz muamelesi goruyoruz ama bir bilseler biz tr deyken onlarin su an yasadiklarindan cok daha iyi yasiyorduk,senin soylemek istediklerinin hepsini cok iyi anliyorum guzelim cok...
merhaba nasılsın ne okuyorsun orada
senden sonra bende belçikadayım diye yazan öğrenci arkadaşa sormuştum canım. Sana kolay gelsin. Zor iki cocuk büyütmek.
günaydın okyanus güzelbir gün diliyorum çocuklarınla biirlikte
tüm belçikaya günaydın.
kusura bakmayin foruma henuz alisamadim ben
ben 20 yasindayim belcikada yasiyorum
bu yil kaydimi dondurdum ama eylulde tekrar devam edicem
yuksek okul okuyorum ben
brukselde oturuyorum, bu basligida gorunce cok sasirdim belçika'li bayan uyelerinde oldugunu bilmiyordum cok mutlu oldum
sen de iyi ki varsın. sevdiklerine ve kendine iyi bak. sevgiyle kal. Görüşürüz. Ben çocukları çoktan büyüttüm. Darısı başına
slm gullcem neresinde kaliyosun belcikanin ben hasselttenim yakinizdir umarim neler yapiyosun ne kadar zamandir burdasin alistin miii bana yazarsan sevinirim