Belçika Paylasim Alani(Tanisma)

ben bu blogda yeniyim bende belcikanin beringen bolgesinde yasiyorum 2 senedir gurbetdeyim buralara alismak zor allah hepimize kolaylik versinboshayallersmile

kizlar ben almanyadayim haftaya izine gitcem iki tane hediye cep telefonu aldim esimin haberi yok cok stresss yapiyorum valize sarip koysam bir sorun olurmu bilgisi olan paylasirsa sevinirim

kizlar ben almanyadayim haftaya izine gitcem iki tane hediye cep telefonu aldim esimin haberi yok cok stresss yapiyorum valize sarip koysam bir sorun olurmu bilgisi olan paylasirsa sevinirim

faturalarini yanina al, hediyede etsen tr'de imei kodu aktif edilmedigi surece geçerli degil!!!
az once babama danistim, uçakla gidersen ayri ayri valizlere koyacakmissin, paketinden çikarip tabii... bu arada türkiyede daha ucuz oldugunu söyledi telefonlarin, madem sen almissin, söyledigim gibi yerlestir!!!
sana simdiden ii yolculuklar :)))

iki tane valiz götürüyorum ikisinede birer tane ayri ayri koydum sarj aletleriyle baterilerini yanima el cantama aliyom internetten arastirdim lityum bateriler patlar diye valize almiyorlarmis herhalde öyüzden onlari el cantama koydum sadece cep telefonlarini kartondan cikarip posede koyup camasirlara sardim ayri ayri valizlere koydum cok tesekkür ederim

ben listede bulunan 4 turk'e oy verdim turkbayragi
vlams belang' olmasinda kim alirsa alsin demistim ps almis :)))))

bende Belçikada dogudum bebekligimde geldik Molembeeke yillardirda burda oturuyoruz. Tam olarak hangi sehirde oturuyosun.

ben su an roosdaal'da oturuyorum... haftanin 4 gunu brukseldeyim
porte de namur'de flamanca formation görüyorum...
sen molenbeek'te ne tarafta oturuyorsun??? teyzemde kanal'in yakinlarinda oturuyor benim...

ben su an roosdaal'da oturuyorum... haftanin 4 gunu brukseldeyim
porte de namur'de flamanca formation görüyorum...
sen molenbeek'te ne tarafta oturuyorsun??? teyzemde kanal'in yakinlarinda oturuyor benim...

kanali biliyorum bana 25 dk falan. Formation yu porte de Namur'ün neresinde yapiyorsun ögrenebildinmi bende ögrenmek istiyorumda flamancam kötü :KK43:

kanali biliyorum bana 25 dk falan. Formation yu porte de Namur'ün neresinde yapiyorsun ögrenebildinmi bende ögrenmek istiyorumda flamancam kötü :KK43:

ogretici degil maalesef!! okuldan ne kaldiysa onun tekrari gibi birsey...
metro çikisinda quick'in hemen karsisindaki sokakta eurospeak diye bir okul!!!
vdab'nin zoruyla basladim bende, ama benden sana bir tavsiye eger yabanci dil gelistireceksen bu ingilizcen olsun kesinlikle flamanca yapma... :))) onlar bize nasil irkçilik yapiyorsa bizde onlara inat dillerini ögrenmeyelim.... :))))

ogretici degil maalesef!! okuldan ne kaldiysa onun tekrari gibi birsey...
metro çikisinda quick'in hemen karsisindaki sokakta eurospeak diye bir okul!!!
vdab'nin zoruyla basladim bende, ama benden sana bir tavsiye eger yabanci dil gelistireceksen bu ingilizcen olsun kesinlikle flamanca yapma... :))) onlar bize nasil irkçilik yapiyorsa bizde onlara inat dillerini ögrenmeyelim.... :))))

herzaman gidiyorum oraya ama hiç farketmemisim orda öyle bi okul :) Aslinda bende hiç ôgrenmek istemiyorum flamancayi çok denedim okulda ders aldim disarda ders aldim ama birturlu ogrenemedim :) ama meslegim gereyi bilmem lazim hemde çok gûzel bi derecede :KK43: sen vlaanderende oturuyosun zor olmuyomu flamanca bilmeyince ?

X