- 11 Nisan 2007
- 868
- 183
- 38
- Konu Sahibi suleyuksel
kaydirigubbakcemile3
hosgeldin:lepi:
tsk ederim hosbuldum!!! olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaydirigubbakcemile3
hosgeldin:lepi:
yaaaaaaaaaaa ben brukseldennnnnnnnnnnnnnn bir arkadas ariyorum bu kadarmi zorrrr
canim DISHY KARTAL bruksel'den yanlis hatirlamiyorsam....
sevgiler ...opuyorumnanaktan
kizlar ben almanyadayim haftaya izine gitcem iki tane hediye cep telefonu aldim esimin haberi yok cok stresss yapiyorum valize sarip koysam bir sorun olurmu bilgisi olan paylasirsa sevinirim
ben listede bulunan 4 turk'e oy verdim turkbayragi
vlams belang' olmasinda kim alirsa alsin demistim ps almis :)))))
dishy sen Belçikanin neresindensin?
brabant flamand'da yasiyorum, bxl merkeze 20 km falan :))
ben Bxl Molenbeekte oturuyorum. Sen burdami dogdun yoksa sonradanmi geldin? merak ettim :)
ben belcika dogumluyum sonradan gelmedim
3 yil oncesine kadar schaerbeek'te yasiyordum simdi vlaanderen'a tasindim
ya sen???
bende Belçikada dogudum bebekligimde geldik Molembeeke yillardirda burda oturuyoruz. Tam olarak hangi sehirde oturuyosun.
ben su an roosdaal'da oturuyorum... haftanin 4 gunu brukseldeyim
porte de namur'de flamanca formation görüyorum...
sen molenbeek'te ne tarafta oturuyorsun??? teyzemde kanal'in yakinlarinda oturuyor benim...
kanali biliyorum bana 25 dk falan. Formation yu porte de Namur'ün neresinde yapiyorsun ögrenebildinmi bende ögrenmek istiyorumda flamancam kötü
ogretici degil maalesef!! okuldan ne kaldiysa onun tekrari gibi birsey...
metro çikisinda quick'in hemen karsisindaki sokakta eurospeak diye bir okul!!!
vdab'nin zoruyla basladim bende, ama benden sana bir tavsiye eger yabanci dil gelistireceksen bu ingilizcen olsun kesinlikle flamanca yapma... :))) onlar bize nasil irkçilik yapiyorsa bizde onlara inat dillerini ögrenmeyelim.... :))))