Belçika Paylasim Alani(Tanisma)

buradayiz kizlarr cok soguk su belcika yaaaa

canim ben ankaradayim inan burasi da cok soguk. belcikada pek ayaz olmuodu yanlis hatirlamiyorsam... burda felaket bir ayaz var.

yalniz hatirliyorum da belcikalilar mutemadiyen nezle grip modundaydilar. hic iyilesmediler mubarek hep bi burun silme.. bi de boyle millet icinde sesli sesli :bbo: bu duruma alismam baya zaman almisti... donup donup bakiyodum:uhm: bizde ayiptir ya hani insan icinde yapilmaz pek.. orda dersin ortasinda,restaurantta, trende heryerde! bi de boyle sessizligin icinde cok komik oluyordu şakkıdı

eee, nerde belcikali kk sakinleri??:1no2: ugrayin topikinize.. ne alemdesiniz haber verin.:eek:klava: Ben cok ozledim belcikayisenağlama, sari bisikletimi ozledim:çok üzgünüm:..
insallah gelirim tekrar master icin:eek:..

herkese sevgiler, selamlara.s.

canim senin adina sevindim buralari sevebildiysen cok guzel
ins. tekrar gelebilirsin ve sevdigin sari bisikletinle ozlem giderebilirsin hihoyyyt
canim senin gent sehrini sevmenin en buyuk faktoru bence turklerin cogunluk kismi orada
buyuzden daha cok eglenme alanlari falanda varmis
buralarda yok malesef tatlim
insaallah mastir sinavinida kazanirsinŞeniz

canim senin adina sevindim buralari sevebildiysen cok guzel
ins. tekrar gelebilirsin ve sevdigin sari bisikletinle ozlem giderebilirsin hihoyyyt
canim senin gent sehrini sevmenin en buyuk faktoru bence turklerin cogunluk kismi orada
buyuzden daha cok eglenme alanlari falanda varmis
buralarda yok malesef tatlim
insaallah mastir sinavinida kazanirsinŞeniz

Amin canimm!! cok tesekkurler iyi dileklerin icin. Gent coook guzel bir sehir gercekten. Bir de belcikada genel olarak beni rahatlatan seylerin basinda ulasim kolayligi gelmisti. ben burda okula 1.5 saatte gidiroum ve 1.5 saatte donuyorum. ordaysa bir sehirden digerine en cok 1 saatte variyorsun. sehir icinde illaki bisiklet yollari var. hem saglikli, guvenli, stressiz bi hayat. Zaten adamlar 80 inine gelio hala bisiklet ustundeler. sagliklilar genel olarak. zaten trafik yok, tehlike yok gecim sikintisi yok...tabi yaslanmazlar.. yazik bizim milletimize:çok üzgünüm: biktim walla burdaki kosusturmacadan stresten.. insallah gelirim tekrar:Saruboceq:

gentte daha cok bizim koyluler var ama ben bruksele yakin oturuyorum turklerde coktur

afyon emirdagli misin canim?? evet coook turk var gent te. hepimiz de alisveris cilgini! hangi magazaya girsek en az 5-6 turk olurdu-tatlicadiarzu- ama hayat pahali. yani eger trden gelip orda para kazanmiyorsan cok pahali gelior insana. ilk zamanlar markete gider gider bisey alamadan cikardim. daha cok parasizliktan deil de bi turlu vermeye kiyamazdim:eek: herseyi tl ye cevirip anam ne cok pahali diodumnaniknanik ama alistim sonradan.

ben yavas yavas para biriktirmeye calisiorum simdiden. ama burda elle tutulur bir para euroya cevirince kus kadar kaliyor:çok üzgünüm:. ben ordayken 20 gun fln bi turk restaurant inda calismistim. is agirdi ama yine de surekli calisirsan ihityaclarini gorucek kadar kazanabiliordum. ustelik ilk gelisimde bursum vardi simdi o da olmayacaksenağlama. yine is bulcam insallah. calisip didincem her turlu sikintiya raziyim yeterki master a kabul edileyim:Saruboceq:

hepinize sevgiler... ben bi geliyim belcika toplantisi yapioruz tamam mi kizlara.s. :enbuyukkk:

afyon emirdagli misin canim?? evet coook turk var gent te. hepimiz de alisveris cilgini! hangi magazaya girsek en az 5-6 turk olurdu-tatlicadiarzu- ama hayat pahali. yani eger trden gelip orda para kazanmiyorsan cok pahali gelior insana. ilk zamanlar markete gider gider bisey alamadan cikardim. daha cok parasizliktan deil de bi turlu vermeye kiyamazdim:eek: herseyi tl ye cevirip anam ne cok pahali diodumnaniknanik ama alistim sonradan.

ben yavas yavas para biriktirmeye calisiorum simdiden. ama burda elle tutulur bir para euroya cevirince kus kadar kaliyor:çok üzgünüm:. ben ordayken 20 gun fln bi turk restaurant inda calismistim. is agirdi ama yine de surekli calisirsan ihityaclarini gorucek kadar kazanabiliordum. ustelik ilk gelisimde bursum vardi simdi o da olmayacaksenağlama. yine is bulcam insallah. calisip didincem her turlu sikintiya raziyim yeterki master a kabul edileyim:Saruboceq:

hepinize sevgiler... ben bi geliyim belcika toplantisi yapioruz tamam mi kizlara.s. :enbuyukkk:

Insallah Allah sana bir kapi acar hersey kolyalasir canim yeterki iste hersey gonlunce olur insallah kolay is bulup ta okursun ben afyonlu deilim ama konya yunak ilcesindenim gentte bizim akraba coktur nereye gitsek birinle rastliyorsun neyse yine de ben brukselden uzak duruyorum daha rahat yasiyorum

Insallah Allah sana bir kapi acar hersey kolyalasir canim yeterki iste hersey gonlunce olur insallah kolay is bulup ta okursun ben afyonlu deilim ama konya yunak ilcesindenim gentte bizim akraba coktur nereye gitsek birinle rastliyorsun neyse yine de ben brukselden uzak duruyorum daha rahat yasiyorum

Amin, amin! cok tesekkur ederim. İnsallah sizin dilekleriniz de dua yerine gecer:Saruboceq: canım gent te kıme sorsak emırdaglıyım dıordu da ondan sordum... buarada benim okulum brükselde olacak ama ben bıraz korkuorum brükselden. gentten sonra pek guvenli gelmior bana.korkuyorum:çok üzgünüm: bir de gentte herseyı bılıorum ne nerdedır fln. o yuzden ınsallah uygun bır ev bulup gentte yasayacagım. okul ıkı gun fln olucak trenle gıdıp gelırım dıorum.

buarada senın yasadıgın yerın adı ne? ınsallah memnunsundur hayatından..
sevgılera.s.

Amin, amin! cok tesekkur ederim. İnsallah sizin dilekleriniz de dua yerine gecer:Saruboceq: canım gent te kıme sorsak emırdaglıyım dıordu da ondan sordum... buarada benim okulum brükselde olacak ama ben bıraz korkuorum brükselden. gentten sonra pek guvenli gelmior bana.korkuyorum:çok üzgünüm: bir de gentte herseyı bılıorum ne nerdedır fln. o yuzden ınsallah uygun bır ev bulup gentte yasayacagım. okul ıkı gun fln olucak trenle gıdıp gelırım dıorum.

buarada senın yasadıgın yerın adı ne? ınsallah memnunsundur hayatından..
sevgılera.s.

ben brukselden 10 km uzaklikta asse semtinde oturuyorum cok sakin ama rahatim bruksel cok kalabalik her cesit insanlar var sende gentte kalirsin bruksele gidip gelirsin trenle cabuk oluyor brukselide alisirsin bise lazim olursa etrafta turk var daha cok schaerbeek semtinde neyse belki de sana yardimim dokunur bruksele falan ihtiyacin bilgin olursa ben buradayim

ben brukselden 10 km uzaklikta asse semtinde oturuyorum cok sakin ama rahatim bruksel cok kalabalik her cesit insanlar var sende gentte kalirsin bruksele gidip gelirsin trenle cabuk oluyor brukselide alisirsin bise lazim olursa etrafta turk var daha cok schaerbeek semtinde neyse belki de sana yardimim dokunur bruksele falan ihtiyacin bilgin olursa ben buradayim

Coook tesekkur ederim bocuk_gozlum a.s.insallah tanisip gorusmek nasip olur sizlerle. :eek:

a.s.a.s.a.s.

herkese iyi yillar diliyorumhihoyyythihoyyyt veee seneye yeni yila belcikada girmeyi diliorum:hooray: tabii hayirlisiyla:Saruboceq::Saruboceq:

sevgilera.s.a.s.

Merhaba arkadaşlar ben vervierse gelin gelecem vervierste olan arkadaşlar varsa konuşmak isterim özele msn adresinizi yazarsanız konuşuruz msnde. gelincede görüşürüz konuşuruz şimdien tanışalım her yardımcı olursunuz :KK43:

verviers halkinin çogunlugu doguludur...
irkçilik yapmiyorum ama hemen hemen hepsine pkk yandasidir?
arkadas verviers'yi neden soruyor olaki? orda türk yasamaz pkk yandaslari yasiyor!!!

verviers halkinin çogunlugu doguludur...
irkçilik yapmiyorum ama hemen hemen hepsine pkk yandasidir?
arkadas verviers'yi neden soruyor olaki? orda türk yasamaz pkk yandaslari yasiyor!!!

kiz dishy, ben verviers deyim ic anadolu'danim valla turk um mecbur yasiyorum evet cok turk var kurt ve alevide var maalesef ne yaparsin...pkk baayrakli dernekleride var cogu kez camlari kiriliyor kavga cikiyormus
ayrica verviers yi hicmi hic sevmiyorum ama bir turk olarak burada yasiyorum kurt degilim pkk li hic degil......ayrica belcika'nin heryerinde pkk li mevcut cunku onlar icin bu ulke cok rahat bu ulke onlari koruyor savunuyor verviers ye has oldugunu sanmiyorum sen neden bu kadar tepki gosterdin bilmeden anlamadim arkadas su yuzden soruyormus evlenip verviers gibi bir yere gelin gelecekmis meraki bu yuzden yani sanmiyorum ki pkk li biri olsun :nazar:

kiz dishy, ben verviers deyim ic anadolu'danim valla turk um mecbur yasiyorum evet cok turk var kurt ve alevide var maalesef ne yaparsin...pkk baayrakli dernekleride var cogu kez camlari kiriliyor kavga cikiyormus
ayrica verviers yi hicmi hic sevmiyorum ama bir turk olarak burada yasiyorum kurt degilim pkk li hic degil......ayrica belcika'nin heryerinde pkk li mevcut cunku onlar icin bu ulke cok rahat bu ulke onlari koruyor savunuyor verviers ye has oldugunu sanmiyorum sen neden bu kadar tepki gosterdin bilmeden anlamadim arkadas su yuzden soruyormus evlenip verviers gibi bir yere gelin gelecekmis meraki bu yuzden yani sanmiyorum ki pkk li biri olsun :nazar:

tamam olabilir ama burda kurtler yasayan da cogu pkk deildir esim kurt aslidir ve pkk li da deildir o yuzden turk kurt beraberlik diye dusunuyorum ona kalirsa pkk lilar da brukselde yasiyorrr neyse bu kadarlik yazdim

ben zaten kurt derken kotu maksatla kullanmadim canim lutfen yanlis anlama dishy doguludur kelimesi kullaninca oyle dusundum benim bircok tanidigim insan var ayrica pkk li olmadiklarinida iyi biliyorum ama dedigi gibi pkk lilarda var bu sehirde ve yine senin dedigin gibi asil cogunluk sanirim bruksel ve bruje de benim garibime giden "orada turk yasamaz pkk yandaslari yasiyor" cumlesi oldu ben turkum pekala yasiyorum yandas filan degilim ne alaka kizdim ve kirildim cunku bu cumle yi cok keskin hatlarla kurmus nedense....

nisre ben verviers deyim msj ina cevap yazdim aldin mi almadin mi bilemiyorum bana ulas canim ben sana yardimci olmak icin elimden geleni yaparim gorusuruz ...:KK66:

benim bir tanidigim spa'da kaldi uzun bir sure ve belediyesi surekli evrak isi için verviers'ye yollardi
bizde mecburen evraklarin pesinden kosardik brukselde yasadigimiz halde
ben cok eskiden beri bilirim ki verviers'de pkk yandaslari yasar
turk cok cok azdir belki parmakla gosterilecek sekilde
dikkat etmissin ben pkk yandasi dedim ve dogulu dedim ama kurt kelimesini kullanmadim
benim erkek ark'imda kurttur
kurtlere pkk yandasi diyerek ayni kefeye koymak istemedim, her kurt elbette ki terorist degildir...
ben biliyorum ki verviers'deki pkk'lilar, daha saldirgandir bu yuzden orda surekli olay olur...
bruksel'de de var evet kurdu de cok turkude cok ama burdakiler pkk'yi desteklediklerini turklerin korkusundan bastirmak zorunda kaliyorlar...
ben dogdum dogali belçika'da yasiyorum, hemen hemen heryerde ne olup bittigini biliyorum...
kurtlerin bir kismi zaten wallon bolgesinde yayilmis vaziyette... ama verviers'de buyuk bi cogunlugu pkk yandasi olan dogululardir....
cumlelerimi seçerek konusuyorum, kurtlere hakaret ettigimde yoktur
eger hakaret ediyorsam buda terore ve onu destekleyenleredir ki bundan da yarasi olan gocunsun...

X