- 1 Kasım 2007
- 338
- 1
- 40
- Konu Sahibi suleyuksel
buradayiz kizlarr cok soguk su belcika yaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buradayiz kizlarr cok soguk su belcika yaaaa
eee, nerde belcikali kk sakinleri??:1no2: ugrayin topikinize.. ne alemdesiniz haber verin.klava: Ben cok ozledim belcikayisenağlama, sari bisikletimi ozledim:çok üzgünüm:..
insallah gelirim tekrar master icin..
herkese sevgiler, selamlara.s.
canim senin adina sevindim buralari sevebildiysen cok guzel
ins. tekrar gelebilirsin ve sevdigin sari bisikletinle ozlem giderebilirsin hihoyyyt
canim senin gent sehrini sevmenin en buyuk faktoru bence turklerin cogunluk kismi orada
buyuzden daha cok eglenme alanlari falanda varmis
buralarda yok malesef tatlim
insaallah mastir sinavinida kazanirsinŞeniz
gentte daha cok bizim koyluler var ama ben bruksele yakin oturuyorum turklerde coktur
afyon emirdagli misin canim?? evet coook turk var gent te. hepimiz de alisveris cilgini! hangi magazaya girsek en az 5-6 turk olurdu-tatlicadiarzu- ama hayat pahali. yani eger trden gelip orda para kazanmiyorsan cok pahali gelior insana. ilk zamanlar markete gider gider bisey alamadan cikardim. daha cok parasizliktan deil de bi turlu vermeye kiyamazdim herseyi tl ye cevirip anam ne cok pahali diodumnaniknanik ama alistim sonradan.
ben yavas yavas para biriktirmeye calisiorum simdiden. ama burda elle tutulur bir para euroya cevirince kus kadar kaliyor:çok üzgünüm:. ben ordayken 20 gun fln bi turk restaurant inda calismistim. is agirdi ama yine de surekli calisirsan ihityaclarini gorucek kadar kazanabiliordum. ustelik ilk gelisimde bursum vardi simdi o da olmayacaksenağlama. yine is bulcam insallah. calisip didincem her turlu sikintiya raziyim yeterki master a kabul edileyim:Saruboceq:
hepinize sevgiler... ben bi geliyim belcika toplantisi yapioruz tamam mi kizlara.s. :enbuyukkk:
Insallah Allah sana bir kapi acar hersey kolyalasir canim yeterki iste hersey gonlunce olur insallah kolay is bulup ta okursun ben afyonlu deilim ama konya yunak ilcesindenim gentte bizim akraba coktur nereye gitsek birinle rastliyorsun neyse yine de ben brukselden uzak duruyorum daha rahat yasiyorum
Amin, amin! cok tesekkur ederim. İnsallah sizin dilekleriniz de dua yerine gecer:Saruboceq: canım gent te kıme sorsak emırdaglıyım dıordu da ondan sordum... buarada benim okulum brükselde olacak ama ben bıraz korkuorum brükselden. gentten sonra pek guvenli gelmior bana.korkuyorum:çok üzgünüm: bir de gentte herseyı bılıorum ne nerdedır fln. o yuzden ınsallah uygun bır ev bulup gentte yasayacagım. okul ıkı gun fln olucak trenle gıdıp gelırım dıorum.
buarada senın yasadıgın yerın adı ne? ınsallah memnunsundur hayatından..
sevgılera.s.
ben brukselden 10 km uzaklikta asse semtinde oturuyorum cok sakin ama rahatim bruksel cok kalabalik her cesit insanlar var sende gentte kalirsin bruksele gidip gelirsin trenle cabuk oluyor brukselide alisirsin bise lazim olursa etrafta turk var daha cok schaerbeek semtinde neyse belki de sana yardimim dokunur bruksele falan ihtiyacin bilgin olursa ben buradayim
verviers halkinin çogunlugu doguludur...
irkçilik yapmiyorum ama hemen hemen hepsine pkk yandasidir?
arkadas verviers'yi neden soruyor olaki? orda türk yasamaz pkk yandaslari yasiyor!!!
kiz dishy, ben verviers deyim ic anadolu'danim valla turk um mecbur yasiyorum evet cok turk var kurt ve alevide var maalesef ne yaparsin...pkk baayrakli dernekleride var cogu kez camlari kiriliyor kavga cikiyormus
ayrica verviers yi hicmi hic sevmiyorum ama bir turk olarak burada yasiyorum kurt degilim pkk li hic degil......ayrica belcika'nin heryerinde pkk li mevcut cunku onlar icin bu ulke cok rahat bu ulke onlari koruyor savunuyor verviers ye has oldugunu sanmiyorum sen neden bu kadar tepki gosterdin bilmeden anlamadim arkadas su yuzden soruyormus evlenip verviers gibi bir yere gelin gelecekmis meraki bu yuzden yani sanmiyorum ki pkk li biri olsun