Belçika Paylasim Alani(Tanisma)

benim bir tanidigim spa'da kaldi uzun bir sure ve belediyesi surekli evrak isi için verviers'ye yollardi
bizde mecburen evraklarin pesinden kosardik brukselde yasadigimiz halde
ben cok eskiden beri bilirim ki verviers'de pkk yandaslari yasar
turk cok cok azdir belki parmakla gosterilecek sekilde
dikkat etmissin ben pkk yandasi dedim ve dogulu dedim ama kurt kelimesini kullanmadim
benim erkek ark'imda kurttur
kurtlere pkk yandasi diyerek ayni kefeye koymak istemedim, her kurt elbette ki terorist degildir...
ben biliyorum ki verviers'deki pkk'lilar, daha saldirgandir bu yuzden orda surekli olay olur...
bruksel'de de var evet kurdu de cok turkude cok ama burdakiler pkk'yi desteklediklerini turklerin korkusundan bastirmak zorunda kaliyorlar...
ben dogdum dogali belçika'da yasiyorum, hemen hemen heryerde ne olup bittigini biliyorum...
kurtlerin bir kismi zaten wallon bolgesinde yayilmis vaziyette... ama verviers'de buyuk bi cogunlugu pkk yandasi olan dogululardir....
cumlelerimi seçerek konusuyorum, kurtlere hakaret ettigimde yoktur
eger hakaret ediyorsam buda terore ve onu destekleyenleredir ki bundan da yarasi olan gocunsun...

yazdigin her cumleyi katiliyorum sana hatta ben bir ara lise ye giderken sinifimda pkk li vardi onunla surekli tartisiyorduk lanetler yagdirirdim ona ne hallere sokuyorsunuz bizi diyee tamam dogru pkk lilar coktur buralarda dernekler bile kurulan cok ilk yazdigin i yanlis analamisam bundan da ozur dilerim cunki hemen sana tepkimi verdim turk kurt ayirim yapmayin diye neyse selametle

Son düzenleme:
aaa okyanuslar ikilendi:) hosgeldiniz...

bizden de size sevgiler...

Hoşbulduk teşekkür ederim,Nasılsınız tanışalım ben Dilek 31 yaşındayım ev hanımıyım bir kızım var buraya geleli 4-5 ay olacak ve evde çok sıkılıyorummmmmmmm

Merhaba,
Bende Belçika'da yasiyorum, Henüz buralara yabanciyim, ama alisirim herhalde.
<Sizleri tanimayi çok isterim, yeni arkadaslar edinmeyi severim.a.s.

slm bende belcika genk'te yasiyorum .. 2 3 sene once yazmissiniz ama yinede yazmak istedim .. belcikalilara slmm ..

meraba arkadaslar bende lommeldenim sizinle tanismak isterim bana yakin olan varsa gorusuruz

slm sanirim isminiz humeyra benim gibi
bende namurda yasiyorum insaallah msjimi gorursun
size yakinmiyim bilmiyorum ama neyse zaten buyuk bi ulke degil burasi:KK66:
:içelim:tukrbayragi

Merhaba,
Bende Belçika'da yasiyorum, Henüz buralara yabanciyim, ama alisirim herhalde.
<Sizleri tanimayi çok isterim, yeni arkadaslar edinmeyi severim.a.s.

s.a kardes valla ben buraya geleli 1yil oldu hala alisamadim
sizinde alisabileceginizi sanmam ama insaallah alisirsiniz temennim
nereden geldiniz?

Arkadaşlar belçikada hemşirelik okuma şartları nelerdir biliyormusunuz?İlerde Belçika Verviers bölgesine geleceğim.Gelince hemşirelik okumak istiyorum.Meslek lisesi bilgisayar bölümü son sınıf öğrencisiyim.Yardımcı olursanız sevinirim..

slm arkadaslar bende liege'de yasiyorum...ben bura dogumluyum...
hatice once fransizcayi iyibi ogrenmen lazim, daha sonrada yuksek okulda hemsirelik okursun ancak suphe duydugum tek konu turkiyeden getirecegin lise diplomasini belcika taniyomu bilmiyorum...
esim ticaret mezunu ama burda tekrar kursa gidip diploma aldi..buyuk ihtimal diploma sorunu yasayabilirsin, iyi arastirmak lazim...

selamlar bende agustostan sonra inş. mons a tasınacagım ama üç yıllığına mons da yasayan var mı aranız da nasıl bır yer..ikinci bebegımı de orda yapmayı dusunuom inş. hataneler falan nasıl acaba ilki sezeryandı yıne sezeryana zorlarlar mı tr. deki gibi

bana kimse cevap vermemiş mons da yaşayan yok mu yada belçikadaki sağlık sistemını anlatacak birileri..

slm........................
kimsecikler ugramiyor artik buraya, belcika'dan kimse kalmadi mi kk'da?
neredeyseniz cikin ortaya hanimlar :))

mrb kizlar aylar sonra geleyim derken kadinlarkulubu diye baska siteye dusmusum hahahaha neyse araniza tekrar geldim....
kizlar bende belcikadanim nabersinizzzz????

X