Belçika Paylasim Alani(Tanisma)

ya nerdesiniz millet? hic kimse ugramiyor buraya
yoksa hepiniz Turkiye'ye mi gittiniz............
ikinci sevinc sen nerelerdesin bir geldin birdaha ugramadin canim....:KK66:

slm arkadaslar bende aranıza 1 ay sonra katılacagım yani vize bekliyorum 21 yasındayım evlendim eşim ve bütün ailesi belçikada yasıyor.... yazdıklarınızı okudum da biraz içim karardı:KK43: yani oralar sıkıcıysa ben neyaparım offffff ya pişman olursam buarada benide aranıza alın yahuuuuuu:)))))

bence gelme pisman olursun surekli yagmur var baska birseyi yok sicaklari birakipda gelinmez buralara

sunam umitim belcikanin neresine geliyorsun tr erkek bulamadinmi bi da buralara geliyorsun be kizim

konsolosluga mülakata gittigimde orda cazgır:))kadında aynı şeyi söledi türkiyede koca bulmadınmı die ama kadere karşi cıkabilseydim erkek olmak isterdim!!!!genk'e gelin gidicem hayırlısı olsun....hem zaten ordada olsam burdada olsam benim için bi farkı yok burdada kimsem yokki zaten ordada yanlız kalbilirim!

Merhaba kızlarrr...Bende belçikada doğdum büyüdüm.Yaklaşık 3 yıldır türkiyedeyim.İnsanın memleketi gibisi yok yerimseniben

yıllar once nısanlım benı terk edıp belcıkaya gıttı.
gıdıs o gıdıs demek kı memleketını sevmeyenler de varmıs

ben bu yilda kaldim burda Allah belami versin bir turlu gidemiyorum tr'ye ye ya ev aliyoruz tadilati bitmiyor ya butun yil issiz geciriyorum yaz donemi gelince ise basliyorum offf offff, turkiye'deki evime ne zaman gidicem offf

Son düzenleme:
bruxelles deyim bende .anderlecht e umareim yakinizdir tanisiriz.

herkese selamlar bende belcikadan sitede yenim gec kaldim biraz sanirim konu coktan acilmis. bende boyle tanisabilecegim yer geziyorum yanlizlik cok zor burda hic cevrem yok umuyorum guzel arkadaslar edinizirz. bende molenbeek teyim yakiniz canim daha oncede anderlect te oturmustum bana yakin arkadaslar mesajlariniz bekliyoruma.s

atomium cok guzel sahsen ama gece gormenizi tavsiye ederim cok harika bir yer
gunduz gorurseniz eger, parkin etrafindaki copler goze batar
gecenin karanligi sakliyor etrafi....

grand-place yani buyuk meydanlik (atomium'un uzerindeki resim)
orasi resimde ki gibi degildir cok kalabaliktir gidilip gorulecek yerleri var aslinda tarihi cok sey var fakat turistleri için ama yerlileri için o kadar ozel degildir!!!

diger resimlerde bruksel'de degil ben o bolgeleri gormedim sahsen, ama turkiye gibi tarih kokan bir ulke dururken belcika o tarihin yaninda halt etmis!!!

atomium cok guzel sahsen ama gece gormenizi tavsiye ederim cok harika bir yer
gunduz gorurseniz eger, parkin etrafindaki copler goze batar
gecenin karanligi sakliyor etrafi....

grand-place yani buyuk meydanlik (atomium'un uzerindeki resim)
orasi resimde ki gibi degildir cok kalabaliktir gidilip gorulecek yerleri var aslinda tarihi cok sey var fakat turistleri için ama yerlileri için o kadar ozel degildir!!!

diger resimlerde bruksel'de degil ben o bolgeleri gormedim sahsen, ama turkiye gibi tarih kokan bir ulke dururken belcika o tarihin yaninda halt etmis!!!

tsk ederim. ben atomium biliyorum cok gittim gece gunduz guzel bir park ayrica oyle fazla cop falanda yok ortada. anladim diger bolgeleri bende gormedigim icin merak etmistim ondan sordum. sizdemi belcikada yasiyorsunuz? neresinden?

slm humeyra hosgeldin.......:KK66:)
sevememen normal canim seni anliyorum sevmesende zamanla alisirsin
sana tavsiyem kesinlikle dil kursuna git dil ogren, ehliyetin yoksada hemen surucu belgeni almaya calis canim...benim yaptigim hatalari yapma... kac yasindasin bilmiyorum ama sana benden bi tavsiye daha hemen cocuk yapma
sevgiyle kal...:KK66:

X