Ya cidden annesinin yanında hatta babası gil de duydu ya bu salak bilmiyor bir de kendinden emin şekilde diyor gerçekten anlam veremiyorumAnnesinin yanında da söylüyor diyosun acaba gerçekten ne olduğunu bilmiyor mu? Ama nasıl bilmez ya? Üşüttü diyelim. İnsan üşütünce üşüttüm der bel soğukluğu var demez ki?
Ben artık ufaktan trollendiğimi düşünmeye başlıyorum
Bel soğukluğu olduğunu sevgilin söyledi sana değil mi? Doktor ona bu şekilde söylemişse bel soğukluğunu da açıklamıştır muhtemelen. Olöadı beraber gisin doktoraE nabzına baktım da o yüzden sordum sistit yazıyordu hastalığa yoksa ayrılacağım zaten kendisinden
Ya da zayof ihtimal ama, adam da saf, sistis olmuştur, asker ortamı arkadaşları bel, sopuklupu olmuşsundur diye trollediler mi acaba diycem ama çom uçuk bir zorlama olur sanırım.Annesinin yanında da söylüyor diyosun acaba gerçekten ne olduğunu bilmiyor mu? Ama nasıl bilmez ya? Üşüttü diyelim. İnsan üşütünce üşüttüm der bel soğukluğu var demez ki?
Ben artık ufaktan trollendiğimi düşünmeye başlıyorum
Şu an mesela en son askeri kontrol için gitmişti ve ameliyat için idrar tetkikinde idrar temizdi.Bel soğukluğu olduğunu sevgilin söyledi sana değil mi? Doktor ona bu şekilde söylemişse bel soğukluğunu da açıklamıştır muhtemelen. Olöadı beraber gisin doktora
Tam olarak kendisi mi bilmiyor diye düşündüm bir de üsteleyip yok o değil diyor araştırdım diyor kendini akıllı sanıyorsa gözümden düştü bileYa da zayof ihtimal ama, adam da saf, sistis olmuştur, asker ortamı arkadaşları bel, sopuklupu olmuşsundur diye trollediler mi acaba diycem ama çom uçuk bir zorlama olur sanırım.
Canom, benim bir sakin, ol, nir. Türlü lu, aoeuyı netleltiremedin. Ya d abem kaçırıdm bilmiyorum. Dr aevgiline bel soğukluğu var demii mi? Yolsa sevgilin tahmin, mi yürütüyor? Belsoğukluğu cümlesi ilk kimin ağzından çıkmış bunu bir netleştirirsen daha kolay çözüşür herşey. Tekrar sorayım. Doktor sevgiline belsoğukluğu teşhisi koymuş mu? Seni d ebel soğukluğu var diye bir doktor mu söylemiş. Gayet net olmuşumdur umarımKendi diyor doktora da gittim hatta diye de üstüne çok düştüm sordum sürekli hatta e nabzına da baktım sistit vs yazdı ama söyledi artık bir kere var demek ki bu geçmişinde
Konu karın ağrısından açıldı dedim karnım ağrıdı soğuktan o da soğukta kalma ben çok kaldım soğukta ıslakta görevde belimden kaptım şifayı karnım ağrıdı vs dedi bel soğukluğu oluyor dedi bende oldum dedi doktora gittim ilaç kullandım iğne oldum dedi doktor teşhis koydu demedi bende sordum o sadece cinsel ilişki sonrası olur dedim yok canım baktım çok araştırdım değilmiş diyor dedim öyle ama yok diyor değilCanom, benim bir sakin, ol, nir. Türlü lu, aoeuyı netleltiremedin. Ya d abem kaçırıdm bilmiyorum. Dr aevgiline bel soğukluğu var demii mi? Yolsa sevgilin tahmin, mi yürütüyor? Belsoğukluğu cümlesi ilk kimin ağzından çıkmış bunu bir netleştirirsen daha kolay çözüşür herşey. Tekrar sorayım. Doktor sevgiline belsoğukluğu teşhisi koymuş mu? Seni d ebel soğukluğu var diye bir doktor mu söylemiş. Gayet net olmuşumdur umarım
Sen bayağı panikledin ya da kafan şuan çok, dolu sanırım. Doktor belmsoğukluğu demiş mi diyorum idrar temizdi diyosun bak soru o değil güzel insan. Dokto mu demiş belsoğukluğu var diye? Nerden çıkmış o teşhis?Şu an mesela en son askeri kontrol için gitmişti ve ameliyat için idrar tetkikinde idrar temizdi.
Sen bayağı panikledin ya da kafan şuan çok, dolu sanırım. Doktor belmsoğukluğu demiş mi diyorum idrar temizdi diyosun bak soru o değil güzel insan. Dokto mu demiş belsoğukluğu var diye? Nerden çıkmış o teşhis?
Senin yok demen bir şeyi değiştirmez. İnternette yazan bu de,sadece cinsel yolla bulaşıyor de. Hatta al ekran resmini at. Sana doktor mu dedi bu bel soğukluğunu yoksa sen kendin mi teşhis koydun kendine diye sor.Konu karın ağrısından açıldı dedim karnım ağrıdı soğuktan o da soğukta kalma ben çok kaldım soğukta ıslakta görevde belimden kaptım şifayı karnım ağrıdı vs dedi bel soğukluğu oluyor dedi bende oldum dedi doktora gittim ilaç kullandım iğne oldum dedi doktor teşhis koydu demedi bende sordum o sadece cinsel ilişki sonrası olur dedim yok canım baktım çok araştırdım değilmiş diyor dedim öyle ama yok diyor değil
Kendisi tahminde bulup mu araştırmış? doktora gidince bel soğukluğu olabilir demişler ve onuniçin test yapmış aonra temiz, mi çıkmış?Tam olarak kendisi mi bilmiyor diye düşündüm bir de üsteleyip yok o değil diyor araştırdım diyor kendini akıllı sanıyorsa gözümden düştü bile
Aynen doktor mesajı da var elimde 2 gün önce açtım konusunu ama yok yani tekrar diyeceğimSenin yok demen bir şeyi değiştirmez. İnternette yazan bu de,sadece cinsel yolla bulaşıyor de. Hatta al ekran resmini at. Sana doktor mu dedi bu bel soğukluğunu yoksa sen kendin mi teşhis koydun kendine diye sor.
görevde ağrı çekiyor adı çekiyor sonra hastaneye gidiyor ilk idrar testi üriner sistem enfeksiyonu ilaç kullanıyor geçmiyor sonra tekrar gidiyor sistit diyor bu kendini nasıl bu kanıya varıyor doktor demeden araştırıp öyle gittim diyor demek ki yapmış bir halt gidiyorKendisi tahminde bulup mu araştırmış? doktora gidince bel soğukluğu olabilir demişler ve onuniçin test yapmış aonra temiz, mi çıkmış?
Bel soğukluğu yok anladığım kadarıyla sistit başka bir şey çünkü. Ama dediğin gibi belliki bir haltlar yemiş ki aklına bu ihtimal gelmiş. Şimdide yok bel soğukluğu cinsel yolla bulaşmaz diyerek sıyrılmaya çalışıyor.görevde ağrı çekiyor adı çekiyor sonra hastaneye gidiyor ilk idrar testi üriner sistem enfeksiyonu ilaç kullanıyor geçmiyor sonra tekrar gidiyor sistit diyor bu kendini nasıl bu kanıya varıyor doktor demeden araştırıp öyle gittim diyor demek ki yapmış bir halt gidiyor
Aynen öyle sıyrılmasın boşuna internette yazıyor doktor mesajı da var elimdeBel soğukluğu yok anladığım kadarıyla sistit başka bir şey çünkü. Ama dediğin gibi belliki bir haltlar yemiş ki aklına bu ihtimal gelmiş. Şimdide yok bel soğukluğu cinsel yolla bulaşmaz diyerek sıyrılmaya çalışıyor.
Bir de kırmızı kan hücresi vs gözükmüş idrarda o zamanAynen öyle sıyrılmasın boşuna internette yazıyor doktor mesajı da var elimde
İnşallah cahilliğinden karıştırmıştır yalan söylememiştir demek istiyorum ama idrar yolu enfeksiyonu olan biri neden bel soğuğu kaptım desin. Benimde idrar yolu enfeksiyonum oldu bir ara belimde soğuk moğuk olmadı yaniAynen öyle sıyrılmasın boşuna internette yazıyor doktor mesajı da var elimde
O zaman nelösoğukluğu yok.görevde ağrı çekiyor adı çekiyor sonra hastaneye gidiyor ilk idrar testi üriner sistem enfeksiyonu ilaç kullanıyor geçmiyor sonra tekrar gidiyor sistit diyor bu kendini nasıl bu kanıya varıyor doktor demeden araştırıp öyle gittim diyor demek ki yapmış bir halt gidiyor
Vallahi bilmiyorum ısrarla soruyorum yok o o değil diyor annesi yanından geçti bir de annesinin yanında söylüyor anlamadım yani aklımı ermedi oraya diyorum yok yani bunu internetten okuyup ben öğrendim yaniİnşallah cahilliğinden karıştırmıştır yalan söylememiştir demek istiyorum ama idrar yolu enfeksiyonu olan biri neden bel soğuğu kaptım desin. Benimde idrar yolu enfeksiyonum oldu bir ara belimde soğuk moğuk olmadı yani
Acaba soğukta kaldım,belimi falan soğukta bıraktım mı demek istedi