Cevap da beğendiremiyoruz.Amacımız dalga geçmek değil ama defalarca bu hastalığın cinsel yolla bulaştığı yazıldı. Sen hala soğukta kaldı ondan mıdır gibi komik şeyler söylüyorsun. E diyoruz sana hala inanmak istemiyorsun. Dalga geçmesinde ne yapsın insanlar?
Kendisi bel soğukluğu olduğunu düşünüp bana söyledi deseydiniz daha iyi anlaşılırdıTamam şimdi anladım ilk muayene de enfeksiyon idararda var mı diye gitmiş aradan 1 ay geçiyor tekrar gidiyor ve sistit diyor doktor onun için antibiyotik iğne vs almış
Nasıl yani? Adam da mı bel soğukluğunu soğukta kalmak zannediyomuş?Kendisi bel soğukluğu olduğunu düşünüp bana söyledi deseydiniz daha iyi anlaşılırdı
Konuşurken diyor ki bel soğukluğu falan dedi ama kendisine defalarca sordum emin misin sadece cinsel yolla bulaşıyor bu o bana hayır görevdeyken rahatsızlandım hatta kötü oldum gittim iğne falan oldum dedi yani ya kendisi tam bilmiyor hastalığın ne olduğunu çünkü aradım kaç kez sordum ailesi vs de biliyor ne hastalıklarının olduğunu yoksa bu şekilde gerçekten ayrılacağım kendisindenKendisi bel soğukluğu olduğunu düşünüp bana söyledi deseydiniz daha iyi anlaşılırdı
Ay ahahahshhssh çok iyi.Nasıl yani? Adam da mı bel soğukluğunu soğukta kalmak zannediyomuş?
Belirtileri aramıştır int eyvah bel soğukluğu bu demiştir bir ilişki yaşadıysa bunun etkisi ileNasıl yani? Adam da mı bel soğukluğunu soğukta kalmak zannediyomuş?
Şöyle bir de bunu sesli şekilde söyledi dışarıda görüntülü konuşurken bilmiyorum kendisi mi bu konuyu bilmiyor öyle konuşuyor kendinden emin bir şekilde bir deNasıl yani? Adam da mı bel soğukluğunu soğukta kalmak zannediyomuş?
Bir ilişki yaşadığı kesin bundan dolayı bel soğukluğu oldugunu düşünmüş tahlillerde başka bir rahatsızlık olduğu ortaya çıkmış mesane enfeksiyonu var e nabız sonucuna göreKonuşurken diyor ki bel soğukluğu falan dedi ama kendisine defalarca sordum emin misin sadece cinsel yolla bulaşıyor bu o bana hayır görevdeyken rahatsızlandım hatta kötü oldum gittim iğne falan oldum dedi yani ya kendisi tam bilmiyor hastalığın ne olduğunu çünkü aradım kaç kez sordum ailesi vs de biliyor ne hastalıklarının olduğunu yoksa bu şekilde gerçekten ayrılacağım kendisinden
Evet ürolojiye gitmiş ve üriner sistem enfeksiyonu diye gitmişBir ilişki yaşadığı kesin bundan dolayı bel soğukluğu oldugunu düşünmüş tahlillerde başka bir rahatsızlık olduğu ortaya çıkmış mesane enfeksiyonu var e nabız sonucuna göre
2 ihtimal varŞöyle bir de bunu sesli şekilde söyledi dışarıda görüntülü konuşurken bilmiyorum kendisi mi bu konuyu bilmiyor öyle konuşuyor kendinden emin bir şekilde bir de
İki gündür düşünüyorum yani böyle saçmalık olabilir mi diye bir de bana belimi hep sıcakta tuttum ondan sonra doktor çocuğun olmaz kısır olursun falan demiş bu da kendini hep sıcakta tutmuş2 ihtimal var
İlk ihtimal ya adam da bel soğukluğunun gerçekten ne olduğunu bilmiyor. İkinci ihtimal seni yiyor.
Bel soğuklu dediğim gibi cinsel yolla bulaşan bir hastalık. Ve eğer sevgilinde bu hastalık varsa daha önce kimseyle birlikte olmadım diye yalan söylüyor sana.
Bana 2. ihtimal daha kuvvetliymiş gibi geliyor. Çünkü kimse durup dururken bende bel soğukluğu var demez. Üstelikte bu hastalığı bilmiyorken hiç demez. Sen mesela nasıl bulaştığını,ne olduğunu bilmediğin bir hastalık için bende bilmem ne hastalığı var diyip,teşhis koyabilir misin kendine? Durup dururken bende bel soğukluğu var der misin? Hastalığın ne olduğunu bilmiyorsun,nerden geldi aklına bu ihtimal? Nasıl koydun bu tanıyı demezler mi adama?
Doktor mu demiş buna bende bel soğukluğu var diye yoksa bu kafasından mı uydurmuş?İki gündür düşünüyorum yani böyle saçmalık olabilir mi diye bir de bana belimi hep sıcakta tuttum ondan sonra doktor çocuğun olmaz kısır olursun falan demiş bu da kendini hep sıcakta tutmuş
Kendi diyor doktora da gittim hatta diye de üstüne çok düştüm sordum sürekli hatta e nabzına da baktım sistit vs yazdı ama söyledi artık bir kere var demek ki bu geçmişindeDoktor mu demiş buna bende bel soğukluğu var diye yoksa bu kafasından mı uydurmuş?
Doktorun tavsiyeside ayaklarını sıcak tut çocuğun olmaz diyen ninelerden halliceymiş. Kız vallaha kandırıyor bu adam seni.
Valla o zaman yanlış anlama ama sevgilin ya çok cahil adı bel soğukluğu diye bu hastalığı soğukta kalmak falan zannediyor ya da seni koparıyor.Kendi diyor doktora da gittim hatta diye de üstüne çok düştüm sordum sürekli hatta e nabzına da baktım sistit vs yazdı ama söyledi artık bir kere var demek ki bu geçmişinde
O kadınlarda öyle oluyor zaten ama jdjffk. Tam tersi soğuk yarıyor erkeğe.Doktor mu demiş buna bende bel soğukluğu var diye yoksa bu kafasından mı uydurmuş?
Doktorun tavsiyeside ayaklarını sıcak tut çocuğun olmaz diyen ninelerden halliceymiş. Kız vallaha kandırıyor bu adam seni.
Eğer öyle bir şeyse zaten yol gözüktü ona güvenmiyorum artık kendisine bir de annesinin yanında da diyor evet öyle hastalığım vs diyeValla o zaman yanlış anlama ama sevgilin ya çok cahil adı bel soğukluğu diye bu hastalığı soğukta kalmak falan zannediyor ya da seni koparıyor.
Valla ben şaştım kaldım ne diyeceğimi bilemiyorum artık.Eğer öyle bir şeyse zaten yol gözüktü ona güvenmiyorum artık kendisine bir de annesinin yanında da diyor evet öyle hastalığım vs diye
Ben daha çok şaşkınım yani ne yapacağımı şaşırdımValla ben şaştım kaldım ne diyeceğimi bilemiyorum artık.
Annesinin yanında da söylüyor diyosun acaba gerçekten ne olduğunu bilmiyor mu? Ama nasıl bilmez ya? Üşüttü diyelim. İnsan üşütünce üşüttüm der bel soğukluğu var demez ki?Ben daha çok şaşkınım yani ne yapacağımı şaşırdım