Sogukta kalmakla ilgisi yok bunu nereden cıkardınız?Bel soğukluğu sadece cinsel yolla mı bulaşır Bir erkeğe veya bir erkek çok soğuklarda kalırsa bel soğukluğu yaşar mı? Lütfen cevap verir misiniz ?
Erkek arkadaşım çok önceden yaşamış böyle dedi inanmadım yani şimdi sadece cinsel yolla mı bulaşıyorSogukta kalmakla ilgisi yok bunu nereden cıkardınız?
Bakterinin neden oldugu cinsel yolla bulasan bir enfeksiyon bel sogukluğu.
Öyle mi oluyor kendisi de diyor çok araştırdım kimseyle birliktelik dahi yaşadım diyor ve asker kendisi sürekli görevde afrindeyken yaşamışBel soğukluğu kronikleşmiş griptir aslında . Cinsel yolla değil hapşurukla bulaşır. Sevgiler
Ooooff enişte fena yemiş seni.Öyle mi oluyor kendisi de diyor çok araştırdım kimseyle birliktelik dahi yaşadım diyor ve asker kendisi sürekli görevde afrindeyken yaşamış
öyle mi diyorsunuzOoooff enişte fena yemiş seni.
öyle mi diyorsunuz
Tamam işte kalabalık ortamda bulaşmıştır . Üşüttüyse demekkiÖyle mi oluyor kendisi de diyor çok araştırdım kimseyle birliktelik dahi yaşadım diyor ve asker kendisi sürekli görevde afrindeyken yaşamış
O zaman daha vahim? Cunku bel sogukluğu en cok erkek erkeğe birliktelikte görülüyormus.Öyle mi oluyor kendisi de diyor çok araştırdım kimseyle birliktelik dahi yaşadım diyor ve asker kendisi sürekli görevde afrindeyken yaşamış
Öyle tabiki deöyle mi diyorsunuz
kötü şartlarda göreve gidiyordu banyoyu bile zor yapıyorlardı soğuk ve ıslak yerde çok oturdum vs. DediTamam işte kalabalık ortamda bulaşmıştır . Üşüttüyse demekki
Bir şey dicem bilerek mi yapıyorsun? Ya bizi trollüyorsun ya da gerçekten çok safsın. Yazmışlar işte sadece cinsel yolla bulaşan bir hastalık olduğunu,sen hala "soğukta çok kaldım dedi" gibi saçma bir cevaba inanıyosun.kötü şartlarda göreve gidiyordu banyoyu bile zor yapıyorlardı soğuk ve ıslak yerde çok oturdum vs. Dedi
Evet aynen, ıslak yerler ile çok muhatap olmuş.kötü şartlarda göreve gidiyordu banyoyu bile zor yapıyorlardı soğuk ve ıslak yerde çok oturdum vs. Dedi
Tamam işte yaşa taşa başa oturma der büyükler. Senin ki hepsine oturmuş şifayı kapmışkötü şartlarda göreve gidiyordu banyoyu bile zor yapıyorlardı soğuk ve ıslak yerde çok oturdum vs. Dedi
Ne trolü ya ne saçmalıyorsun bilmiyorum sordumBir şey dicem bilerek mi yapıyorsun? Ya bizi trollüyorsun ya da gerçekten çok safsın. Yazmışlar işte sadece cinsel yolla bulaşan bir hastalık olduğunu,sen hala "soğukta çok kaldım dedi" gibi saçma bir cevaba inanıyosun.