Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yanlarımdan şikayetçiyim kafamçokkarıştı
ben niveanın inceltici kremini kullanıyom yeşil bir renk ama harika ben çok memnunun
etkisi yan yağlarımı ve karın bölegemi inceltmesi ama yemeğime dikkat edip bol su içmem vede hergün yürüyüş yapmamda etkili kremi bi güzel yediriyom sonrada çıkıyom dışarı başlıyom yürümeye ama müthiş yaptı yaza kadar incecik belim olur
Yeşil bir krem dedin Niveanın. Tam adı ne acep ? Ben de mi denesem ? Sonuçta çok pahalı bir ürün değil Nivea.. Ben de düzenli Spor yapıyorum ve de beslenmeme dikkat ediyorum... O yüzden sordum. Destekleyici bir ürün olabilir...
canlarım dün ben yeşil çaya başladım, günde 3 kez içmeye çalışıcam :sm_cool: haftanın üç günü 1'er saat de spora gidiyorum ama yememden hiç azaltamıyorum :1no2:
bu arada keten tohumunu kullanan var mı aranızda?
canımcım şuan işyerindeyim akşam eve gittiğim gibi ismini tam olarak yazarım sabah akşam kullanıyom ben sabah yürüyüşe çıkıyom sürünce akşamda yerimde hoplayıp zıplıyom hareket olsun diye
kızlar benim bir sorunum var.
Ender saraçın şu tavsiye ettiği stret. film ile karın ve basenleri sarma ve spor yapma yani terleme yöntemini yapmaya çalışıyorum. Fakat o sıkı sıkı sardığım stretç filmler bir süre sora spor hesansında kayıp gidiyor ve düşüyor.
fisfisfis
üfff. terliyorum terlemesine. Ama neden sonuna kadar durmuyor bu folyolar ? Bir fikri olan var mı ? Çözüm önerisinde bulunacak olanlar varmı ?