Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar Barbara Bortun selülit inceltici kremi tam ismini gene unuttum. Beyaz bir tüp (Diş macunu gibi ) ÜStünde tutuncu renkle şerit var. Tam ismini yarın yazarım söz unutmayacam.
Spor Salonuna Gidiyorum Ve Hocalar Belden Problemliler Için Bir Hareket Verdiler Sizede Söyleyeyim çokda Basit.
Ayakta Iki Ayağiniz Bitişik Hazir Ol Pozisyonunda Durun Ellerinize Ister Bi Ağirlik Alin Ister Almayin Kollarinizda Vücudunuza Bitişik Olsun Bu şekilde Bir Sağa Bir Sola Eğilin Ama Sadece Belden!!!!
Omuzlarda Sabit Durucak Bu şekilde Yanlariniz Ve Beliniz Hareket Ediyor Ilk önce Aci Hissediyorsunuz Ertesi Gün Caniniz Yanacak Bu Işe Yaradiğini Gösterir Kaslariniz Harekete Geçmiş Demektir Ki Bu Hareketi Ilk önce 30 Kere Ertesi Gün 3 Dakika Sonra 5 Dakika Olarak çoğaltin Uzatin.
Hergün Akşam Yapmaniz Işinize Yarar Umarim
37 yaşındayım ömrüm bacaklarımı indirip kaldırmak duvara vurmak aklına gelebilecek ne varsa yapmakla geçti en sonunda 1 ay önce liposuction yaptırdım.:1yes2:
arkadaşlar benim normalde kilol öle fazla değil 48 kiloyum.ama basenlerim yanlarında çıkıntı oluştu yağ şeklinde başka biyerimde yok ama..sinir oldum acaba duvara vursam geçer mi: