Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bacaklari yanlara dogru kaldirip indirerek yapilan hareketleri dene..ama yok oyle hemen vazgecmek...indir kaldir indir kaldir ..yat yere yan bi sekilde uzan ..yine indir kaldir indir kaldir...yanlara calis sürekli..ayakta ve yerde... off off iyi anlatiyom da azcik da bende olsa be yav
can simidi gibi olan göbek çevresi yağdan iki ayda kurtuldum nasıl mı? biraz yemekten kıstım, biraz yürüyüş yaptım ve günde 2 kupa YEŞİL ÇAY içtim. Yeşil çayın yağ yakmada büyük etkisi var, kendi üzerimde denemeseydim inanmazdım ama öyleymiş.....
eğer o yan yağlar için denenmiş ve faydasının görüldüğü egzersizler varsa lütfen yazın. ben bir egzersiz yaptım epeyce gitti.az kaldı ama o hareketi yapmaktan bıktım.başka hareketler istiyorum.size söyleyim.yere yan yatın vücudunuz düz olsun dirsenizi yere dayayarak başınıza destek verin daha sonra üstteki bacağnızı gergin olarak ve yan etlerin sıkıştığını hissedecek kadar kaldırın.amakendinizi hafif öne doğru verip kaldırınca bacağı yan etlerin sıkılaştığını hissedersiniz. sabırlı olun gitmiyo demeyin. iki ay kadar yapın gözlerinize inanamayacaksınız.ama yan etlerin sıkıldığını mutlaka hissetmelisiniz egzersizi yaparken. hadi kolay gelsin...
arkadasım biraz yürüyüsten kastın düzenli bir yürüyüs mü yoksa benim yaptıgım gibi duraga cık, vapura yürü vs vs bu tarz yürüyüşler mi? benneyaptımkiCADIARZU
Soruyor Musun Nedeninin Neden Aç Karnina Die... Bir De Bu Göbek Için Değil Yan Yağlar Için
eewt kesınlıkle katılıyorum benımde kılo problemım yok dusuk bel gymekten belım kalınlastı ve çok kotu duruyor
ya canım benimde aşırı yok ama bu hareketi yaparken kendini biraz öne vererek yap sıkışmıyorsa aynı pozisyonda ama bi iki farklı duruşla nasıl sıkışıyuorsa o şekil yapyan yaglarda var bende ama cok sıkılar nasıl eriyecekler bilmiom senin tavsiyelerini uygulayacagım cünkü bel kıvrımım belli olmuyo:1shok::1no2:bi de bu sabah denedim ama etlerim sıkısmıo sadece kaslarım gerilio etlerim sıkısacak kadar cok degil cnkü...