- 26 Eylül 2007
- 6.481
- 23
- 358
- 44
ben kafaya taktım korse alacam onu giyecem...
olmazsa korsenin altına da streç sararımm:)
işe yararsa haberim olsun sırnaşık şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kafaya taktım korse alacam onu giyecem...
olmazsa korsenin altına da streç sararımm:)
Ben streç film sardığımda içine herhangi bir şey sürmüyorum , 3-4 kere sarıyorum ve üzerine dar bir şey giyiyorum , sorun olmuyor a.s.
Ben de öyle yapayım bari. bundan böyle yağ mağ sürmicem.. Direkt sarıcam.
Kızlar düşük belli pantolonlarda sizinle hemfikirim. 37 yaşındayım. 3 sene öncesine kadar bende simit dediğimiz görüntü yoktu. çünkü genelde orta bel tabir edilen pantolanlardan giyordum. fakat şu anda bu pantalonlardan bulamıyorum. mecburen düşük belli giyiyorum ve durum söylediğim gibi 3 senedir simitlerimle mücadele ediyorum. Birde göbek için tavsiyem sabah yataktan kalkmadan önce, dizlerinizi 90 derece olacak şekilde yukarıya kaldırarak kırık vaziyette tutun ve gövdenizle 10 defa kalkmaya çalışın. her sabah yaparsanız faydasını görürsünüz. Sürekli yaptığımda faydasını görüyorum. bırakınca ..........
Sevgili DİVATÜRK teşekkür ederim. Bandırma'da yaşıyorum. Burada hem düşük bel, hemde genelde küçük bedenler daha revaçta, bu yüzden aradığını bulmak sorun oluyor. Tavsiyen için gerçekten teşekkürlür. İlk fırsatta gideceğim.Şeniz
Merhaba kızlar, yeni yılın hepinize mutluluk ,huzur ve saglık dolu bir yıl getirmiş olmasını dilerim. Arkadaşlar 1 haftadır düzenli sauna şortumu giydim geceleri, 3 haftadır da niveanın losyonunu kullandım ve göbegim mütiş toplanmaya başladı. 100cm den aşagı bir türlü inmeyen göbek ölçüm şuan 97 cm oldu ve inşlh daha da inecek. Ben denemenizi tavsiye ederim. Tekrar sizlere yazmaya devam ederim, hoşçakalın:enbuyukkk:
Bu sauna şortu nasıl birşey ve nerede bulabilirim acep ?
kızlar merhaba ben nivea bodyQ sıkılaştırıcı losyon kullanıyorum oldukça menun kaldım.eşim bile şaşırdı sırnaşık şey bence süper birşey bu krem şortumuda giyiyorum. yine yazarım ama bence deneyin kızlar değer yani :lepi: