- Konu Sahibi sagnak
-
Sanırım ben bu başlığı yanlış anladım:sm_confused: ilk okuduğumda ben fıtık sorunu olan herkesin paylaşımda bulunacağını sanmıştım. Ama sanırım bebiş sahibi olma tedavisiyle ilgili burası.
Birkaç defa buradan, en azından belki bir fikir sahibi, umut olur diye ve de hep bebişlerden konuşuluyor diye fikir rica etmiştim. Ama ne yazık ki hiç cevap alamadım:1no2: tabii ki cevap vermek zorunda değil kimse. :çok üzgünüm:
Arkadaşlar bende 10 yılı aşkın bir süredir fıtık var. Sizlere özellikle çocuğu olanlara bir şey sormak istiyorum. Hadi hamilelikte son 3-4 ay dişinizi sıktınız. Çok zor olduğuna eminim, çünkü ilaç da kullanılamıyor, değil mi? Peki sonrasında çocukların bakımını nasıl yapıyorsunuz? Yardım eden bir aile büyüğünüz mü var? Ben arkdaşlarımın bebeklerini bile 6-7 kilo olduklarında biraz kucağımda gezdirsem, o akşam yataklık oluyorum.senağlama
Canim belki cevap vermemisim diye dusunmustum. Sen cocugu olanlardan sormusun.Malesef basimdan bu olay gecmedigi icin ben de senin gibi yarin yuruyemeyecek halde olabilirim diye sormustum. Seni uzecek birsey yazdiysam kusura bakma.
ilk mesajını okuduğumda gerçekten üzüldüm. Çünkü ben bu sitede tarama yapmadan, olabildiğince çok mesaj okumadan yorum yazmıyorum. Kaldı ki ilk defa böyle bir meaj yazmıştım. Yani cevap alamadığımdan bahsetmiştim, ama dikkat edilirse, zaten sonunda da belirtmiştim kimse cevap vermek zorunda değil diye.
O mesajı da duygusal olarak, sağlık sorunlarımdan dolayı, çöktüğüm bir anda, yine belk ibir umut bulurum diye foruma girip, konularıma bakıp, hala bu konuda, yani fıtığı olup da çocuk büyütebilen var mı? sorusuna bir cvp olmadığını görünce, bunun bir çözümü olmadığını, yani içimdeki şu anda olmayan ama olabilme ihtimali olan ümitleri de unutmam gerektiğini anladığımda yazmıştım.
Sonraki mesajına sevindim. Ama lütfen okuduğumuz mesajları genelleme yapmadan, iyice anlamadan acımasızca cevaplamayalım. Ben de mesajımda yanlış ifade etmiş olabilirim kendimi tabii.
Herkese ağrısız günler, acil şifalar.:enbuyukkk:
10seneden fazla bel fitigi sorunun yasamaktayim. Son 3-4 sene icerisinde biraz fazla hareket olunca sag bacak ve bel kisimda dayanilmaz agrilar olur.doktorlara gittim.daha dogrusu iyi doktor veya hastane lazim-Istanbulda.Senelerce cocuk istedigimizden dolayi once cocuk sonra fitik diyordum.Ama son zamanlari fitik cocuk olmaya etkiliyor mu diyen soru kafamda surekli var... ne yapsam? :çok üzgünüm:
canım çok geçmiş olsun bende 3 yılı aşkın bel fıtığıyım o ağrıları çok ii bilirim geceleri uykudan uyandıran ağrılar benim fıtık olmadan önce kızımın doğumunda belim çok ağrıdı doğum sancıları başlayıp çocuk dağana kadar sürdü hemde öyle şiidetli ağrıydıki anlatamam sana ve doğumdan sonra ara ara yoklamaya başladı bi ağrılar ben önemsemedim taki 6 yıl gecene kadar ve bel fıtığı olduğumu öğrendim benim tahminime göre doğumda oldu ama bel fıtığı varken hamilelik nasıl olur bilmiyorum sanırım epeybi rahatsızlık verir gebelik ilerledikçe tabi bu benim tahminim neyse rabbim cümlesine acil şifa varsin a.s.
Slm arkadaslar amelyattan korkuyorum. Ne yapacagimimi bilmiyorum. baska doktora danismak istiyorum. kafam karismis durumda.
merhaba bence başka doktorada git onlarda ameliyat derse öle ameliyat ol korkma diycem ama bende korkarım bıçak altına yatmaya allah yardımcın olsun geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?