- Konu Sahibi sagnak
Merhaba canım, ben 2,5-3 aydır bel fıtığından yatıyorum. İlk gittiğim doktor beni de fizik tedaviye gönderdi, 14 gün fizik tedavi gördüm ve ağrılarım arttı. Sonra başka bir doktora gittim ve bana büyük bir hata yaptığımı söyledi, akut dönemde yani yeni başladığında fizik tedavi hastalığı ilerletebiliyormuş, o çok sonraki adım dedi. Şimdi senin tek yapacağın sırtüstü yatmak. Omurgamda 2 yerde fıtık vardı ve şimdi normale dönmeye başladım. Sadece istirahat et, kas gevşeltici verdiyse doktor onu kullan ve hiç acele etme, geçmesi zaman alıyor. Ben de 2 yönlüydü, hem sağda hem solda, ayağımın üstüne basamaz hale gelmiştim. Birde annemden öğrendiğim kocakarı ilacım var çok basit. Eşin, annen kim yapabilirse sıcak suyu çelik tencereye koyacak, sen uzanacaksın, sıcak suyla havlunun orta kısmını ıslatıp suyunu sıkacak, dayanabileceğin sıcaklıkta beline koyacak, soğumadan diğer bir havluyla devam edecek. 15-20 kez her akşam sabah bunu tekrarlayacaksın sonunda bir kas gevşeltici kremi hafifçe sürecek. Sonunda beline kuru bir havlu sarıp yatacaksın. Gör bak en kısa zamanda ayağa kaldırıyor İnşallah, ama hiç eğilmeyecek, bişey kaldırmayacak hep sırtüstü yatacaksın. Bunları yeni yaşayan biri olarak öneriyorum. İnşallah bana dua edeceksin.
merhaba canim coktan bu yaziyi acamadim. Suan nasilsin.agrilar hala var mi?Doktordan bir sorarmisin sicak kesinlikle yasakmis/Kendine dikkat et. Mutlaka sor. gecmis olsun.Yuzme iyiymis ama sicak hersey zararliymis.haber ver.