Merhaba canim gecmis olsun! cok tsk edrim.!
Bazilari agri olmuyor diyorlar bazilari ise agri oldugunu soyliyorlar.Acaba amelyata mi baglidir? malesef ben kararimi veremedim ne de tup bebege giremedim once dayanabilirsin diyince tup bebege dusundum ama fitik amelyatini sonunda yaptirmaliyim cunku her sene agri sik olmaya basladi.Suan sicak tutarak agridan kurtulabilirim egzersiz tembellik yuzunden suan biraktim ileride ne olacak onu da dusunup duruyorum......Ins cocuk sahibi olup cocugum 1-2 yasina kadar dayanabilsem sonra yaptiracagim....
Dr acik amelyat oneriyorlar .....Canim senin amelayatin nasildi?
slam arkadaşlar bende 3 gün önce öğrendim bel fıtığı olduğumu,moralim çok bozuldu
banada fizik tedavi önerdi doktor.Ama çoğundan duyduğum kimse bi faydasını görmemiş
sporada gidiyorum zararı olurmu bilmiyorum amaa bırakmakda istemiyorum.kilo almamam lazımmmış hatta kilo vermem gerek şaşırdım kaldım valla.ne yapayım ya offffff ya lütfen yardım
evet arkadaşım valla bende bıktımya bu uyuşmalardan, ama bana başlangıcı diyorlar ya ben ne zamana kadar böyle olucam, burda doğru dürüst doktorda yok işim zor yazın memlekete gidicemde fizik tedavi uzmanına çıkıcamda bazen geçiyor gibi oluyor moralim düzeliyor biraz iiş yapayım yine artıyor bu uyuşmalar yine moral sıfır oluyorsenağlama
slam arkadaşlar bende 3 gün önce öğrendim bel fıtığı olduğumu,moralim çok bozuldu
banada fizik tedavi önerdi doktor.Ama çoğundan duyduğum kimse bi faydasını görmemiş
sporada gidiyorum zararı olurmu bilmiyorum amaa bırakmakda istemiyorum.kilo almamam lazımmmış hatta kilo vermem gerek şaşırdım kaldım valla.ne yapayım ya offffff ya lütfen yardım
arkadaşım çok geçmiş olsun ama sakın işini son ana bırakma. uyuşmalar da başladıysa ilerlermiş demek ki :bbo: baktın ki baya baya uyuşuyor. hani bacağına birisi sarılmış gibi oluyor hemmen iyi bir doktor bul ve ameliyat ol. benim düştüğüm hataya düşme. yani çok bekleme oldu mu a.s. fizik tedavi beni daha da beter etti ama umarım sana iyi gelir canım yerimseniben çok çok geçmiş olsun, seni çok iyi anlıyorum :1hug:
ben 28 yasında olmama ragmen bel fıtıgım var ilerlemiş durumda dedi doktorum tomografi sonucuna bakıp. spralle korunuyordum ben spral ve kadın hastalıgına dikkat et dedi yani enfeksiyon bile bel fıtıgnda zararlı olurmus düzenli kadın dogum dr uma gitmemi önerdi bende zaten bel agrısı die pek bişiy kalmadı cünki artık sag ayagım cok kötü agrıyor belden cıktı yani bu agır kaldırma fazla yürüme dogum yapma yasaklar cok ama ben yinede tek cocukla kalmayı düşünmüyorum. hamile kalırsan yataktan kalkamazsın dedi ameliyat önerirmisiniz dedim gecn yasta riskleri cok oldugu için onuda önermedi ne diyeyim biraz zengin hastalıgı bu hiç bir iş yapmadan yaşa. allah şifamızı versin ama ben sonunda felc olmaktan cok korkuyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?