Bel Fıtık sorunu yaşayanlar neredesiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sagnak
valla arkadaşlar, ben de katıldım bel fıtığı kervanına. Son zamanlarda araştırıp duruyorum. Şuncacık genç yaşımızda ne bel fıtığı ameliyatı olucaz diye de kaçtıkça kaçıcaz. Bayan olmanun olumsuz etkileri var abii. Şimdi iyi de menopoz ve osteoporozla sıkıntılar çok artıyo diyolar. Görcez artıkın hep beraber. Fizik tedaviye devam. gider artık gittiği yere kadar...

geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun. yalnız daha önce yazdığım gibi ayağın uyuşursa ve parmaklarını oynatamaz duruma gelirsen hemen mikrocerrahi ile ameliyat ol. dikkat et beni fizik tedavi daha beter yapmıştı.

ne oluyormuş ki menapoza girince? hiç duymamıştım..

:uhm: Ben de hiç duymamıştım bunu. CADIARZU Annemin de belinde fıtık var 40 yaşlarındayken olmuştu, ama çok şükür menopoz döneminde bir değişiklik olmadı :Saruboceq:

Bende de 17 yıldır var:çok üzgünüm:

bitki yağları derken canım? hAngi yağlar onuda yazarsan sevinirim..Aynı sorun ne yazık ki annemde var..fizik tedaviye gidiyo ama bunuda deneriz, ne zararı olcak ki..

benımde fıtıgım var sag tarafımda ıkı taneydı...bır aydr hastayım..yataga bıle yatdr ılk defa benı..ıkı senedr fıtık hastasıyım..bu sfer baya agır gecırıyorum.dedem amelıyat ol dıyo...doktrda amelıytalık buyuk bı fatık dedı ama kesın coummu amaelıyat nasıl guvenıcem..daha hıc fızık tedavıda gormedım...
esas zeytın yagı suruyorum bende bıraz fayda edıyo...ama kesın sonuc napıcam bılmıyorum...oturamıyorum...sag tarafım batıyo...
napmalıyım bılmıyorum

kızlarrr annemde belfıtıgı rahatsızlıgı var kaç kere hastanede aylarca yattıgımızı hatırlayamıyorumm..ama hiç birnde ameliyat olmadı kuzenim doktorrrr ameliyat kesinlikle olmaaa demiştiii iyicenee kötüleştiriyormuşş..neyse en son belfıtıgı yine tuttu bizde bi ünlü prof var onu zorla ayarladık gittik..hemenn ameliyat dedii annemde ben ilaç tedavisi olmak istiyorum geçmesse ameliyat olayım dedii..proftaa bak geçmeye geçerr bu agrıya dayanabilirsenn igne verdii 10 gün kadrrr çok kötü oldu ama geçtii.. yine arada agrıyo hemen ilaçlarını alıyo..

kizlar hepinizin yazdigini okuyamadim..
yardim ederseniz sevinirim benim sag tarafta yumruk gibi sanki katilik gibi birsey oluyor bazen egilip kalkarken tutulup kaliyorum ama bacagima vurmuyor agrisi sadecee orada agri oluyor..
fitik belirtileri nedir tam olarak??

merhaba arkadaslar...
uzun zamandır sağ bacagımda agrılarım vardı... uzun süre oturdugum ve ayakta kaldıgımda bacagım uyusuyor üzerine basamıyordum ve şiddtli bir ağrı oluyordu. son zamanlarda gun içerisinde saatlerce araba kullandıgım için agrılar çekilmez oluyordu gaza frene basmakta zorluk cekiyordum.
bugun doktora gittim. siyatik sinirin sıkışıyor. bel fıtıgı baslangıcı dedi. 3 ilaç verdi ve 10 gun sonra kontrole cagırdı mr cekilecekmiş duruma göre...
ben cok pimpirik bir insanım. bu konuda tecrübeli cok arkadsım var burda. ne olur beni rahatlatınnnnn opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar,ben de bel fıtığı çekiyorum.Ne bitkisel yağlarmış,ne de ilaçlar.Hiçbiri bana iyi gelmedi.Arada ağrı atakları yaşıyordum.Bir günüm iyiyken diğer günüm beter halde geçiyordu.Yerde sürünüyordum.Önce yün bel kemeri aldım kendime.Gece yatarken mutlaka onu takıyorum.Eğilip kalkerken çok dikkat ediyorum.Eğilmem gerektiği durumda mutlaka çömeliyorum.
Bir de eşimle aldığımız masaj koltuğu müthiş iyi geldi.Masaj koltuğu derken hani minder gibi oluyo siz sandalyeye ya da koltuğa koyuyorsunuz.Belime sırtıma bir masaj yapıyor.Resmen böyle belimi yoğuruyor.Bakıyorum hafif ağrı hissediyorum.Hemen kullanıyorum.Omurlarımı açıyor.Herkese tavsiye ederim. GEçmiş olsun

Bir de ben ameliyat taraflısı değilim.Üst katta emekli hemşire var.Senelerdir bel fıtığı ve boyun fıtığı çekiyor.Zaten doktorlar da son çare olarak ameliyatı öneriyorlar.Hemen ameliyat olmayın.Mutlaka her yolu denedikten sonra düşünün derim

kızlar bugun doktora gittim. mr çektirmiştim sonucunu gosterdim. 10 gunluk br ilaç tedavim olmustu ama agrılara banamısın demedi ilaçlar.
mr da 3.ve 4. omurlar arasında fıtık var dedi doktor. iğne verdi bu kez 6 gunluk sonrada ilaçlar var. yapmam için bazı hareketler verdi. ilaçlar bitince yne gecmezse gel baska bir tedavi uygulıcaz dedi. korkumdan soramadım baska tedavi ne diyee

arkadaşlar bende bel fıtığla yaşıyorum 3 senedir... fizik tedavi, kas gevşeltici iğneler, sıcak masaj ...vs.

iyi geliyor ama tek çaresi vrilen harektleri düzenli yapmak ve bel, karın kaslarımızı

güçlendirmek,esnetmek orayı...hareketleri 2 hafta yapıp biraz iyi olunca bırakrısak başa sarıyor...Allah

şifa versin...

selam
bir kaç aydır sağ ayağımda müthiş bir ağrı vardı. yürürken resmen ayağımı sürümeye başladım.bir yerde oturmadan dinlenmeden bu ağrı geçmedi.markette alışveriş , mutfakta salata yapamaz hale geldim ve dr a gittim mr istedi.mr sonucunda 3 adet fıtık var dedi ve fizik tedavi önerdi.şu anda fizik tedaviye gidiyorum.henüz bir sonuç bulamadım.ne yapmalıyım bu ağrı çekilmez oldu

Son düzenleme:

Selam,öncellikle geçmiş olsun.O ağrının nasıl bir ağrı olduğunu iyi bilirim.Evde kitlenip bas bas bağırdığımı biliyorum.Eşim beni hemen sıcak kaynar suyun altına tutuyodu.Bi süre gevşiyodum.İyi geliyodu ama yine vücut soğuyunca ağrım geri geliodu.
Eşimde ben de medikalci olduğumuz için açıkcası çok yol deniyoruz.Dün kendime özel mıknatıslı bel bantı aldım.Bu bantın içinde bakır şeritler ve özel mıknatıslar var.Bu mıknatıslar araya sıkışan kılcal damarları çekiyormuş.Gündüz,gece uyurken ve sabaha karşı müthiş bel ağrım oluyodu.Bu sabah hiç etkilenmedim bile.Ancak bu bantın üzerine ben yün korse giyiyorum ve kendimi sıcak tutuyorum bunu da belirteyim.Bununla beraber masaj minderim var evde.O zaten müthiş rahatlattı.REsmen belimi yoğuruyor.Omurlarımın açıldığını hissediyorum.Tavsiye ederim.a.s

merhaba arkadaşım
bu mıknatıslı bel bantını nerden aldığını öğrenmek istesem eczaneden mi yok sa başka bir yerden mi aldın teşekkürler

nerden aldınız o mınderı canım..

ben su ara ıyım ama korkuyorum ınanınkı bu sefer cok cektım cunku...suan aslında otururken sankı belımde degısık bıse var...
su verdıklerı hareketlerı duznelı yapamıyorum gercektende..ı yapabılsem herseyde oldugu gıbı bundda gecınce bırakıyorum...allah hepımıze sıfa versın

merhaba arkadaşım
bu mıknatıslı bel bantını nerden aldığını öğrenmek istesem eczaneden mi yok sa başka bir yerden mi aldın teşekkürler

Merhaba canım,

Ben çok mennunum.kullanalı 3 gün oldu,O kemersiz duramıyorum.Çok faydasını gördüm.
Geçmiş olsun tekrar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım Merhabalar öncellikle geçmiş olsun.Seni çok iyi anlıyorum çünkü o ağrı felaket bir ağrı.Ben o bel bantını da ,minderi de Ege sağlık Medikal Elçin hanımdan temin ettim.Mesleki olarak bilgi ve tecrübeme dayanarak araştırdım.En güvenilir ürünü bu arkadaş getiriyor.Reklam amacıyla yazmadım,faydalı olmak amacıyla yazdım.Yalnış anlaşılmasın.Kendisiyle görüşün.O size yardımcı olacaktır.Kendisinde olmasa bile size nereden bulabileceğiniz konusunda yardımcı olacaktır.
Allah hepmizie acil şifalar versin.Hastalığı çeken bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…