arkadaşlar 5 sene evvel hamileliğimde bel fıtığı oldum. Şuan çok ilerlemiş ve senede bir beni yatağa düşürüyor. Dr ameliyat önermiyor. iğnelerle ayağa kalkıyorum. Ameliyat olup memnun kalan kimse varmı. önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
arkadaşlar 5 sene evvel hamileliğimde bel fıtığı oldum. Şuan çok ilerlemiş ve senede bir beni yatağa düşürüyor. Dr ameliyat önermiyor. iğnelerle ayağa kalkıyorum. Ameliyat olup memnun kalan kimse varmı. önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
canım benim anneannemin bel fıtığı vardı, onun son haddine ulaşmıştı, bacağına vurmuştu ve artık bacağının üstüne basamıyordu, ameliyat oldu, yaklaşık 5-6 ay oldu, daha yeni yeni iyileştiğini hissediyor, bacak ağrısı geçmişti ama beli ağrıyordu, doktor 6 aydan sonra iyileşeceksin demişti, gerçekten öğle oldu, ameliyattan sonraki 6 ay çok önemli, çok iyi bir bakım gerekiyor, şimdi şükürler olsun iyi, arada bir ağrıları oluyor, ama duyduğumuza göre 7-8 ay sonra hiçbirşeyi kalmıycak inşallah, Allah şifalar versin canım.
benimde annemde var suan ayagına vurmus durumda cok sancısı oluo hergün bengay ve halis zeytinyagı ile masaj yapıoruz cok ağrı cekio ameliyat dediler ama annem korkusundan daha kötü olanlar var cünkü öle olurum dierekten olmak istemio işin kötü tarafı anneme fizik tedaviside vermediler 2 tane fıtık varmış ameliyat sar dediler :çok üzgünüm::çok üzgünüm::1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?