Bel Fıtık sorunu yaşayanlar neredesiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sagnak
burcincigim ozel msj icin izin lazimmis ben de sana gonderemedim bana da ziyaretci msj yazarmisin.Temizlik yaparken dikkat etmesini ederim dr verdigi hareketleri yaparim ama benim fitik durumum belki illerlemis olabilir. Ziyaretci msj bekliyorum. Gorusmek uzere

canım benim şimdi dikkatli okudum.sen 10 senedir çekiyormuşsun.sakın yanlış anlama ama çok oolmuş.sakın erteleme sakın.eğer dahada ertelersen allah korusun sinirini kaybedersin,bacağını hissetmzsin sonra.ameliyat dahi kurtaramaz.düşün bak 10 yıldır fıtıklaşmış disk,sinirinin üstüne baskı yapmakta.acil tedaviye başla tatlım,sonra çocuk.normalde bel sorunu olmayanlar hamileyken bile sorun yaşıyormuş ki fıtıklı olanları düşün...ilaç da içemezsin..çok kötüü.

Ah canim birsure tedavi uyguladillar. Bir dr amelyat diyor birileri hayir diyor.Suan bende sasirmis durumdayim..... Msj aldim simdi mumkun oldugu kadar acele ederek gorusme yapmaliyim. Suan is dolayisiyla Turkiyeye gelmem zor. ...Bunlari dusunup duruyorum

merhaba arkadaşlar, benim erkek arkadaşımda, bel fıtığı var. 6 aydır çok ağrı çekiyor ve kendisi hiperaktif :) çok ileri bir fıtık olmamasına rağmen, bununla yaşayamayacağını düşünüyor ve ameliyat olmak istiyor. bu şekilde, erken ameliyat olan veya olmayı düşünen biri varsa, yardımlarınızı bekliyorum.

teşekkürler!

Merhaba nisancim gecmis olsun.Bence agrilar fazla ise kurtulmak gerekir.Ben yaklasik 10 senedir cekiyorum.Suan arada-bir agri oluyor. Surekli bebek icin tedavi gordugum icin amelyati erteleyerek yanlis birsey yaptim simdi yas dolayisi ile once cocuk diyorum.

Bu yuzden arkadaslarin anlattiklarina gore amelyat en iyi cozum. Dr bir gorusmelisiniz.

arkadaşlar 5 sene evvel hamileliğimde bel fıtığı oldum. Şuan çok ilerlemiş ve senede bir beni yatağa düşürüyor. Dr ameliyat önermiyor. iğnelerle ayağa kalkıyorum. Ameliyat olup memnun kalan kimse varmı. önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

canım geçmiş olsun ya..
Bende de bel fıtığı var hemde 11 senedir var ama henüz hamilelik falan geöirmedim zaten hamilelikde bel fıtığı olanların işi daha zormuşş
Sakın ihmal etme kontrollere sürekli git..
Bende bel fıtığı vardı sonra boyun fıtığıda oluştu.
doktorum fıtık aynı diş çürüğüne benzer demişti.. biri varsa diğeri de bir zaman sonra oluşuyormuşş
ihmal etme ve çok iyi bir doktora git canımm
tekrar geçmiş olsunnn

canım benim anneannemin bel fıtığı vardı, onun son haddine ulaşmıştı, bacağına vurmuştu ve artık bacağının üstüne basamıyordu, ameliyat oldu, yaklaşık 5-6 ay oldu, daha yeni yeni iyileştiğini hissediyor, bacak ağrısı geçmişti ama beli ağrıyordu, doktor 6 aydan sonra iyileşeceksin demişti, gerçekten öğle oldu, ameliyattan sonraki 6 ay çok önemli, çok iyi bir bakım gerekiyor, şimdi şükürler olsun iyi, arada bir ağrıları oluyor, ama duyduğumuza göre 7-8 ay sonra hiçbirşeyi kalmıycak inşallah, Allah şifalar versin canım.

canım ameliyat en son çare bence olupda pişma olanlar çok bendede bel fıtığı var kızken başladı ama ben fizik tedavilerle atlattım sayılır.O zamanlar yatakda yatamıyodum o şekilde bir ağrım vardı ağlayıp duruyordum kaç sene belime havluyu rulo yaparak yattım bilemezsin .Fizik tedavi yapıyormusun bilmiyorum ama müthiş faydasını gördüm ben sende başla sırttaki kaslar güçlendikce aradaki jelin kayması zorlaşıyor bu sayede ağrın olmuyor.Hala en ufak bir takılma olsun hemen yere yatıp hareketlerimi yapıyorum ve geçiyor.Neyse çok geçmiş olsun canım bayaa uzattım ama faydalı olur diye düşündüm

hanımlar merhaba, benim erkek arkadaşımda bel fıtığı sorunu var, 6 aydır. baştan doktorlar ameliyatı önermediler, fizik tedavi gördü ama geçmedi, şimdi evde kendi tedavisini yapıyor ama çok fazla ağrısı var. dün gittiğimiz ünlü bir prof, ameliyat olması gerektiğini söyledi, olucak buyuk ihtimalle. mikrocerrahi ile kısa süren ve güvenli bir ameliyat yöntemi ile. bu konuda bilgisi olan varsa önerilerinizi bekliyorum ben de...
çok ağrı çekiyor çok üzülüyorum...,(

benimde annemde var suan ayagına vurmus durumda cok sancısı oluo hergün bengay ve halis zeytinyagı ile masaj yapıoruz cok ağrı cekio ameliyat dediler ama annem korkusundan daha kötü olanlar var cünkü öle olurum dierekten olmak istemio işin kötü tarafı anneme fizik tedaviside vermediler 2 tane fıtık varmış ameliyat sar dediler :çok üzgünüm::çok üzgünüm::1no2:

slm canım gecmiş olsun bende bel fıtıgı oldum
gebelik döneminde hiç sorun yaşamadım ama kızım dogduktan sonra belim resmen kopuyor yatagına yokamıyor ve alamıyordum doktora gittim bel fıtıgı oldugumu söyledi emzirdigim içinde ilaç alamıyordum ki hala almıyorum sadece agrı kesici verdi o da fayda etmiyor
bide doktor sadece filim cekti ameliyata gerek yok dedi
ama cok agrım oluyor heleki gece leri yataktan kalkarken resmen kemiiklerim yer deiştiriyor ses geliyor yine gitmem gerek hep ihmal ediyorum daha fazla ilerlemeden

bide doktor ıstıraha edicen dedi nerde bende o şans 2. cocuk bide eşin ev iş derken bütün iş bende anlıcagın cok yoruluyorum ve cok agrı oluyor

ben daha 32 yaşındayım ihtiyarlayınca ne yapacam bu agrıya bilmiyorum

Son düzenleme:

gecmişolsun canım anne kac yaşşında olsun ameliyatını o agrı cekilir gibi deil ya insan kendine eziyet ediyor resmen
banada demişlerdi fizik tedavi iyi geliyor ama ben olamdım
eşim masaj yapıyor
benim görümcem oldu ameliyat hiç birşeiyi kalmadı her iş o na bakıyor kadın olmakta zorrr

merhaba arkadaşlar ben henüz 23 yaşındayım ve malesef bendede 2 tane bel fıtığı çıkdı ve 2 side patlamış ne yazıkki emar çekdirdim ve doktor cerrahi mudaleye geerek olmadığını ve bol bol yürüyüş yapmam ve yüzmem gerekdiğini söyledi bende bu yaz bol bol yüzdüm şuan ağrım yok çok şükür ama bişeye yüklendiğim zaman ağrıyor annem nisan ayında belfıtığndan ameliyat oldu şimdi çok şükür iyi duurumda zaten bu bel fıtığı genetikmiş ailede varsa sizdede olma ihtimali yüksekmiş en çok üzüldüğüm olay ise bu yaşda böle bir soorun olmasııısenağlamasenağlamasenağlama

Burcincigim cocuk diye kosusturdum unuttum galiba tup bebek deneyecegim sonra fitigi tedavi ettirmeyi dusunuyorum.Suan icin agirmadi arada bir hisediyorum ama sikayat edilecek durum degil
Sukur diyelim....

Sen nasilsin canim hic bu topige giremedim kusura bakma ...................Senin nasil gidiyor Agrilar oluyor mu?

Arkadaşlar banada bundan 1 ay önce bel fıtığı başlangıcı teşhisi koyuldu..Fizik terapiye başlayacağım ama,kanda yüksek miktarda iltihap çıkıyor,ondan başlamıyor doktor..Biraz iyi gibiydim,yine belim ağrıyor ve bacağıma vuruyor ağrı..Ağrıkesici hiç içmeyen bir insandım,şimdi bu ağrıya dayanamıyorum,içiyorum mecbur..:çok üzgünüm:Bel fıtığı başlangıcında fizik tedavinin faydası olur diyorlar,bilgisi olan varmı.Yoksa tek çare en sonunda ameliyat mı..:uhm:
Ayrıca hepinize geçmiş olsun..a.s.

mrb ben ikibuçuk yıl önce bel fıtığından ameliyat oldum şimdi daha iyiyim ama zaman zaman ağrılarım oluyor ama egzersizlerimi aksatmıyoum inşallah sizde iyiolursunuz

bel fıtığında % 100 iiyleştin eskisi gibi oldu belin diye bir şey yok dedi doktorum..karın ve sırt kaslarınızı güçlendirip ,her hareketinizde önce belinizi düşünere k doğru hareketler ve egzersizler yapmak tek çare. Geçmiş olsun

merhabalar, ben daha önce de tavsiye niteliğinde bir mesaj yazmıştım, yinelemek isterim.
benim erkek arkadaşım bu yaz ağustosta bel fıtığından ameliyat oldu. yanlış hatırlamıyorsam, L5 S1 de idi fıtık. 8 ay boyunca ne acılar ağrılar çekti, oturunca kalkamıyor, gece uyuyamıyor, araba kullanamıyordu...çok zor zamanlar yaşadık...tanrı kimseye vermesin...
uzun araştırmalar ve bi dünya muayeneden sonra, Batı Bahat Hospital'da Onur Kulaksızoğlu'na mikrocerrahi ile ameliyatını oldu...şuanda maşaallah çok iyi durumda. ameliyat sonrasında çok dikkat gerekiyor. kendinizi asla yormayacaksınız :) 1 ay sonra iyice rahatlıyorsunuz. doktorumuz, iyileşme sürecinin 1-2 yıla kadar çıkabileceğini ve yüzmenin bu süreci hızlandıracağını söyledi. kilo almamaya da dikkat etmelisiniz.
Onur Kulaksızoğlu'nun her sabah TV5'te 9:00 da programı var, canlı yayına da bağlanabilirsiniz. hastane, ameliyat fiyatında diğerlerine göre uygun. ben de bu yaz orada bir başka ameliyat geçirdim, çok memnunuz.
herkese tavsiye ediyorum. çok çok geçmiş olsun!!a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…