valla olabiliyorsa riskli gruptayım ben kendimi hep güvende hissediyordum çift yöntem korunuyorum diyeVay be, doğum Tanrıçası İsis görse tebrik eder herhalde.
Olabilir mi böyle bir şey ya? Olabilememesi lazım çünkü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla olabiliyorsa riskli gruptayım ben kendimi hep güvende hissediyordum çift yöntem korunuyorum diyeVay be, doğum Tanrıçası İsis görse tebrik eder herhalde.
Olabilir mi böyle bir şey ya? Olabilememesi lazım çünkü.
Evlilik dışı doğan çocuktan hayır gelmez benim düşüncem. Ben olsam doğurmazdım.
Doğurursan hayır gelmez, doğurma diyorum. Önce okuduğunuzu anlayın.
Eğer bebeğinizi bakacak psikolojik ve manevi güç bulamıyorsanız, ben bebeğinize aile olmak isterim.Geçen açtığım konuda erkek arkadaşımın kültürel farklardan dolayı ilişkimizi sakladığını ve korunduğumuz halde hamile kaldığımı söylemiştim. (Özetle)
Durum biraz değişti ve aldığım yorumlar çok faydalı oldu bana açıkçası. Erkek arkadaşım istersem doğurabileceğimi, yanında olacağımı söyledi. Öğrendiğim günden beri ağlıyorum.
Kültürel farkların yanında ikimiz için de erken bir hamilelik var ama ben aldırmak istemiyorum. Sonuçta bir can. Ama duygusal davranıp çocuğun mutsuz olması riskine, bencilliğe gider mi bilmiyorum. Çünkü kimse ben mutsuz bir yuva kurucam diyerek kurmuyor, ne harika insanlar yürütemiyor bu işi.
Biraz yorum, ama gerçekten beni anlayan bu ikilemi yargılamayacak insanlardan. Siz olsanız doğurur muydunuz? Maddi, ailevi olarak hazır değilken bile? Arkadaşım da çok istekli değil, ama ultrason görüntüsüne bakarken bir garip oldu, gördüm. Yine de çocuklardan hoşlanmayan biri, zamanla değişir mi bu?
Özellikle anne olanlar, anneliği tatmış olanlar cevap verirse çok iyi olur benim için.
Maddi durumumuz orta/orta üstü. Aylık büyük bir harcama olduğunda zorlanıyoruz, benim işim daha iyi ama süreçte ne kadar işime odaklanabilirim bilmiyorum. Hamilelik, lohusalık… Zor.
Cocugun ne sucu var ne alakaEvlilik dışı doğan çocuktan hayır gelmez benim düşüncem. Ben olsam doğurmazdım.
Yasal yollardan evlat edinmek varken niye bu yol?Eğer bebeğinizi bakacak psikolojik ve manevi güç bulamıyorsanız, ben bebeğinize aile olmak isterim.
Evlilik dışı doğan çocuktan hayır gelmez benim düşüncem. Ben olsam doğurmazdım.
Yasal yollardan evlat edinmek varken niye b
Öncelikle Kuruma başvurduk. Üniversite okuyalım, kariyer yapalım derken, geç evlendik ve sonrasında tüp bebek tedavileri derken yaş sınırını kaçırdık. 40 yaş sınırı var, bebek evlat edinmek için.Yasal yollardan evlat edinmek varken niye bu yol?
Sonuç ne olursa olsun sanalda olan her şey illegal. Ne kadar istiyorsanız isteyin gelmeyeceğini bilseniz de yasal olmayan şeye başvurmayın. Ağrımaz başınıza bela alırsınız..Öncelikle Kuruma başvurduk. Üniversite okuyalım, kariyer yapalım derken, geç evlendik ve sonrasında tüp bebek tedavileri derken yaş sınırını kaçırdık. 40 yaş sınırı var, bebek evlat edinmek için.
Kurum yetkilileri siz çok hazırsınız, hiç vakit kaybetmeyin dediler. Aileler veya kişiler aracılığıyla evlat edinmek de yasal bir işlemdir. Sadece evladımıza ulaşma sekli, insanlar vesilesiyle olmasi dışında bir fark yok. Yasal süreç aynı metotla işliyor. Hiçbir gayriresmi işlem yok. Ailelerin rızasıyla , noterden yapılan sözleşme ile işlemler başlıyor.
Biz evlat edinmek istiyoruz. İnsanlara ulaşabilmenin de bu devirde en kolay yolu sosyal medya. Evlat hasreti çekmeyen bilemez. Çaresiz hissediyoruz bazen. Bende her çocuğun ailesinin yanında, sevgiyle büyümesi taraftariyim. Bazen aileler maddi olarak veya psikolojik olarak bir çocuğu büyütecek yapısında olamayabiliyor. Bazen evlilik dışı, hazırlıksız olunabiliyor. Evlat hasreti çeken, sevgiyle büyütecek, eğitimine özen gösterecek ailelerde büyümesi daha uygun olabiliyor. Kesinlikle karşılıklı rizayla olabilecek durumlar. Ne olur empati yapın, bana açıklama fırsatı verdiğiniz için de teşekkür ederim.
Yasal olmayan birşeye başvurmak gibi bir niyetimiz asla yok. Burada insanların tanışmasına vesile olabilir ancak. Avukatimizla herseyi konuştuk ve yasal olması için uğraşıyorum. İllegal işlerle işimiz yok. Biz evlat istiyoruz. İnsanlar Yaşamadiklari acıları bilemezler malesef.Sonuç ne olursa olsun sanalda olan her şey illegal. Ne kadar istiyorsanız isteyin gelmeyeceğini bilseniz de yasal olmayan şeye başvurmayın. Ağrımaz başınıza bela alırsınız..
Her yerinizden cahillik akıyor.. birde vicdansızlık.. inşallah çocuğunuz yoktur yoksada hiç bir zamanda olmasın onuda kendiniz gibi taş kalpli vicdansiz biri olarak yetistirirsiniz insana saygısı olmayanın diğer canlılara hayvana doğaya hiç olmaz en tehlikeli insan türü olur anca..aman aman Allah senin gibileri cümlemizden korusun..Anne karnındaki şeyin nesi çocuk pardon? Doğursam mı diye sorduğuna göre süresi 10 haftadan az ki bu şeye çocuk demek de saçma. Kaldı ki 10 haftayı geçse dahi anne istemezse doğurmamalı.
Sperm ve yumurtanın birleşmesiyle oluşan bir hücre yığını. Yeterince sağlıklıysa bölünerek çoğalıyor fetüse dönüşüyor, değilse düşük oluyor ve o hücre yığını yok oluyor."Şey" diye nitelendirdiginiz bir yaratilan varlık + insan ! Önce siz şey nedir onu öğrenin,saçma olan sizin kafanız ve cahilliginiz
Çocuk rızkıyla gelir:Çocuk rızkıyla gelir. Allah insanların rızkına kefil. Kötü hayat şartlarında büyümesin diye aldırmak istiyorsunuz bebeği. O zaman 11 aylık bebeğinizi öldürün karnınızdakini doğurun. Çünkü düşündüğünüz şey aynı. Sonuçta hayat şartları iyi olmayacaksa 11 aylık olana da iyi olmayacaktır. Evlilik öncesi korumasız ilişkilerde hamile kalmayıp da evlendikten sonra korunduğunuz halde iki kere yanlışlıkla hamile kalmanız da biraz şaşırtıcı ama sınanma da olabilir. 3 yıldır korunmadan deli gibi hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor. Rabbimin verdiği nimetlerin kıymetini bilin. Sizin için üzücü olan bu durumu yaşamaya çalışan binlerce insan var.
Niye hemen ajitasyon derdindesiniz yaşamayan bilemez diye. Hanımefendi yaşayacağınız şey sanal üzerinden her şey olabilir.. Somut olmayan yerlerden medet aramayın yahu.Yasal olmayan birşeye başvurmak gibi bir niyetimiz asla yok. Burada insanların tanışmasına vesile olabilir ancak. Avukatimizla herseyi konuştuk ve yasal olması için uğraşıyorum. İllegal işlerle işimiz yok. Biz evlat istiyoruz. İnsanlar Yaşamadiklari acıları bilemezler malesef.
Niye sanal olsun , anlamıyorum ki..Ben nasıl gerceksem, benim gibi gerçek birileri vardır elbet. Herkes mi sanal ve hayal dunyasinda. Tanıştığım bir Arkadaşım evladina bir sosyal medya aracılığıyla ulaştı. Burası sanal olabilir, gerçek dünyaya bir baglantisi hiç mi yok. Ayrıca acitasyon yapmıyorum. Biraz empati yapın lütfen. Hemen yargılamayın.bende saf cahil biri değilim, okumuş, kariyer sahibi bir kadinim. Bazı şeyleri ayırt edebilecek zekaya da tecrübeye de sahibim çok şükür..Niye hemen ajitasyon derdindesiniz yaşamayan bilemez diye. Hanımefendi yaşayacağınız şey sanal üzerinden her şey olabilir.. Somut olmayan yerlerden medet aramayın yahu.