- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Ben iki günde 1 le kalamıom gebe . Bi ayda bi kere olmuş onla kalmışım. Ayrıca benim adet döngüm 30-40 gün arası değişiyo 2 günde 1 3 hafta düzenli ilişki başaramadık ne o öyle yarış gibiBenim doktorum 8kaynak oku 8ide bska bisey anlatir der. Mesela ovülasyon testi tarihte kaldi kullanmayın 2günde bir ilişki diyo
Yok işte aslen 24. Gün olmuş yumurtlama. 35 de deil de 36. Gün kan versem çıkacakmış.35.günde kanda cikmyo 42.günde idrarda cikiyo cok ilginc yaa demekki sen 34, 35te falan yumurtlamissn ama ovü tarihin baya geç ona göre degerlendr sende. Kiz ben 28günde bir adeti iple cekiyorm sen 40gün nasl dayaniyosun cok uzuun :)
3 aylikti kuzum benimkisi evlenir evlenmez hemen kalmistim ama ondan beridir hala tik yok
Ben 9.gün kanda baktircam canim ya cnkü doktara gdicem aşılama için önceden bi baksn ne dicek :)oyüzden bna son 2gün
Hadi bakalım bekliyoruzCanım inşallah kısa sürede olur wn azından hamile kalabildiğini biliuosum buda güzel bişey
Aynı ben
Adetim bebe isteğiyle kendini kaybetti de. Son 2-3 aydır ovu testi ve tükürük milroskobuyla düzene soktum.
Diyprum ki tam 14 gün sora adet. Çıt saati saatine tutuyor. Ben 21-25. Gün arası yumurtluyorum, gögüs agrım şeffafakınto geldikten 3-4 gün sonra çatlıyo benim. Yeni keşfettim. O sebeple 20. Gün başlıyorum ovu ye. İnanır mısın gecen yumurtlamada çatladığı saati dahi hissettim.
Ve bu seferkinde de. Geçen sefer akşam 18 civarı çatladı, adet de 14 gün sonra tam saat 20 civarı başladı.
Bu ay sabah 8 civarı ofiste çatladı, sandalyeye oturamadım öyle bi basınç oldu. Sonra bi rahatlama. Beklediğimden 3 gün erken oldu eşimle hiç ilişki denk gelmedi maalesef, öncesi 3 gün de olmamıştı.
Bu ay boş geçti bana yani.
Ama vucudunu bilmek süper bişi di mi?
Gebelik testlerine boşboş para harcamıyo insan böylece.
Ben kışın bi kere 63 bi kere de 53 gün adet olmadım da, psikolojim bozulmştu. O sebeple benim için önemli
Hadi bakalım bekliyoruzay basım çatladı çatlayacak
Bilmiyorum kuzum bı saattir başımın sağ tarafına ve gözüme ağrı girdi çıkacak sanki yerindenKız noldı geçmiş olsun
Bende azıcık ev işi yaptım karnım ağrımaya başladı yarın gelir gibi
Benim bata 9 gun kaldi. Allah isteyen herkese nasip etsin artik
Allah Allah elini başına koyup 7 fatiha oku iyi gelir inşallahBilmiyorum kuzum bı saattir başımın sağ tarafına ve gözüme ağrı girdi çıkacak sanki yerinden
Ay bize kalsa hersey belirtiAllah Allah elini başına koyup 7 fatiha oku iyi gelir inşallah
Bu arada baş ağrısı da belirti habarın olsun
Canım 24te olsaydı 31den itibaren cikardi kanda aslında beta hcgnin kana karismasi cok basit acildeki doktorlar 5gün gecse yeter deyip bakıyolarYok işte aslen 24. Gün olmuş yumurtlama. 35 de deil de 36. Gün kan versem çıkacakmış.
Benimde adetime 5 gün var ama bu ay çok ümitsizm karamsarlıktan değil tabş Umitte kesilmez Allah'tan hadi bakalım bol hamişler görürüzHeyecanla bekleyiş devam ediyor sizde de öyle mi
Bir belirtim yok
Sadece uyku ve doyamama
Ani acıkma
Tatlı isteği
Ve göğüs tıkanıklığu var şuan
Yani nefes alırken zorlanıyırum
Adet ağrım şimdilik yok
Her hangi bi ağrım yok elhamdülillah
Sizde durumlar nedir
İdrar testi yapmamak için kendimi zpr tuttum bugün
Yaşadım yavrum yaşadım.Canım 24te olsaydı 31den itibaren cikardi kanda aslında beta hcgnin kana karismasi cok basit acildeki doktorlar 5gün gecse yeter deyip bakıyolar
Benimde adetime 5 gün var ama bu ay çok ümitsizm karamsarlıktan değil tabş Umitte kesilmez Allah'tan hadi bakalım bol hamişler görürüz
Benim de 4 5 gün öncesinden başladı ama ara ara hafif hafif oldubenimde son 4 gün :) ama sanırım adet olucam bugün adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum dünden beri
bat ne zaman canımBenim de 4 5 gün öncesinden başladı ama ara ara hafif hafif oldu
Bugüb biraz daha fazla ve karnım çok şiş kesib olurım gibi
bat ne zaman canım
idrar testi yapsana canımBatım dündü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?