Gebeliğe Hazırlık BeklenenAdetGünü geldi çattı 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim doktorum 8kaynak oku 8ide bska bisey anlatir der. Mesela ovülasyon testi tarihte kaldi kullanmayın 2günde bir ilişki diyo
Ben iki günde 1 le kalamıom gebe . Bi ayda bi kere olmuş onla kalmışım. Ayrıca benim adet döngüm 30-40 gün arası değişiyo 2 günde 1 3 hafta düzenli ilişki başaramadık ne o öyle yarış gibi

Yok işte aslen 24. Gün olmuş yumurtlama. 35 de deil de 36. Gün kan versem çıkacakmış.

Tabi ki canım önemli olmaz mı hem tutturmak da daha kolau olur inşallah
Ne zamandır evlat istiyosunuz

Benimde adetime 5 gün var ama bu ay çok ümitsizm karamsarlıktan değil tabş Umitte kesilmez Allah'tan hadi bakalım bol hamişler görürüz

Canım 24te olsaydı 31den itibaren cikardi kanda aslında beta hcgnin kana karismasi cok basit acildeki doktorlar 5gün gecse yeter deyip bakıyolar
Yaşadım yavrum yaşadım.
Tıbbi açıklaması yok işte.
Benim anam bana gebeymiş yine böyle çıkmamışım hastane testinde. 3 aylık gebelikte alttan muayenede öğrenmiş.
0.1 çıktı hcg 35. Gün.
Kana karışması kişiden kişiye değişiyor ve 7-11 gün arasında sürüyormuş.
11. Gün kan vermişim işte çıkmamış.
Yani 3 hafta 3 günlük fln gebeyken çıkmadı, 4 hafta 3 günlük fln gebeyken kanda çıktı. Hafta hafta hersey buna uyumlu gitti. Kalp atışını görüşümüz fln.
Herkeste aynı yürümüyor bu durum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…