Gebeliğe Hazırlık BeklenenAdetGünü geldi çattı 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız bende öyleydim ama baktım ki hep negatif
Tutuyorum kendimi üzülmemek için
Ağrım da olunca anlıyorum olucam diye
Bu ayda niyeyse bi belirti bi gün hesaplamaya döndüm geri hayır olsun inşallah 🤗
Bugün belki alırsam test yaparım
Aynen canım artık yapmıyorum adet günü yaparsam yapıyorum hadi bakalım inşallah hayırlısı olsun 🥰

Ayyyy heyecanlı valla yap bence foto da at ben adet olacakmısım gibi hissediyorum o yüzden heralde tutmadı bu ay inşallah senin tutmustur
Kuzumm yapmakla yapmamak arasındayım çünkü adetim genelde hep 3 4 gün gecikir benim eğer üstüne çıkarsa yapmak istiyordum ama ben bide sıgara kullanıyorum o yüzden yapmak istiyorum suanda aslında eğer varsa Atcam elimden hemen

Benim yumurta da 2sinde çatladı. Bu durumda adetim 2gün gecikmiş mi oluyor yani? 🤔 Takvime göre yarın adet günüm ve ben de ona göre bekliyorum. Genelde takvimle uyumlu olur adetim. Bence kişiden kişiye değişiyor bu ya. Aklımı karıştırmayın şimdi 😂
neoldu durumun?test yaptin mi ya da adet geldi mi?

Kuzumm yapmakla yapmamak arasındayım çünkü adetim genelde hep 3 4 gün gecikir benim eğer üstüne çıkarsa yapmak istiyordum ama ben bide sıgara kullanıyorum o yüzden yapmak istiyorum suanda aslında eğer varsa Atcam elimden hemen
Ya aslında 3 4 gün önceden de öğrenenler var forumda ama bilemedim ki yapıp negatif görmekte var :(

Aman kısmet değilmiş canım Allah'tan ümit kesilmez başka ay artık😊🥰

Back