Gebeliğe Hazırlık BeklenenAdetGünü geldi çattı 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaşadım yavrum yaşadım.
Tıbbi açıklaması yok işte.
Benim anam bana gebeymiş yine böyle çıkmamışım hastane testinde. 3 aylık gebelikte alttan muayenede öğrenmiş.
0.1 çıktı hcg 35. Gün.
Kana karışması kişiden kişiye değişiyor ve 7-11 gün arasında sürüyormuş.
11. Gün kan vermişim işte çıkmamış.
Yani 3 hafta 3 günlük fln gebeyken çıkmadı, 4 hafta 3 günlük fln gebeyken kanda çıktı. Hafta hafta hersey buna uyumlu gitti. Kalp atışını görüşümüz fln.
Herkeste aynı yürümüyor bu durum yani
Valla bilgilerime yenisini ekliyorum saşırdm kaldm amaaaan neyse bitane çocugunuz var zaten stres yapmazsiniz:)

Kızlar döngüm 28 yalnız birkaç aydır bir iki gün erkenden geliyor. Bu ay ovulasyonla takip ettim 19. gün yumurta çatladı. Şimdi normalde bat yarın ama ben yumurtlamaya göre mi regl beklemeliyim? Çok hafif akıntı dışında hiçbir belirtim de yok olsa bir şeyler çıkardı diyorum :işsiz:

Kızlar döngüm 28 yalnız birkaç aydır bir iki gün erkenden geliyor. Bu ay ovulasyonla takip ettim 19. gün yumurta çatladı. Şimdi normalde bat yarın ama ben yumurtlamaya göre mi regl beklemeliyim? Çok hafif akıntı dışında hiçbir belirtim de yok olsa bir şeyler çıkardı diyorum :işsiz:

Canım yumurtanın çatladığı günden eminsen üzerine 14 gün sayınca hiç şaşmıyor ona göre de bakabilirsin
Benim de ya bir iki gün erken geliyor yada bir iki gün geç

Canım yumurtanın çatladığı günden eminsen üzerine 14 gün sayınca hiç şaşmıyor ona göre de bakabilirsin
Benim de ya bir iki gün erken geliyor yada bir iki gün geç
Canım o zaman da 34 gün oluyor ki hiçbir zaman 34 olmadı benim döngüm hep 28 di sadece birkaç aydır 25-26 oldu

daha ikinci denememiz canım aslında geçen ay yumurtlama gününü geçmiştik başlayalımmı dediğimizde ilk sayılır gibi çok fazla aceleciyim sanırım:KK49:

Oy daha çok yenii maşallah
Yeni mi evlisiniz

Bizde öyelydik canım ilk aylar bende çok heyecan yapıyodum kaç tane test yapıyodum günüm geçmeden falan 😄😄

Oy daha çok yenii maşallah
Yeni mi evlisiniz

Bizde öyelydik canım ilk aylar bende çok heyecan yapıyodum kaç tane test yapıyodum günüm geçmeden falan 😄😄
ben zor tutuyorum kendimi ama hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum birde yaşım 40 o yüzden korkularım çok fazla. kuzu kuzu adet tarihini bekliyorum:KK42:

Back