- 13 Mart 2019
- 14.084
- 49.389
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Olabilir canımHamilelikten mi bilmeyeceğim ama glütenli besleniyorsan bu belirtiler ona %100 uyuyor
Peki adetinin geciktgni nerden biliyosun yumurtlama dönemini biliyomuydun
Canım bu konu hep yanlis biliniyo yazmak istedim yumurtlama dönemimiz hicbir ay birbirini tutmaz bazen 14ü bazen 15i bazen 12snde olur yani düzenli adet gören birinde bu boyle. Ama yumurtlamadn sonraki gün ise hic degsmez hep 14 gündür. Ovülasyon testi yaparsniz ne demek istedgm anlaşilir. Insallah olmazsin benim bata bi hafta varAdetim geçmedi canım henüz takvimim bugünü gösteriyor genelde de oluyorım tahmini tarihlerde
Bakalım bugünü atlattık gibi gözüküyor ümitler yarına kaldı
Canım bu konu hep yanlis biliniyo yazmak istedim yumurtlama dönemimiz hicbir ay birbirini tutmaz bazen 14ü bazen 15i bazen 12snde olur yani düzenli adet gören birinde bu boyle. Ama yumurtlamadn sonraki gün ise hic degsmez hep 14 gündür. Ovülasyon testi yaparsniz ne demek istedgm anlaşilir. Insallah olmazsin benim bata bi hafta var
tilililiiii ay bi ben degilmisim benimde bat dundu ama henuz birsey yok
Kuzum benim akintim adet tarihimden bir gun once cok degisikti bata kadar kremsiydi ama battan birgun once yumurtlama akintisi gibi uzayan seffaf geldiAy hadi hauırlısı canımm
Koz bende bi saattir nefes zor alıyorum
Hani astımlar tıkanır ya öyleyim ilk defa böyle oldum nete baktım şimdi bu bi belirtiymiş
Akıntım bi değişik senin nasıl
Kuzum benim akintim adet tarihimden bir gun once cok degisikti bata kadar kremsiydi ama battan birgun once yumurtlama akintisi gibi uzayan seffaf geldigogusler sis tabi he bide gercekten yemek yiyorum ve 2 saat gecmeden acikiyorum wc olayim gece basliyor benim he bide arada bi batmalar ve bugun belcagizim agriyordu
Ben kendime umutsuz vaka diyorum kuzum imkansiz herhalde hic bir sorun olmadigi halde 1 senedir tik yokSenin belirtiler daha ümitvar canımbende uzayan akıntı olmadı sanki
Şimdi pütür pütür akıntım
İdararımda kötü kokulu
Enfeksiyon da olmuş olabilirim
Ben kendime umutsuz vaka diyorum kuzum imkansiz herhalde hic bir sorun olmadigi halde 1 senedir tik yok
Allah gonlumuze gore verir insallah bende test var ama yapmicam hahah nasulsa cift yerine tek goruyorum oyuzden bence eger olursan ki insallah olmazsin bunun sevebide bebeis olur 3. Gunu hormon testine git kuzum baksinlar ne var nr yokBen dpktora gitmedim canım bu 9.denememeiz yani 9.ayımız
Doktora da gitmeyi istiyorum ama bu ay regliö bittikteb aonra birkaç kür yapıcam düzenli sonra gidicem inşallah
Karnım çok şiş
Ama içimde olacakmışım gibi bir his de yok inşallah olmayız
Yarın bi test mi alsak napsalçk
Selam kızlar. Bu yaşanılan belirtiler hem hamilelik hem adet belirtileri olabilir bence adet gecikmesini beklemekte fayda var boş yere üzülmeyin eğer hamilelik yoksa..
Ben fazla takilmiyorum kuzum ustteki yazimi gorursen anlarsin benim suan 1 gun gecikmede ama umursamazlik seviyem katlardaSelam kızlar. Bu yaşanılan belirtiler hem hamilelik hem adet belirtileri olabilir bence adet gecikmesini beklemekte fayda var boş yere üzülmeyin eğer hamilelik yoksa..
Allah gonlumuze gore verir insallah bende test var ama yapmicam hahah nasulsa cift yerine tek goruyorum oyuzden bence eger olursan ki insallah olmazsin bunun sevebide bebeis olur 3. Gunu hormon testine git kuzum baksinlar ne var nr yok
Ben sadece gogus halkasinin buyudugunu gordum az onceEvet oda aklımda inşallah giderim canım
Ama tabi inşallah olmam
Ben fazla takilmiyorum kuzum ustteki yazimi gorursen anlarsin benim suan 1 gun gecikmede ama umursamazlik seviyem katlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?