- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Doktora gittiniz mi hic bu duzensizlikle alakaliOgluma kardes istiyoruz ondaki belirtileride hatirlamiyorum. Bu düzensizlik beni mahvetti dünkü test negativ cikinca bilemedim erkenmi yaptim yoksa bu aydami yok bilemedim
Ben duzene girmesi icin hic birsey yapmadim sadece o ay hormon testi vermistim okadar e onunda duzene girmesiyle alakasi yoktur heralde ilac kullanmadim cunku insallah sizinkide duzene girerInsallah canim benimkide düzene girer
Gittim hormon testide yapti hersey iyi cikti sadece cok az progesteron düsükmüs buda engel degil dedi yinede hap verdi sonuclara görede yumurtlama olmus dedi o yüzden bekliyorum bakalimDoktora gittiniz mi hic bu duzensizlikle alakali
Kac gun gecti yumurtlamadanGittim hormon testide yapti hersey iyi cikti sadece cok az progesteron düsükmüs buda engel degil dedi yinede hap verdi sonuclara görede yumurtlama olmus dedi o yüzden bekliyorum bakalim
Ben 9.gün kanda baktircam canim ya cnkü doktara gdicem aşılama için önceden bi baksn ne dicek :)oyüzden bna son 2günEvet canım 3 4 ay önce ovülasyon kullandım ve dediğin gibi tam 14 gün sonra geldi hatta geciken adetlerim ovüyle düzene girdi biliyo musunsanki ilaç içtim ama tamamen paikolojik olduğunu anlamıştım o zaman ne zaman yumurtladığımı gmrüyodum üzerine 14 sayınca bugün olucam diyodum ve geliuodu gerçekten şimdi ne zaman yımırtladım bilmiyorum ama içimde bu ay bir ümit var hayırlısı olur inşallah
Sende olmazsın vee mayıs da ana olurız inşallah
11 gün gecti canim ayin besi veya alti olmasi lazimKac gun gecti yumurtlamadan
Haha :)) bende her gördügüm yerde anlatıyorum cnkü kadınlarımız yanlıs biliyo. Kendini prof gbi hssediyorum bir senedir gebe kalmaya calisiyrumda herşeyi arastir arastir beynim doldu :)Bu konu burada o kadar yazılmış çizilmiş, yemin ediyorum şu yazı ile tam olarak idrak edebildim ne olduğunu... Nasıl teşekkür etsem az, çok sağ olun
Aynı benEvet canım 3 4 ay önce ovülasyon kullandım ve dediğin gibi tam 14 gün sonra geldi hatta geciken adetlerim ovüyle düzene girdi biliyo musunsanki ilaç içtim ama tamamen paikolojik olduğunu anlamıştım o zaman ne zaman yumurtladığımı gmrüyodum üzerine 14 sayınca bugün olucam diyodum ve geliuodu gerçekten şimdi ne zaman yımırtladım bilmiyorum ama içimde bu ay bir ümit var hayırlısı olur inşallah
Sende olmazsın vee mayıs da ana olurız inşallah
Ben de iki aydır bebek denemelerinde bulunuyorum, ben de sürekli araştırma peşindeyim. Yabancı kaynaklara bile bakıyorum bazen bilgiler uyuşuyor mu diyeHaha :)) bende her gördügüm yerde anlatıyorum cnkü kadınlarımız yanlıs biliyo. Kendini prof gbi hssediyorum bir senedir gebe kalmaya calisiyrumda herşeyi arastir arastir beynim doldu :)
Ama araştırmayanlar çıt diye hamile di miHaha :)) bende her gördügüm yerde anlatıyorum cnkü kadınlarımız yanlıs biliyo. Kendini prof gbi hssediyorum bir senedir gebe kalmaya calisiyrumda herşeyi arastir arastir beynim doldu :)
Benimde bat yarın ama göbek çevremde batmalar var ya bu neden oluyor acaba kasıklarımda adet Olcam gibi ağrı değilde daha farklı bir batma var sanki karnımın içi geriliyor ve bişeylwr batıyor gibiHeyecanla bekleyiş devam ediyor sizde de öyle mi
Bir belirtim yok
Sadece uyku ve doyamama
Ani acıkma
Tatlı isteği
Ve göğüs tıkanıklığu var şuan
Yani nefes alırken zorlanıyırum
Adet ağrım şimdilik yok
Her hangi bi ağrım yok elhamdülillah
Sizde durumlar nedir
İdrar testi yapmamak için kendimi zpr tuttum bugün
O bende de var suan bile ama ben adete yoruyorum kuzumBenimde bat yarın ama göbek çevremde batmalar var ya bu neden oluyor acaba kasıklarımda adet Olcam gibi ağrı değilde daha farklı bir batma var sanki karnımın içi geriliyor ve bişeylwr batıyor gibi
Benim doktorum 8kaynak oku 8ide bska bisey anlatir der. Mesela ovülasyon testi tarihte kaldi kullanmayın 2günde bir ilişki diyoBen de iki aydır bebek denemelerinde bulunuyorum, ben de sürekli araştırma peşindeyim. Yabancı kaynaklara bile bakıyorum bazen bilgiler uyuşuyor mu diye
Güldüm mesajinizaAma araştırmayanlar çıt diye hamile di mi
Ben de aynı durumdayım da
4 sene önce de böyle yaptım 8-9 ay, sonunda delirip bi ay es verdim. Ovu ne ne zaman bilmiom o ay, gebe kalmışım. Hem de tarih tutmadı, 3 gğnden fazla içerde kalan spermden olmuş yani.
Babasının kopyası bi de kafada soru işareti yok
Bunları bile bile ikinci turda yine aynı senin gibi adeta bi deneymiş gibi ilerliyorum. Kurtulamıyorum bu huyumdan. Aha bi sene oldu benim de, çocuğu bırak ovu dönemi yakınında bile ilişki olmadı. Nası bi germişsem kendimi ovu dönemlerim zıp zıp.
Geçen 40. Güne kadar test yaptım , pozitif görmeden adet geldi.
Bi kere de 30. Güne kadar ovu yapıp yılıp bıraktım, ilişkiye de ara vermiştik, daha doğrusu benim tek başıma bi hafta seyahatim vardı. Orda çatlamış terbiyesiz yımırta.
Kader kader
İlk çocukta zaten bahsettiğim ovu tarihi adet döngüsü içindeki değildi. Çocuğun boyutuna göre tahmini döllenme günüydü.Güldüm mesajinizaeşim diyoki herkes yumurtlama günündemi iliskiye grip hamile kaliyo adam hakli :) yaa birakamyrum su testi ovu dönemi öncesi ilişki boş iliski gibi geliyo boşa akıtacak bir damla spermi bile ziyan edemem :) acaba adetlerinizmi düzensiz ilk cocukta alakasz bi gündemi yumurtladiniz acaba
35.günde kanda cikmyo 42.günde idrarda cikiyo cok ilginc yaa demekki sen 34, 35te falan yumurtlamissn ama ovü tarihin baya geç ona göre degerlendr sende. Kiz ben 28günde bir adeti iple cekiyorm sen 40gün nasl dayaniyosun cok uzuun :)İlk çocukta zaten bahsettiğim ovu tarihi adet döngüsü içindeki değildi. Çocuğun boyutuna göre tahmini döllenme günüydü.
Hamile olmadaymışım 37. Gün adet olacakmışım. 35. Gün kan testinde negatif çıkmıştı. 42. Gğn idrar testinde öğrenmiştim.
Biz bu ay da yakınından dahi geçemedik
Aynen kuzum ya bakalım genelde benm hep 4 veya 5 gün gecikir bu hafta neler yaşayacak acaba bu minik kalbimO bende de var suan bile ama ben adete yoruyorum kuzum
Bekleyip gorucez hayirlisiAynen kuzum ya bakalım genelde benm hep 4 veya 5 gün gecikir bu hafta neler yaşayacak acaba bu minik kalbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?