- 13 Mart 2019
- 14.090
- 49.397
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Ben sadece gogus halkasinin buyudugunu gordum az once
Aniden gelen usume ve birden ter basmasi mevcuttur canim
kiz mesaj at bana ben atamadim sana kapatmissinGaz varmı gaz
kiz mesaj at bana ben atamadim sana kapatmissin
Benim profilin ustune tikla orda yazar mesaj diyeKız ben daha önce hiç atmadım bi baktım ama beceremdim
Noooldu de hele
Benim profilin ustune tikla orda yazar mesaj diye
Hayirli aksamlar kizlar
Bende bekliyenlerdenim benim tahmine göre ayin 5-6 tarihlerinde yumurtlama günümdü dayanamayip dün test yaptim negativ. Ne zaman yapmam gerekiyo sizce ? Yapanlar oldumu hic
Ayarlarina gir orda sen kendi profilinden mesah ayarini kapatmissin galibaBen yapamadım canım
Benim 5 ay onceki halimsin valla benimde oyleydi bi anda kendiliginden duzene girmisti simdilik 1 gun gecikmedeAh onu bi bilsem canim adetim cok düzensiz hapi birakali o yüzden bilemiyorum ilk iki ay 30 güne bi oldu sonra 35. Gün oldu en son adetimde 39. Gün oldu
Ayarlarina gir orda sen kendi profilinden mesah ayarini kapatmissin galiba
Bu konu burada o kadar yazılmış çizilmiş, yemin ediyorum şu yazı ile tam olarak idrak edebildim ne olduğunu... Nasıl teşekkür etsem az, çok sağ olunCanım bu konu hep yanlis biliniyo yazmak istedim yumurtlama dönemimiz hicbir ay birbirini tutmaz bazen 14ü bazen 15i bazen 12snde olur yani düzenli adet gören birinde bu boyle. Ama yumurtlamadn sonraki gün ise hic degsmez hep 14 gündür. Ovülasyon testi yaparsniz ne demek istedgm anlaşilir. Insallah olmazsin benim bata bi hafta var
Benim 5 ay onceki halimsin valla benimde oyleydi bi anda kendiliginden duzene girmisti simdilik 1 gun gecikmede
Yok kiz benim kurtajdan sonra oyle oldu 2 ay adet olamadim guc bela sokturucuyle oldum sonrasi hep 40 gun 45 gunle geldi nisan ayinda duzene girdi benim kalp ve gelisimi durdugu icin aldirmistikKızlar bende sizdenim aynen benimde öyle oldu ilj korunmayı bırakınca
Yok kiz benim kurtajdan sonra oyle oldu 2 ay adet olamadim guc bela sokturucuyle oldum sonrasi hep 40 gun 45 gunle geldi nisan ayinda duzene girdi benim kalp ve gelisimi durdugu icin aldirmistik
3 aylikti kuzum benimkisi evlenir evlenmez hemen kalmistim ama ondan beridir hala tik yokCanım çok geçmiş olsun senin de ilk bebek mi olucak
Bende korunmayı bırakınca adet tarihlerim uzadı 3 4 ay sonra ovüye başladım ve düzene girdi şükğr şimdi bi ileri bi geri oluuorım çok şükür
InBenim 5 ay onceki halimsin valla benimde oyleydi bi anda kendiliginden duzene girmisti simdilik 1 gun gecikmede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?