Gebeliğe Hazırlık BeklenenAdetGünü geldi çattı 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirli aksamlar kizlar
Bende bekliyenlerdenim benim tahmine göre ayin 5-6 tarihlerinde yumurtlama günümdü dayanamayip dün test yaptim negativ. Ne zaman yapmam gerekiyo sizce ? Yapanlar oldumu hic

Ah onu bi bilsem canim adetim cok düzensiz hapi birakali o yüzden bilemiyorum ilk iki ay 30 güne bi oldu sonra 35. Gün oldu en son adetimde 39. Gün oldu

Bu konu burada o kadar yazılmış çizilmiş, yemin ediyorum şu yazı ile tam olarak idrak edebildim ne olduğunu... Nasıl teşekkür etsem az, çok sağ olun

Yok kiz benim kurtajdan sonra oyle oldu 2 ay adet olamadim guc bela sokturucuyle oldum sonrasi hep 40 gun 45 gunle geldi nisan ayinda duzene girdi benim kalp ve gelisimi durdugu icin aldirmistik

Canım çok geçmiş olsun senin de ilk bebek mi olucak

Bende korunmayı bırakınca adet tarihlerim uzadı 3 4 ay sonra ovüye başladım ve düzene girdi şükğr şimdi bi ileri bi geri oluuorım çok şükür

Ogluma kardes istiyoruz ondaki belirtileride hatirlamiyorum. Bu düzensizlik beni mahvetti dünkü test negativ cikinca bilemedim erkenmi yaptim yoksa bu aydami yok bilemedim

3 aylikti kuzum benimkisi evlenir evlenmez hemen kalmistim ama ondan beridir hala tik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…