Beklenen son sanrm gerekleiyor...

haklısın pınarcığım.bir insanın gururu herşeyden önce gelmeli ve ben gururumu bu ilişkide çok yıprattım.
haklısınız kızlar,hala bu evliliği sürdürmeme şaşırıyorsunuz.
ama sürdürme nedenimin eşimle çok ilgisi yok. hala kabul edemiyorum ben bazı şeyleri,"bir evlilik yaptım ve 1 sene dolmadan nasıl biter " diyorum belki içimden.kabullenemiyorum.
olmayan bir yuvaya karşı çok bağlıyım ben,geçmişime,emeklerime çok bağlıyım.
boşanmak,5 senemi çöpe atmak olacak...
ama haklısnız,önümüzdeki 25 senenin iyi geçmesi adına belki bu 5 seneyi çöpe atmalıyım ...
işte bunu kabullenmeye çlışıyorum...

ne kolay başkalarının hayatı hakkında bu kadar kesin hükümler vermek
"baştan yanlış" iddialı bir laf

Bu sefer ağlattın beni be Hilal'im, sana yaşattıklarını hiç haketmedinki sen, off ya

gecenin bu vakti yorum yapabilcegimi hiç sanmiyordum ama bi cümleye öyle takildim ki yazmadan gecemedim.."seni ilk günkü gibi seviyorum"..nasil bir sevgidir bu? tamam insanlarin gercekten sevgiyi anlatma dili farklidir..cogu zamanda uyusmaz bunlar..kadin ilgi alaka bekler,sevgi böyle gösterilir sanar..erkek baska bir dil kullanir..yada erkek birlikte vakit gecirmekten hoşlanarak gösterir sevgisini ama kadin hizmet bekler..sevginin 5 dili varmiş ya..

belki bu cocukta gercekten seviyor ve kendi dilince belli ediyor..ama sizin olayda önemli bi nokta var..hepten farkli dillerden konusuyorsunuz..gece vakti dişarda calişmaya itmek (kabullenmek,saygi göstermek degil itmek var resmen) ne tür bir dile giriyor çözemedim..

gerek alişkanliklar olsun gerek özentiler..insan istekleri beklentileri vardir eşinden..mesela ben alişmişim bi yere giderken annem 40 kere arar..ananem bile annemi arar hala gittinmi geldinmi bindinmi indinmi diye..böyle merakli bi ortamda büyüdüm..ama eşim tam tersidir..uzuuuun yolculuga cikiyorsam yada önemli bişi varsa arar ancak..ilk evlendigimde ne bu ilgisizlik ne bu ruhsuzluk diye hindi gibi düşünürdüm..ama zaman gectikce fark ettimki adam böyle bişey bilmiyor..elma görmemiş birinden elmayi anlatmasini bekleyemessin..

buna tolerans gösterdim..yada kabullendim..yada herneyse işte..ama tolera edemeyecegim,kabullenemeyecegim şeyler var..belliki sende bu ilgisizlige kayitsizliga tahammul edemiyorsun..yapacagini yapmişsin..gercekten helal olsun sana ki bu kadar didindin hatta hala ugrsiyorsun..ama bu kadar yipratma kendini hilalcim..degmez 2 günlük dünya bu..

o da biraz cabaliyor olsa,biraz hatalarinin farkinda olup kendine ceki düzen verse cok farkli şeyler yazardik elbet..ama olmuyorsa olmuyordur..1 sene olmus 10 sene olmus..ne fark edicekki..5 seneni çöpe atmaktan bahsediyorsun ama bu 5 seneyi her dakika dahada uzatiyosun..

eger hala umudun varsa (bunu biz bilemeyiz,umudunda olabilir..nihayetinde hayati yasayan sensin,onunla yasayan,taniyan sensin) bu umudu iyi düşün..yapabilcegin baska bişey varsa yap..terapiste gidin karşilikli azda olsa bi istek varsa (konunun hepsini okumadim)..herşeyi yaptiktan sonra yada suanda herşeyi yaptigina inaniyorsan ve bişey değişmiyorsa lütfen "bir evlilik yaptim 1 sene dolmadan bitiyor" düşüncesini kafandan cikar..

şöyle düşün..sen ilkkez bi araba aldin ve kaza oldu..sen diyorsunki "hayatimda ilkkez bi araba aldim,kaza yaptim,param gitti,pulum gitti.."..onun yerine "hayatimda ilkkez bi araba aldim..biri carpti bana..saglik olsun..kısmet böyleymiş" de..2 cümlede ne yasadigini anlatiyor ama farkli acilarla..sende hayatina farkli bak..farkli düşün..

bir evlilik yaptin..yanliş kişiymiş..kizlar için genelde söylerler ama bu sefer erkek için söyleyelim "evlenilcek degil eglenilcek bi erkekmiş"..bunu yasamam gerekiyormus..bunlar aci ama alacagim dersler varmiş..hayatta bide bu türlü olgunlaşmam lazimmiş..vs vs..inşaAllah daha kolay kabullenebilirsin böyle bakarsan..

hakkinda en hayirlisi olsun tez zamanda canim a.s.

diğer konunu da hergun okuustum..

gorunen köy kılavuz ıstemez gıbı bir olaydı o..

bu olayı atlatsanız bıle bır gun mutlaka..

tek sorum şu madem açtı..mevkıye ,paraya neden erken evlendı senle..

hayır hepsını yapar tüm açlıgını gıderır senle oyle evlenır..

hem oyle olmasa bıle bırlıkte kazanılır para ..bu bahane bence..

yuva kolay yapılmıyor ki..

kendı egoları ıcın sen ne olacaksın peki..
lmaz:

doğru şeyler yazmışsınız ama diliniz çok sert değil mi sizce?
"sızlanmayı ve şikayeti bırakın" diyerek,karşınızdaki insanı kırabileceğinizi hiç düşünmüyor musunuz?
bu bölümün amacı bir bakıma "sızlanmak,şikayet etmek" değil midir?
sizin bakış açınızla bakarsak,burda yazan tüm arkadaşlara"sızlanmayın"diyebiliriz o zaman öyle mi?
sızlandığım için özürdilerim sevgili lafebesi,sadece objektif bir şekilde paylaşmaya çalışıyorum ki doğru bir karar verebileyim.hee belki yine karar veremeyebilir ve eşimle yaşamaya devam edebilirim.ama gerçekleri iyice görebilmek için,burda çıkarsızca fikrini söyleyen arkadaşlara "sızlandım" ben...
rahatsız ettiysem özürdilerim...

bitanemmmmmmmmm seni çok seviyorum ama bir an önce kurtul biraz daha fedakarlık gösterirsen kendinden olacaksın...........

arkadaşlar bu kadar ağır ve kesin konuşmanızı hiç doğru bulmuorum.. sonuçta bi evliliğe başlamak hiç kolay deil, tmm olanları anlatıor olabilir ama asıl yaşayan kendisi, biz sadece yorum yapabiliriz ama evliliğin kesin bitmeli ya da kesin devam etmelisin deme hakkının bizde olduunu düşünmüorum.. naçizane fikrim bu...

çok üzüldüm ...
sevgili pınarcewre gerçekten üzdün beni...
nasıl takmam,yani nasıl böyle bir kelime kullanabilirsin...seni ya da sizleri takmasam neden buraya yazayım,ne gibi bir amacım olabilir.
ayrıca bilmeni isterim şuan ezik durumda değilim,kocama 2 gün önce boşanalım dedim.olmayack vazgeçtim dedim...konuyu değiştirdi,duymazlıktan geldi...belki de para kazanıyorum diye böyle,bilemiyorumşuan o kazanamıyor çünkü...he onun beni istemesi mi önemli artık,tabii ki değil.ben bu şekilde giden bir evliliği istemediğimi çok iyi biliyorum.belki düzelir,belki değişir umudu var hala...çok az da olsa...

yazdıklarınız çok doğru ama beni bu şekilde yargılamanız üzdü gerçekten...
lafebesi,
klavye başından nasıl bilebilirsiniz gaza gelip gelmediğimi,beni nerden tanıyorsunuz?
biliyor musunuz ben hiçkimsenin lafıyla hareket etmeyen biriyim...bilemezsiniz ki...
ikinizin de yazdıkları çok doğru ve belki yaşadıklarım sizi üzdü ve kocama karşı çok sinirlisiniz ikiniz de...haklısınız,bekliyorum kızlar,kendimi iyice yıpratmak için değil,tamamen emin olmak,anılarımdan geçmişteki güzel günlerimden sıyrılabilmek için bekliyorum...
sonu yok ama görüyorum...

bır bekar arkadasımız soylemıste soylemıs ne kolay sankı bız evlı olsak olmuyor deyıp kafamızı cevırıp gıdebılcegız .. kendımıızı yerımıze koymalıyız dogru yorum ıcın bence ..

öle bı uzat kı hemde ıcınde tek bı soru ısaretı olmasın keske olmasınkı yenı hayatını tertemız bır sayfada kur tabı bunu yaparken canının yanmasınız ızın vermemelısın cnm

Su an bazi yorumlara cevap yazarsam kesin banlanirim!
Bu yüzden kendime hakim olmaya calisiyorum...!
Canim benim; senin yeterince üzüldügün seyler var, lütfen birde buradaki yorumlara canini sIkma...
Sen dogru olani yapiyorsun; icinde hic bir keske kalmamasi icin cabaliyorsun... esin bunu haketmiyor bana göre, ama bu senin bilecegin is...bize saygi duymak düser...
Icinde en ufacik bir keske ile dahi ayrilsan seni ömür boyu kemirecek ve onunla olmamana ragmen gene seni dolayli yoldan üzmüs olacak...
Ayrica ben suna inaniyorum: eger sen gücünün son noktasina, dayanamayacak duruma gelseydin esinle bir saniye daha fazla duramazdin, durmak istemezdin...
Tabii son noktaya gelesiye kadar, dayanamayacak duruma gelesiye kadar beklemeli mi o ayri...
Bunlar esinin yaptiklarini dogru buluyorum anlamina gelmiyor tabiiki...
Benim savundugum: bir evliligin ne zaman bitmesi gerektigini anca evlilik bireyleri belirleyebilirler...
Bu konuda 3.ye laf düsmüyor!
Öyle ahkam kesmeyle olmuyor bu isler...

burada herkes istediği yorumu yapabilir. ve istediği fikride söyleyebilir. zaten konu 3 cü kişilere açılıyor . bizlerde 3 cü kişiler olduğumuz için bu evlilikle ilgili fikirlerimizi söyleme özgürlüğünede sahibiz.
ben o evlilik benim görüşüme göre bittiyse de bunu rahatça söyleyebilmeliyim. neden kısıtlamak gereği duyayım ki. kendimi. bunun için de kimse bana hesap sormamalı.
çünkü burası özgür bir platform.
bilmeyenler olabiliyor sanırım.
bir hatırlatayım dedim..

evet haklısın herkes istediği yorumu yapmakta özgür ama bunun da bi dozu olmalı, daha farklı dillerle insanları incitmeden anlatılabilmeli bu da benim fikrim.. ben normal hayatımdaki insanlara bile kesin şöyle ya da böyle yapmalısın diyemiorken görmediğimiz, hayatını sadece bize anlattığı ölçüde bildiğimiz bi insana bu kadar net boşanmalısın ya da boşanmamalısın demeyi doğru bulmadım.. özgür bir platform olduundan ben de düşüncemi söledim okyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…