- Konu Sahibi chocolategirl
-
Sayın arkadaşım..
Sizin evlilğiniz baştan yanlış..
Buzdolabınız kokuyorsa,içine parfüm sıkıp bırakamazınız değil mi?
Lütfen hayatınıza sahip çıkın artık.Sızlanmayı ve şikayeti artık bırakıp harekete geçin.
Unutmayın hayatımızın başlangıcından sorumlu değiliz fakat finalinden sorumluyuz..sengözlerimebaksanab
Sayın arkadaşım..
Sizin evlilğiniz baştan yanlış..
Buzdolabınız kokuyorsa,içine parfüm sıkıp bırakamazınız değil mi?
Lütfen hayatınıza sahip çıkın artık.Sızlanmayı ve şikayeti artık bırakıp harekete geçin.
Unutmayın hayatımızın başlangıcından sorumlu değiliz fakat finalinden sorumluyuz..sengözlerimebaksanab
arkadaşlar bu kadar ağır ve kesin konuşmanızı hiç doğru bulmuorum.. sonuçta bi evliliğe başlamak hiç kolay deil, tmm olanları anlatıor olabilir ama asıl yaşayan kendisi, biz sadece yorum yapabiliriz ama evliliğin kesin bitmeli ya da kesin devam etmelisin deme hakkının bizde olduunu düşünmüorum.. naçizane fikrim bu...
Su an bazi yorumlara cevap yazarsam kesin banlanirim!
Bu yüzden kendime hakim olmaya calisiyorum...!
Canim benim; senin yeterince üzüldügün seyler var, lütfen birde buradaki yorumlara canini sIkma...
Sen dogru olani yapiyorsun; icinde hic bir keske kalmamasi icin cabaliyorsun... esin bunu haketmiyor bana göre, ama bu senin bilecegin is...bize saygi duymak düser...
Icinde en ufacik bir keske ile dahi ayrilsan seni ömür boyu kemirecek ve onunla olmamana ragmen gene seni dolayli yoldan üzmüs olacak...
Ayrica ben suna inaniyorum: eger sen gücünün son noktasina, dayanamayacak duruma gelseydin esinle bir saniye daha fazla duramazdin, durmak istemezdin...
Tabii son noktaya gelesiye kadar, dayanamayacak duruma gelesiye kadar beklemeli mi o ayri...
Bunlar esinin yaptiklarini dogru buluyorum anlamina gelmiyor tabiiki...
Benim savundugum: bir evliligin ne zaman bitmesi gerektigini anca evlilik bireyleri belirleyebilirler...
Bu konuda 3.ye laf düsmüyor!
Öyle ahkam kesmeyle olmuyor bu isler...
[/COLOR]
[/COLOR]
burada herkes istediği yorumu yapabilir. ve istediği fikride söyleyebilir. zaten konu 3 cü kişilere açılıyor . bizlerde 3 cü kişiler olduğumuz için bu evlilikle ilgili fikirlerimizi söyleme özgürlüğünede sahibiz.
ben o evlilik benim görüşüme göre bittiyse de bunu rahatça söyleyebilmeliyim. neden kısıtlamak gereği duyayım ki. kendimi. bunun için de kimse bana hesap sormamalı.
çünkü burası özgür bir platform.
bilmeyenler olabiliyor sanırım.
bir hatırlatayım dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?