Beklenen son sanrm gerekleiyor...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

"Daha fazla kendini kullandrtma, sevgiyse emekse mücadeleyse sen eliden gelenin fazlasını yaptın ve sabrettin ama görünen oki senin eşinden ne koca nede adam olur. ne istediğini bilmeyen sorumsuz adamın teki.. unutma kendinden başka değerli kimse yok sen en deeğerlisin,kimse için artık boyun eğme taviz verme bu eşi olcak kişide olsa artık bu saatteen sonra yapma ÇÜNKÜ BU ADAM SENİ HAKETMİYOR" yemişim sevgisini aşkını böle olcaksa olmasın sevgi aşk güven değer ve en önemlisi evilik tek taraflı olmazz arkadaşım... Hiçbirşey için geç değil güzelsin alımlısın kültürlüsünde, biraz kendinle başbaşa kal beynen ve bedenen rahat ol ve işte ondan sonra RABBİM HAYIRLI KİŞİLERLE KARŞILAŞTIRSIN SENİİ. Unutma her şerrin arkasında büyük bir hayır vardır.. Hakkında hayırlısı olsun canım...

bak yine kendinede fatura kesiyosun:1no2:
durduk yere mi yaptın hayır arandı tahrik etti sabrını taşırdı ondan karşılık verdin
yani sebep sonuç ilişkisi
ne olursa olsun senin yaptıklarına karşılık öyle ağır konuşması mı gerekti:mymeka:
bide anasının yanında utanmaz klava:
ne bu be aman aramız bozulmasın aman beyimiz kudurmasın bu evlilik yürüsün diye
hep alttan al hep sus bi cevap vermende hersey yine tuz buz
eksik olsun böyle evlilik:mymeka:

şans tanıdınız. . artık aklınızda keşke bir şans verseydim diye bir soru işareti olmaz. bu evliliği kurtarmak için ne gerekirse yaptınız. ama bundan sonra lütfen,artık kendinizi düşünün. siz daha iyilerine layıksınız.

başından beri takip ediyorum. işin var hem de zor bir iş. bu kadar çalışıyosun ediyosun, güzel de bir bayansın bırak bu adamı artık. bu kadar terbiyesiz adamla evlilik olmaz. ilerisini düşün sana çok büyük hakaret etmiş bu adamdan çocuklarına baba olsun ister msin? yazık etme kendine daha fazla. gitsin kime musallat oluyosa olsun terbiyesiz ahlaksız herif

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar,yorumlarınız için.

tutmuş olduğu bir avukat var,yaklaşık 2 hafta önce aramıştı ilk. "eşiniz anlaşmalı boşanmak istiyor"diye. ben de zaten kendi paramla aldığım arabamı üzerime istedim,ve taşınıp hayatımı kurmak için de çok az bir para.onun hiçbirşeyini istemem ama araba zaten benim,kendi paramla almıştım ama şirketinin üzerine yapmıştık bilerek,vergisi düşük olsun diye(bakın o kadar çok sevmiş güvenmişim ki,ayrılık ihtimalimz olmasına rağmen bunu yapmışım)
arabaya zaten bişey diyemez,diyemedi de.ok demiş.ama para işine gelince (ki istedğm meblayı duysanız gülersinz, taşınmk için gerekli olandan 1 kuruş fazla değil) çok istemiş,azaltsın demiş :) bu arada güya işlerinden dolayı dava hala açılmadı,sinir oldum.bugün az önce avukatını aradım"lanet olsun hiçbirşeyini istemiyorum,para da istemiyorum. dava açılsın yeter,yarın bu dava açılmalı" dedim. işleri varmışmış... tek istediğim bu insandan kurtulmak! evliyim ama yalnızım,evliliğimn yarısı yalnızlıklarla geçti.bari boşanayım da hepten yalnız olayım dimi?
sevgiler

Senin için en doğrusu bu olur... Bana bile ağır geliyor artık sana yapılanlar. Şimdi hayatını tamir etme zamanı...

Canim benim; artik söylenecek ve yapacak bir sey kalmadi...
Elinden gelenin ve esinin hakettiginden cok daha fazlasini yaptin sen; artik YETERRRR deme vakti geldi...
Allah yardimcin olsun...
Göreceksin bak: biraz zaman gectikten ve acin hafifledikten sonra "iyiki böyle olmus" diyeceksin Allah`in izniyle...
Veeee karsina seni gercekten hakeden birisi ciktigi zaman, su an yasadiklarin sadece aci bir hatira olarak kalacak hafizanda...
Sadece hafizanda; yüreginde degil...

ya inanmıyorm. çok üzüldüm ve şaşırdım açıkçası yine aynı yada daha beteri hatalar yapacaktı neden koştu bu dengesiz senin peşinde...agzım açık okudum uzun zamandır giremiyordum baştan beri takip ediyorum konuyu,
demek ki tecrübe etmek lazımmış pişmalık duyacagını sanmıyorum barıştıgın denedigin için..hayat derslerden ibaret.bundan sonra dik durup kararından dönme kendini düşün.gitsin O yerden alsın da yaşasın ona öylesi LAYIKMIŞ.senin hakkında hayırlısı olsun mutlu ol inşallah

ev taşıyorum bu hafta kısmetse,evimi ayırıyorum.annemlere yakın bir yerde ev tutuyorum yarın ,çok büyük bir aksilik çıkmazsa...eşim 20 gündür yoktu(bayramın ilk gününden beri) dün akşam gelmiş,ben dışardaydım extram vardı.önce mesajlar geldi telefonuma,sizlere yazmak istiyorum " kapının üst kısmını kilitleme,bende anahtarı yok.senin suratını görmeye,kapısını açtığın eve girmeye meraklı değilim.Allah birgün olsun seni güldürmesin,mahkemede hakkını arabanı ararsın.bu arada senin elinin ve bedeninin değdiği eşyalara da çok meraklı değilim.Allah seni bildiği gibi yapsın.senin gibib bir insana 5 yılımı verdiğim içn kendimden nefret ediyorum.çünkü sen hiçbirşeyi haketmiyorsun,hakettiklerini de en kısa zamanda alacaksın.soyadımı da resimlerimi de facebook undan sil,seninle sanal ortamda bile yanyana görünmek istemiyorum.evli olduğumu silmicem boşanana kadar insanlara seninle ilgili açıklama yapmamak,adını bile anmamak için"....ben birşey yazmadım bu mesajlar üstüne.ben de aynı sebeplerden silemiyorum facebook tan ama onu bile yazmadım,içimden gelmedi ona bir cvp bile vermek...

20 gün sonra gece arabasını görünce kapının önünde, şaşırdım.bugün uyanır uyanmaz çıktım evden,hiç yüzümü göremedi. mesaj atmış"yanlış anlama,evimden başka yerde rahat edemiyorum,başka bişey düşünme,zaten öyle olmadığını yakında göreceksin" demiş. ben de "yanlış anlamadım,yakında taşınıyorum Allah kısmet ederse,evinde hala kaldığım için üzgünüm,kusura bakma"yazdım..bu sefer o da "iyi dua edeyim Allah biranönce kısmet etsin de git" yazmış :)

durumlar böyle kızlar.üzgün müyüm,çok değil.alıştım artık bunlara...
sizinle paylaşmak istedim.........

Bi konuda hak verdim eşine
Hani demiş ya kendimden nefret ediyorum
Sebeb yanlış olsa da nefret konusunda haklı
Sevilecek bi adam değilmiş çünkü
Cevap yazmamakla iyi etmişsin senin yerinde olsam bende yazmazdım
Onun kadar küçülmeye çirkinleşmeye gerek yok
O şuan uzanamadım bari mundar diyeyim modunda
Sen hiç üzülme onların duası kabul olsa gökten kemik yağardı
Boşanma gerçekleştikten sonra da bence telefonunu değiştir
Dilerim güzel bi gelecek senin olsun

sahrud ve didemim teşekkür ederim size...
evet telefonlarımı da değiştireceğim,hiçbir iz kalsın istemiyorum.facebook u da değiştirdim,sorarlar artık,en sevmediğim yanı da bu işte!

sahrud ve didemim teşekkür ederim size...
evet telefonlarımı da değiştireceğim,hiçbir iz kalsın istemiyorum.facebook u da değiştirdim,sorarlar artık,en sevmediğim yanı da bu işte!

Kimseye cevap vermek zorunda değilsin tatlım.
Allaha havale et, beddua etme olurmu, Allah verir onun cezasını..

Sorsunlar canım

Böyle daha mutluyum dersin

Kimseye bişey açıklamak zorunda da değilsin

Benden tavsiye açıkladıkça suyu çıkar konu uzar gider

Çok güvendiğin insanlarla dertleşebilirsin

Ama herkese anlatmak zorunda değilsin

Çünkü herkes kendi kapasitesi kadar akıl verir

Arkanı döndüğünde de dedikoduya hazırdırlar

gec bile kaldin canim
hakkinda hayirlisi olsun
insaallah bi an once ewini isini bulursunda yeni hayatina yön werirsin :)
Allah yar we yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…